Οι Πόρτες του Κόσμου Ανοίγουν με Ξένες Γλώσσες: Κέντρα Ξένων Γλωσσών για τους μικρούς μας φίλους

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Για το σχολείο / Συμβουλές για γονείς, Συμβουλές για γονείς

Περιγραφή

Η γλώσσα είναι το κλειδί για την κατανόηση και τη συνεννόηση σε ένα κόσμο παγκοσμιοποίησης. Με την ευκαιρία της νέας σχολικής χρονιάς, τα κέντρα ξένων γλωσσών ανοίγουν νέους δρόμους για τους μικρούς μας φίλους.
Στα κέντρα ξένων γλωσσών, τα παιδιά ανακαλύπτουν τις χαράς της μάθησης νέας γλώσσας. Μέσα από παιχνίδια, τραγούδια και διασκεδαστικές δραστηριότητες, μαθαίνουν να επικοινωνούν σε άλλες γλώσσες, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις και τον εσωτερικό τους κόσμο.

Η εκμάθηση νέας γλώσσας ενισχύει τον γνωστικό αναπτυξιακό τομέα των παιδιών. Πέρα από τη γλωσσική επικοινωνία, τα παιδιά αποκτούν νέα προοπτική στον παγκόσμιο χάρτη. Η επαφή με ξένες κουλτούρες τους διευρύνει τον πνευματικό τους ορίζοντα και τους επιτρέπει να συμμετέχουν ενεργά στην παγκόσμια κοινότητα.

Στο Timeforkids.gr, προτείνουμε πιστοποιημένα κέντρα ξένων γλωσσών που προσφέρουν εξειδικευμένα προγράμματα για παιδιά. Με γνώμονα την ποιότητα και την παιδαγωγική αξία, εμπιστευτείτε μας για να βρούμε το κέντρο που θα βοηθήσει το παιδί σας να αναπτύξει τις γλωσσικές δεξιότητες και να ανοίξει τον κόσμο της πολυπολιτισμικότητας.


 1. Φροντιστήρια Hello Edu
Στρατού Αντωνιάδη 1, Ραφήνα 190 09 I Τηλέφωνο: 2294025955 

Σταματάει άραγε ποτέ η μάθηση και η εξέλιξη ενός ανθρώπου; Η ερώτηση σχεδόν ρητορική… Την απάντηση τη γνωρίζουμε όλοι βαθιά μέσα μας! Αυτός είναι και ο βασικός μας στόχος… ο πυλώνας πάνω στον οποίο έχουμε χτίσει τη φιλοσοφία μας!

Τα εκπαιδευτήριά μας, τα “HELLO EDU” είναι κατά βάση φροντιστήρια ξένων γλωσσών και κέντρα μελέτης, αλλά ταυτόχρονα αποτελούν έναν πολυεκπαιδευτικό οργανισμό με ποικίλες δράσεις που αποσκοπούν στην πολύπλευρη ανάπτυξη ενός παιδιού. Όραμά μας είναι η δημιουργία μιας οικογένειας μάθησης που θα είναι ασφαλής και που θα αναπτύσσεται και θα εξελίσσεται σε ένα ευχάριστο περιβάλλον αλληλεπίδρασης!

Βρείτε περισσότερα εδώ.


 2. Axon Γαλατσίου
Αγίας Γλυκερίας 22, Γαλάτσι 111 46 I Τηλέφωνο: 2102934830

Τα ΑΧΟΝ Γαλατσίου και Λαμπρινής ανήκουν από το 2002 στην αλυσίδα ΑΧΟΝ (Ξένες Γλώσσες και Πληροφορική). Το πρώτο σχολείο ιδρύθηκε το 2002 επί της ΑΓΙΑΣ ΓΛΥΚΕΡΙΑΣ 22.
Προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με τεράστια επιτυχία και με χαμηλά δίδακτρα δημιουργήσαμε ένα πολύ καλό όνομα στο Γαλάτσι. Έτσι το 2005 ιδρύσαμε το δεύτερο φροντιστήριο στη Λαμπρινή και επί της οδού ΕΡΣΗΣ 5 κ ΗΧΟΥΣ. Η ανοδική πορεία συνεχίστηκε με αποτέλεσμα να δημιουργήσουμε και το τρίτο σχολείο επί της οδού ΡΕΑΣ 14 κ ΝΥΜΦΩΝ!!!! Και η ανοδική πορεία συνεχίζεται!!!!

Βρείτε περισσότερα εδώ.


 3. Ευρωγνώση Γαλατσίου
Ελ. Βενιζέλου 16, Γαλάτσι 111 47 I Τηλέφωνο: 2102927814

Η ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Γαλατσίου προσφέρει εκπαιδευτικές υπηρεσίες για παιδιά από τη νηπιακή ηλικία, μαθητές δημοτικού, εφήβους αλλά και ενήλικες. Ο τρόπος διδασκαλίας της σχολής εστιάζει στις ανάγκες του κάθε μαθητή και προάγει την ατομική και ομαδική υποστήριξη κατά τη μελέτη.

Τα προγράμματα για την εκμάθηση ξένων γλωσσών προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε μαθητή. Ανεξάρτητα από το επίπεδο εκπαίδευσης (αρχάριοι ή προχωρημένοι), οι μαθητές μπορούν να μάθουν με τον δικό τους ρυθμό και να αποκτήσουν γνώσεις μέσω της μεθόδου Learn® του ακαδημαϊκού συστήματος ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ.

Βρείτε περισσότερα εδώ.


 4. Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ Νέας Σμύρνης
Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 45, Αθήνα 171 23 I Τηλέφωνο: 2110120844

Καλωσορίσατε στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΓΡΑΨΑ της Νέας Σμύρνης, τον προορισμό για όσους αναζητούν υψηλή ποιότητα στη ξενόγλωσση εκπαίδευση. Με πάνω από τριάντα χρόνια εμπειρίας, είμαστε υπερήφανοι για την απόλυτη αφοσίωσή μας στην εκπαίδευση και την προσφορά κορυφαίων προγραμμάτων σπουδών. Αντιπροσωπεύουμε την κορυφαία κλάση της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης στην Ελλάδα.

Βρείτε περισσότερα εδώ.


 5. Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ Π. Φαλήρου
Αγίου Αλεξάνδρου 7, Αθήνα 175 61 I Τηλέφωνο: 2109812000

Με μια πολυετή παρουσία στον τομέα της εκπαίδευσης και με περισσότερους από 120.000 επιτυχημένους σπουδαστές μέχρι σήμερα, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ αναδεικνύεται ως η πρώτη επιλογή για Γονείς που αναζητούν την καλύτερη παιδεία για τα παιδιά τους. 

Προγράμματα για Όλες τις Ηλικίες: Από παιδιά δημοτικού και γυμνασίου έως νέους ενήλικες, στο ΓΡΑΨΑ Π. Φαλήρου καλύπτονται όλες τις φάσεις της εκπαίδευσης.

Βρείτε περισσότερα εδώ.


6. Κέντρο Ξένων Γλωσσών Μπάφα Αλεξάνδρα
Βόλου 7, Χαλάνδρι 152 34 I Τηλέφωνο: 2106013686

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Μπάφα Αλεξάνδρα, προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα μαθημάτων αγγλικής γλώσσας που ξεχωρίζει για την ποιότητα και την εξειδίκευση των μαθημάτων. Βρισκόμαστε στο Χαλάνδρι και προσφέρουμε μαθήματα από πτυχιούχους Αγγλικής Φιλολογίας που έχουν μεγάλη εμπειρία στη διδασκαλία.

Βρείτε περισσότερα εδώ.


 7. Εκπαιδευτικά κέντρα Παπαδέα
Ιερά Οδός 257 και Αγ. Λαύρας, Αιγάλεω 122 43 I Τηλέφωνο: 6907643677

Τα Εκπαιδευτικά κέντρα Παπαδέα βρίσκονται στο Περιστέρι, Αιγάλεω και Χαϊδάρι και προσφέρουν ένα πλούσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Μέσης Εκπαίδευσης αλλά και Ξένων Γλώσσών. Με μια ποικιλία από μαθήματα και εξειδικευμένες υπηρεσίες, τα Εκπαιδευτικά κέντρα Παπαδέα επιδιώκουν να εμπνεύσουν και να ενδυναμώσουν τους μαθητές τους, προετοιμάζοντάς τους για επιτυχία στο μέλλον.

Βρείτε περισσότερα εδώ.


8. Xyntaraki Language School
Αρκαδίας 66, Χαλάνδρι 152 34 I Τηλέφωνο: 2106007125

Είμαι η Χαρά Ξυνταράκη και, μαζί με όλη την ομάδα των καθηγητών, σας καλωσορίζουμε στο πρωτοποριακό φροντιστήριο XYNTARAKI LANGUAGE SCHOOL. Εδώ, ο μαθητής δε θα βρει μία στείρα γνώση, απλά και μόνο για την απόκτηση ενός πιστοποιητικού ξένης γλώσσας.

Διδάσκω 20 χρόνια την Αγγλική και Ισπανική γλώσσα, με BA in Applied Languages and Translation, από το Portsmouth University, Diploma in Teaching English as a Second/Foreign Language (TESL/TEFL), από το Saint Michael’s College USA.

Βρείτε περισσότερα εδώ.


 9. Petit Paris Γλυφάδας
Ηφαίστου 43 και Δημ. Γούναρη 227, Γλυφάδα 166 74 I Τηλέφωνο: 6942646588

Στο Petit Paris εστιάζουμε στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων των παιδιών μέσα από το παιχνίδι. Σε αυτό το πλαίσιο προτρέπουμε τα παιδιά να εξασκηθούν στη συνεργασία, στην ομαδικότητα και στην υπευθυνότητα. Ενθαρρύνουμε την επιθυμία τους για δημιουργία και θέτουμε τις βάσεις ώστε να σκέφτονται και να διδάσκονται μέσα από κάθε δραστηριότητα.

Βρείτε περισσότερα εδώ.


 10. Interlingua - Intered Κορυδαλλού
Αθηνάς 39, Κορυδαλλός 181 20 I Τηλέφωνο: 2105444680

Τα φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών, Πληροφορικής και Μελέτης INTERLINGUA – INTERED ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, ιδρύθηκαν το 2000, με περισσότερους από 8000 ικανοποιημένους σπουδαστές, πάνω από 6000 πιστοποιήσεις σε ξένες γλώσσες και πληροφορική! 

Τα παιδιά μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα Αγγλικών, Γαλλικών, Γερμανικών, Ισπανικών, Ιαπωνικών, Ρώσικων, Ρομποτικής και STEM Education καθώς και Σχολική Μελέτη Δημοτικού και Γυμνασίου. 

Βρείτε περισσότερα εδώ.

Δείτε φωτογραφίες

Διαβάστε ακόμη

Προτάσεις Διασκέδασης

07/05/2024

Θέλετε να απολαύσετε βουτιές με τα μικρά σας; Τότε μπορείτε να συμμετέχετε σε μια ξεχωριστή εμπειρία βρεφικής κολύμβησης στο Σεράφειο Κολυμβητήριο.

Αθήνα
07/05/2024

​​​​​​​Τα παιδιά έχουν μέσα τους πολλή ενέργεια, βοηθήστε τα να την κατευθύνουν προς την άθληση!

Μαρούσι
07/05/2024

Μια εργατική αραχνούλα η Καλλιόπη προσπαθεί μία δουλειά που δεν έχει ξανακάνει ποτέ της!

Αιγάλεω
07/05/2024

Ένα ακόμη διασκεδαστικό, εκπαιδευτικό παραμύθι από τη συγγραφέα Ανδριανή Νικολάκου. Ένα παραμύθι που εξάπτει τη φαντασία και θυμίζει κάτι από τα παλιά

Αιγάλεω
07/05/2024

Ενώ ένα νεαρό, ανυπόμονο, ολοστρόγγυλο φεγγάρι ετοιμάζεται να πάρει τη θέση του στον ουρανό, ένα αναπάντεχο πρόβλημα πρέπει να λυθεί άμεσα!

Άλιμος

Κατηγορίες Άρθρων

Διασκέδαση
98
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Διασκέδαση
Διατροφή
35
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Διατροφή
Υγεία
79
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Υγεία
Για το σχολείο
36
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Για το σχολείο
Μένουμε σπίτι
24
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Μένουμε σπίτι