Φωτεινός Πύργος της Γνώσης: Κέντρα Μελέτης και Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Για το σχολείο / Συμβουλές για γονείς, Συμβουλές για γονείς

Περιγραφή

Στη μέση του ταξιδιού της εκπαίδευσης, όπως σαν οδηγοί ψάχνουμε για ένα φωτεινό πύργο που θα μας καθοδηγήσει, έτσι και τα παιδιά μας. Αυτοί οι πύργοι στην προκειμένη είναι τα κέντρα μελέτης και τα φροντιστήρια μεσαίας εκπαίδευσης.

Εδώ, τα παιδιά μαθαίνουν περισσότερα από απλά μαθήματα. Βρίσκουν τη γνώση που τους εμπνέει, τους καλλιεργεί το ενδιαφέρον, και τους βοηθά να αναπτύξουν δεξιότητες για τη ζωή.

Στα προγράμματα διδασκαλίας, δεν είναι μόνο η ύλη που μετράει, αλλά και ο πλούτος της εμπειρίας. Από μαθηματικά και φυσικές επιστήμες μέχρι τέχνες και κοινωνικές επιστήμες, τα παιδιά μαθαίνουν να σκέφτονται κριτικά, να είναι ανεξάρτητα, και να αγαπούν τη μάθηση.

Τα Κέντρα Μελέτης και τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης είναι πολύ περισσότερα από μέρη μάθησης. Είναι φωτεινοί πύργοι που φωτίζουν τον δρόμο για ένα ευφυές και δημιουργικό μέλλον.

Στις μέρες μας, το να βρείτε το κατάλληλο Κέντρο Μελέτης ή Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης για το παιδί σας είναι ζωτικής σημασίας. Και αυτό γιατί, εκτός από την εξαιρετική εκπαίδευση που προσφέρουν, αυτά τα κέντρα είναι οι χώροι όπου διαμορφώνονται αξίες, κτίζονται όνειρα και αναπτύσσονται δεξιότητες.

Στο timeforkids.gr, δεσμευόμαστε στην εκπαίδευση των παιδιών και στην παροχή υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικών λύσεων. Με αγάπη για τη μάθηση και αφοσίωση στην ανάπτυξη των νέων γενεών, σας παρουσιάζουμε τις ακόλουθες επιλογές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις φιλοδοξίες κάθε παιδιού.


 1. Interlingua - Intered Κορυδαλλού
Αθηνάς 39, Κορυδαλλός 181 20 I Τηλέφωνο: 2105444680

Τα φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών, Πληροφορικής και Μελέτης INTERLINGUA – INTERED ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, ιδρύθηκαν το 2000, με περισσότερους από 8000 ικανοποιημένους σπουδαστές, πάνω από 6000 πιστοποιήσεις σε ξένες γλώσσες και πληροφορική! 

Τα παιδιά μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα Αγγλικών, Γαλλικών, Γερμανικών, Ισπανικών, Ιαπωνικών, Ρώσικων, Ρομποτικής και STEM Education καθώς και Σχολική Μελέτη Δημοτικού και Γυμνασίου. 

Βρείτε περισσότερα εδώ.


 2. Διαβάζω - Κέντρο Μελέτης και Δημιουργικής Απασχόλησης
Μαρσέλλου 47, Ίλιον 131 23 I Τηλέφωνο: 2102613456 

Στην καρδιά της πόλης, στο Ίλιον, το ΔΙΑΒΑΖΩ αναλαμβάνει την προσεγγιστική μελέτη παιδιών Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, ανιχνεύοντας το πραγματικό ταλέντο και αναπτύσσοντας την ακαδημαϊκή τους επιτυχία. Από το 1999, το ΔΙΑΒΑΖΩ υιοθέτησε καινοτόμες διδακτικές προσεγγίσεις, βραβευμένες από το Υπουργείο Παιδείας και εφαρμόζοντάς τις αποτελεσματικά σε δημόσια σχολεία.

Βρείτε περισσότερα εδώ.


 3. Φροντηστήριο Επί
Πυθαγόρα 27, Αγ. Βαρβάρα 123 51 I Τηλέφωνο: 2105614168

Στοχεύουμε επίσης  να δημιουργήσουμε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου με εφόδια, γνώσεις και σύστημα. Ένας σωστά διαβασμένος μαθητής είναι θωρακισμένος και έτοιμος να αντιμετωπίσει όλων των δυσκολιών θέματα και μαθήματα. Βασικό είναι ότι η οργάνωση και η ποιοτική ενασχόληση με τη μελέτη μας από τα μαθητικά χρόνια, μας συνοδεύει σε όλη μας της ζωή. Όπως βέβαια και το αντίθετο.

Βρείτε περισσότερα εδώ.


 4. Homework Νέας Ερυθραίας
Ελ. Βενιζέλου 62Β, Νέα Ερυθραία 146 71 I Τηλέφωνο: 2111163087

Αντιλαμβανόμενοι τις ανάγκες των μαθητών τόσο του δημοτικού όσο και του γυμνασίου για καθημερινή και άρτια δομημένη μελέτη διαμορφώνουμε τους πιο σύγχρονους χώρους ώστε να προσφέρουν υψηλού επιπέδου μαθησιακές διαδικασίες. Εφαρμόζοντας όλη την τεχνογνωσία και το όραμα που καλλιεργείται δεκαετίες τώρα επιτυγχάνεται ένας διαφοροποιημένος τρόπος προσέγγισης των μαθητών με σκοπό να βιώνουν τη διαδικασία της μελέτης ως κάτι δημιουργικό και ευχάριστο. 

Βρείτε περισσότερα εδώ.


 5. Το Ηλιοτρόπιο
Κορίνθου 5, Νίκαια 184 50 I Τηλέφωνο: 6944291385

Το κέντρο μελέτης και δημιουργικών δραστηριοτήτων 'Ηλιοτρόπιο'' ανοίγει τις πόρτες του τον Σεπτέμβριο του '23 και καλωσορίζει τους μικρούς και μεγάλους του φίλους! Σε αυτό είναι ευπρόσδεκτοι παιδιά και ενήλικες και τα μαθήματα είναι διαμορφωμένα με τρόπο ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα παιδιών ηλικίας από 0 έως 14 χρονών, καθώς και των γονιών τους.

Μην χάσετε στις 15/9 στις 17:00 το Open Day για να γνωρίσετε από κοντά τον χώρο και τις δραστηριότητες που προσφέρει το Ηλιοτρόπιο!

Βρείτε περισσότερα εδώ.


 6. Εκπαιδευτικά κέντρα Παπαδέα
 Ιερά Οδός 257 και Αγ. Λαύρας, Αιγάλεω 122 43 I Τηλέφωνο: 6907643677

Ό,τι ονειρεύεσαι γίνεται, ό,τι αγαπάμε γίνεται. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε!
Τα Εκπαιδευτικά κέντρα Παπαδέα βρίσκονται στο Περιστέρι, Αιγάλεω και Χαϊδάρι και προσφέρουν ένα πλούσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Μέσης Εκπαίδευσης αλλά και Ξένων Γλώσσών. Με μια ποικιλία από μαθήματα και εξειδικευμένες υπηρεσίες, τα Εκπαιδευτικά κέντρα Παπαδέα επιδιώκουν να εμπνεύσουν και να ενδυναμώσουν τους μαθητές τους, προετοιμάζοντάς τους για επιτυχία στο μέλλον.

Βρείτε περισσότερα εδώ.


 7. Κέντρο Μελέτης Χαρά
Αναγνωσταρά 43, Κερατσίνι 187 57 I Τηλέφωνο: 2104327122

Τα παιδιά είναι γεμάτα δημιουργικότητα και ζωντάνια. Το Κέντρο Μελέτης Χαρά είναι ο κατάλληλος χώρος για παιδιά ηλικίας από 6 έως 12 ετών, που θέλουν περάσουν δημιουργικά το χρόνο τους μετά το σχολείο και να μάθουν να διαβάζουν μεθοδικά τα μαθήματά τους. 

Βρείτε περισσότερα εδώ.

Δείτε φωτογραφίες

Διαβάστε ακόμη

Προτάσεις Διασκέδασης

21/05/2024

Από την Κυριακή 19 Μαΐου έως και την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024, δεκάδες νέες ομάδες και μεμονωμένοι καλλιτέχνες από όλες τις μορφές της Τέχνης.

Πετράλωνα
21/05/2024

Θέλετε να απολαύσετε βουτιές με τα μικρά σας; Τότε μπορείτε να συμμετέχετε σε μια ξεχωριστή εμπειρία βρεφικής κολύμβησης στο Σεράφειο Κολυμβητήριο.

Αθήνα
21/05/2024

​​​​​​​Τα παιδιά έχουν μέσα τους πολλή ενέργεια, βοηθήστε τα να την κατευθύνουν προς την άθληση!

Μαρούσι
21/05/2024

Μια εργατική αραχνούλα η Καλλιόπη προσπαθεί μία δουλειά που δεν έχει ξανακάνει ποτέ της!

Αιγάλεω
21/05/2024

Ένα ακόμη διασκεδαστικό, εκπαιδευτικό παραμύθι από τη συγγραφέα Ανδριανή Νικολάκου. Ένα παραμύθι που εξάπτει τη φαντασία και θυμίζει κάτι από τα παλιά

Αιγάλεω

Κατηγορίες Άρθρων

Διασκέδαση
98
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Διασκέδαση
Διατροφή
35
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Διατροφή
Υγεία
79
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Υγεία
Για το σχολείο
36
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Για το σχολείο
Μένουμε σπίτι
24
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Μένουμε σπίτι