Τι να προσέξω στο κατάλληλο φροντιστήριο για το παιδί μου.

Ενημερώθηκε

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Για το σχολείο

Περιγραφή

Η σωστή επιλογή φροντιστηρίου είναι σημαντικός παράγοντας στην επιτυχία των παιδιών στις εξετάσεις. Γι’ αυτό και η επιλογή πρέπει να γίνεται πάντα με τα σωστά κριτήρια. Οι γνώσεις και τα εφόδια που θα αποκομίσουν τα παιδιά από το φροντιστήριο αποτελούν σημαντικά όπλα στην επαγγελματική τους φαρέτρα.

Δώστε βάση στην ποιότητα της εκπαίδευσης. Γνωρίστε τους καθηγητές και  βεβαιωθείτε ότι όλα τα μαθήματα γίνονται με σύγχρονα μέσα διδασκαλίας και το απαραίτητο οπτικοακουστικό υλικό. Η ποιότητα ενός φροντιστηρίου συνδέεται ασφαλώς και με τους καθηγητές του. Το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό είναι αυτό που δίνει την κατάλληλη ώθηση στο παιδί, διεγείροντας το ενδιαφέρον του για μάθηση. Ενημερωθείτε για τις επιτυχίες του φροντιστηρίου. Ένα ευχάριστο περιβάλλον εκπαίδευσης συμβάλλει πάντα στην αποτελεσματική εκμάθηση της ύλης. Η τακτική ενημέρωση και συνεργασία τις Διεύθυνσης με τους γονείς είναι ζωτικής σημασίας. Πρέπει να γνωρίζετε άμεσα αν το παιδί σας χρειάζεται επιπλέον στήριξη σε ένα μάθημα, ή αν πραγματοποιούνται επιπρόσθετα μαθήματα σε όσα παιδιά που το χρειάζονται.

Στο Infodata έπειτα απó 20 χρóνια εμπειρíας, εκπαíδευσης και επιτυχíας στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές προχωρήσαμε στο επóμενο βήμα. Καινοτομώντας στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση παρέχουμε καθημερινή στήριξη σε όλα τα μαθήματα του αναλυτικού προγράμματος – ακόμη και στην ξένη γλώσσα – όλων των τάξεων.

Τα οφέλη για τους μαθητές του Infodata στην Ελευσίνα:

  • Είναι προετοιμασμένοι επαρκώς, σε όλα τα μαθήματα, για την επόμενη μέρα στο σχολείο τους.
  • Αν υπάρχουν αδυναμίες ή ελλείψεις σε κάποιο μάθημα, εντοπίζονται και η διδασκαλία προσαρμόζεται ανάλογα, στοχεύοντας στην άμεση κάλυψή τους.
  • Μαθαίνουν να οργανώνουν τη μελέτη τους σύμφωνα με τις απαιτήσεις και στόχους των μαθημάτων.
  • Ελαχιστοποιείται ο χρόνος μελέτης στο σπίτι, επιτρέποντας να χρησιμοποιούν τον ελεύθερο χρόνο τους ευχάριστα, δημιουργικά και ξεκούραστα.    
  • Δεν έχουν πλέον το καθημερινό άγχος, αν θα τα καταφέρουν στο σχολείο ή αν θα υπάρχει κάποιος να τους προσφέρει βοήθεια όταν τη ζητήσουν.

Δείτε φωτογραφίες

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε ακόμη

Προτάσεις Διασκέδασης

09/05/2024

Θέλετε να απολαύσετε βουτιές με τα μικρά σας; Τότε μπορείτε να συμμετέχετε σε μια ξεχωριστή εμπειρία βρεφικής κολύμβησης στο Σεράφειο Κολυμβητήριο.

Αθήνα
09/05/2024

​​​​​​​Τα παιδιά έχουν μέσα τους πολλή ενέργεια, βοηθήστε τα να την κατευθύνουν προς την άθληση!

Μαρούσι
09/05/2024

Μια εργατική αραχνούλα η Καλλιόπη προσπαθεί μία δουλειά που δεν έχει ξανακάνει ποτέ της!

Αιγάλεω
09/05/2024

Ένα ακόμη διασκεδαστικό, εκπαιδευτικό παραμύθι από τη συγγραφέα Ανδριανή Νικολάκου. Ένα παραμύθι που εξάπτει τη φαντασία και θυμίζει κάτι από τα παλιά

Αιγάλεω
09/05/2024

Ενώ ένα νεαρό, ανυπόμονο, ολοστρόγγυλο φεγγάρι ετοιμάζεται να πάρει τη θέση του στον ουρανό, ένα αναπάντεχο πρόβλημα πρέπει να λυθεί άμεσα!

Άλιμος

Κατηγορίες Άρθρων

Διασκέδαση
98
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Διασκέδαση
Διατροφή
35
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Διατροφή
Υγεία
79
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Υγεία
Για το σχολείο
36
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Για το σχολείο
Μένουμε σπίτι
24
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Μένουμε σπίτι