Φροντιστήρια Hello Edu

Στρατού Αντωνιάδη 1, Ραφήνα 190 09 | 2294025955

Περιγραφή

Σταματάει άραγε ποτέ η μάθηση και η εξέλιξη ενός ανθρώπου; Η ερώτηση σχεδόν ρητορική… Την απάντηση τη γνωρίζουμε όλοι βαθιά μέσα μας! Αυτός είναι και ο βασικός μας στόχος… ο πυλώνας πάνω στον οποίο έχουμε χτίσει τη φιλοσοφία μας!

Τα εκπαιδευτήριά μας, τα “HELLO EDU” είναι κατά βάση φροντιστήρια ξένων γλωσσών και κέντρα μελέτης, αλλά ταυτόχρονα αποτελούν έναν πολυεκπαιδευτικό οργανισμό με ποικίλες δράσεις που αποσκοπούν στην πολύπλευρη ανάπτυξη ενός παιδιού. Όραμά μας είναι η δημιουργία μιας οικογένειας μάθησης που θα είναι ασφαλής και που θα αναπτύσσεται και θα εξελίσσεται σε ένα ευχάριστο περιβάλλον αλληλεπίδρασης! Όμως, τι είναι αυτό που θα βρείτε σίγουρα σε εμάς; Για ποιον λόγο να μας γνωρίσετε και να μας προτιμήσετε;

Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο εδώ και πολλά χρόνια με 6 κέντρα σε διαφορετικές συνοικίες. Έχουμε παραρτήματα σε Ραφήνα, Αρτέμιδα, Νέα Μάκρη, Παγκράτι και Βύρωνα και προσεχώς ετοιμάζουμε νέες επεκτάσεις σε άλλες περιοχές. Το έργο μας περιλαμβάνει τη διδασκαλία 6 ξένων γλωσσών (Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Ρώσικα, Κινέζικα) αλλά και τμήματα μελέτης Δημοτικού και Γυμνασίου, που υποστηρίζουν όλη τη διαδικασία καθημερινού διαβάσματος των μαθητών. Όλα τα προγράμματά μας, τόσο το ξενόγλωσσο όσο και το ελληνόγλωσσο της σχολική μελέτης, είναι στοχοθετημένα και άρτια σχεδιασμένα, ώστε το κάθε παιδί να εξελίσσεται σε ποικίλους τομείς αξιοποιώντας τις ικανότητες αλλά και τα ιδιαίτερα ταλέντα του!

Όσον αφορά τη διδασκαλία ξένων γλωσσών, διαθέτουμε προγράμματα εκμάθησης γλωσσών από την προσχολική ηλικία. Με συστηματική και σωστά οργανωμένη δράση επιτυγχάνουμε άριστες επιδόσεις και 95% επιτυχία σε εξετάσεις. Ακόμη, παρέχουμε δυνατότητες απόκτησης διεθνώς αναγνωρισμένων πιστοποιητικών. Στη μελέτη των σχολικών μαθημάτων, οι μαθητές μας υποστηρίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια του μαθήματος, εκπληρώνουν τις υποχρεώσεις τους, μαθαίνουν να οργανώνονται, να συγκεντρώνονται, να συνεργάζονται και επιλύουν τις απορίες τους. Τα κέντρα μας διαθέτουν επίσης, το ALOHA Mental Arithmetic. Πρόκειται για μια ολιστική διαδικασία ανάπτυξης εγκεφάλου βασισμένη στο σύστημα της νοητικής αριθμητικής, η οποία έχει επιφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα.

Γενικότερα τώρα, οι χώροι μας είναι προσεγμένοι και καλαίσθητοι με φυσικό φωτισμό και αερισμό, ώστε να δημιουργούν ένα ευχάριστο περιβάλλον μάθησης. Παράλληλα με την καλαισθησία του χώρου όμως, δίνουμε βάση και στην ποιότητα του έργου μας. Η πολυετής εμπειρία μας, μας έχει διδάξει το τι πρέπει να προσέχουμε για τη διασφάλιση της ποιότητας εκπαίδευσης. Για τον λόγο αυτό, ανανεώνουμε συνεχώς τις γνώσεις μας, ενημερωνόμαστε για καινοτομίες, ενισχύουμε τη συνεχή κατάρτιση του εκπαιδευτικού/ διδακτικού προσωπικού μας και επιλέγουμε συνειδητά τη δημιουργία ολιγομελών τμημάτων για να δίνεται η απαραίτητη προσοχή σε κάθε μαθητή ξεχωριστά.

Σεβόμενοι τη μοναδικότητα και τους ατομικούς ρυθμούς κάθε μαθητή προσπαθούμε να προσφέρουμε τις γνώσεις με τέτοιον τρόπο, ώστε να παγιώνονται και να γίνονται τρόπος ζωής. Αξιοποιούμε νέα τεχνολογικά μέσα (διαδραστικούς πίνακες – τάμπλετ, κ.τ.λ), που αναμφισβήτητα κινητοποιούν το ενδιαφέρον κάθε εκπαιδευόμενου και γενικότερα προσπαθούμε να χρησιμοποιούμε σύγχρονες παιδαγωγικές κι εκπαιδευτικές μεθόδους (εικονική κι επαυξημένη πραγματικότητα) που να ενθαρρύνουν τους μαθητές ώστε να μη σταματούν να μαθαίνουν. Πιστεύουμε πως για να υλοποιήσουμε το όραμά μας οφείλουμε να είμαστε δίπλα στα παιδιά μας, προσαρμόζοντας κάθε φορά το εκάστοτε εκπαιδευτικό πλαίσιο σε κομμάτι της δικής τους καθημερινότητας! Για αυτό και οργανώνουμε καινοτόμες δράσεις στις οποίες εμπλέκονται τα παιδιά με κέφι και όρεξη (hello radio, talking pen)… Το αποτέλεσμα τέτοιων δράσεων είναι μοναδικό!!!

Παράλληλα επενδύουμε, στην ανάπτυξη των κοινωνικών δεξιοτήτων και προσπαθούμε, όπου είναι εφικτό να μεταφέρουμε τη γνώση σε πραγματικές συνθήκες διάδρασης (εκπαιδευτικές και αθλητικές εκδηλώσεις, συνεργασία με συλλόγους γονέων, εκδρομές). Τέλος, μέσα από το έργο μας δεν παραμελούμε… το παιδί, τον νέο άνθρωπο! Στεκόμαστε δίπλα του και προσπαθούμε ταυτόχρονα με τις γνώσεις, να παρέχουμε όλα τα απαραίτητα ψυχολογικά εφόδια για μια επιτυχημένη και υγιή ζωή!

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε, να σας ξεναγήσουμε στους χώρους μας και να σας ταξιδέψουμε στα δικά μας μονοπάτια της γνώσης!

Ξεναγηθείτε στο χώρο μας:
 

Παραρτήματα Hello Edu:
Αρτέμιδα | Λεωφόρος Καραμανλή 85, TK 190 16, Τηλ. επικοινωνίας:  22941 52491
Νέα Μάκρη | Αγίας Παρασκευής 18, TK 190 05, Τηλ. επικοινωνίας: 22940 94000
Παγκράτι | Εκφαντίδου 25, ΤΚ 116 33, Τηλ. επικοινωνίας: 211 4180258
Βύρωνας | Μεταμορφώσεως 16, ΤΚ 162 32, Τηλ. επικοινωνίας: 210 7626623

Δείτε φωτογραφίες

Βίντεο

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα 11:00 - 21:30
Τρίτη 11:00 - 21:30
Τετάρτη 11:00 - 21:30
Πέμπτη 11:00 - 21:30
Παρασκευή 11:00 - 21:30
Σάββατο 09:00 - 15:00
Κυριακή Κλειστά

Τι προσφέρει ο χώρος

Φιλικός για οικογένειες Φιλικός για οικογένειες

Στοιχεία επιχείρησης

Τοποθεσία

Στρατού Αντωνιάδη 1, Ραφήνα 190 09
Πλοήγηση στη Google