Εκπαιδευτικά Κέντρα Παπαδέα: “Ό,τι ονειρεύεσαι γίνεται” θα το δεις δίπλα στους καλύτερους να γίνεται πράξη

Ενημερώθηκε

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Για το σχολείο

Περιγραφή

Οι συνεχείς επιτυχίες στο χώρο των σπουδών για πάνω από 40 χρόνια είναι η απόδειξη, γιατί τα Εκπαιδευτικά Κέντρα Παπαδέα αποτελούν τη Νο1 επιλογή για κάθε μαθητή και γονέα και γι’ αυτή τη χρονιά.
Ό,τι ονειρεύεσαι γίνεται! Αυτό είναι το σύνθημα των Εκπαιδευτικών Κέντρων Παπαδέα, τα οποία για περισσότερα από 40 χρόνια βρίσκονται δίπλα σε κάθε μαθητή και τον στηρίζουν για να κάνει τους στόχους και τα όνειρά του πραγματικότητα.

Για να φτάσει κανείς στην επιτυχία ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος. Άλλωστε, η πλούσια κληρονομιά που έχουμε από τους Αρχαίους Φιλοσόφους, όπως ο Αριστοτέλης, μας έμαθε “αγαθά κόποις κτώνται”. Κάποιοι λένε πως δεν υπάρχει συνταγή επιτυχίας, εμείς όμως, θα διαφωνήσουμε, γιατί υπάρχει και την έχουν τα Εκπαιδευτικά Κέντρα Παπαδέα, που προσφέρουν ολοκληρωμένα προγράμματα διδασκαλίας για όλες τις βαθμίδες Εκπαίδευσης.

Προσφέροντας Κέντρο Μελέτης για τα παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου, μαθήματα Ρομποτικής, προγράμματα σπουδών Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ, προετοιμασία για την Πιστοποίηση γνώσεων ηλεκτρονικών υπολογιστών, μαθήματα Αγγλικών και Ισπανικών σε επίπεδο Lower και Proficiency και Vouchers εργαζομένων και ανέργων ως ΚΔΒΜ, τα Εκπαιδευτικά Κέντρα Παπαδέα στέκονται δίπλα στους μαθητές τους από τα πρώτα χρόνια ώς και την αρχή της ακαδημαϊκής και επαγγελματικής τους καριέρας.

Η συνταγή επιτυχίας εδώ και 40 χρόνια στη Μέση Εκπαίδευση
Δύο ακόμα συνθήματα χαρακτηρίζουν τη δουλειά που κάνουν όλα αυτά τα χρόνια στη φροντιστηριακή εκπαίδευση τα Εκπαιδευτικά Κέντρα Παπαδέα: Ό,τι αγαπάμε γίνεται, Αγαπάμε αυτό που κάνουμε. Κι όχι, δεν πρόκειται για φράσεις.

Στηρίζοντας το εκπαιδευτικό τους έργο σε καταξιωμένο κι έμπειρο διδακτικό προσωπικό με πολυετή διδασκαλία κι επιστημονική κατάρτιση, αλλά κι εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας υψηλού επιπέδου, προσφέρουν προγράμματα σπουδών σχεδιασμένα με λεπτομέρεια, από την πρώτη κιόλας εκπαιδευτική ώρα.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που τα Εκπαιδευτικά Κέντρα Παπαδέα πρωταγωνιστούν στη Μέση Εκπαίδευση in class και on line, όπου λειτουργούν τα εκπαιδευτικά κέντρα με υπερσύγχρονο οπτικοαουστικό υλικό και αίθουσα – αμφιθέατρο, προσομοιώσης Πανεπιστημίου, παρέχοντας στους μαθητές όμορφους, ασφαλείς και οργανωμένους χώρους διδασκαλίας.

Μετρώντας 14.000 επιτυχόντες επιστήμονες κάθε κλάδου και 120 μαθητές που μπήκαν πρώτοι στη σειρά εισαγωγής στη Σχολή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, τα Εκπαιδευτικά Κέντρα Παπαδέα ξεχωρίζουν για τις πρωτιές τους.

Αρχή ήμισυ παντός
Το κάθε παιδί είναι ξεχωριστό κι έχει συγκεκριμένες κάθε φορά ανάγκες. Έχοντας αυτό ως βασική αρχή δημιουργήθηκε το Κέντρο Μελέτης για Παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου.
Πρόκειται για ένα χώρο καθημερινής μελέτης με στόχο να διδάσκει στα παιδιά πώς να οργανώνουν μεθοδικά τη μελέτη τους, ενώ παράλληλα βοηθά τους εργαζόμενους γονείς να αποβάλλουν το άγχος για το καθημερινό διάβασμα των παιδιών τους.

Βέβαια, το Μελετητήριο Δημοτικού & Γυμνασίου δεν περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στην απλή διεκπεραίωση των υποχρεώσεων του μαθητή προς το Σχολείο, αλλά στόχος του, επίσης, είναι τόσο η εμπέδωση της ύλης κι η αφομοίωση γνώσεων, όσο κι η διεκπεραίωση της μελέτης σε χρόνους τέτοιους, ώστε να έχουν οι μαθητές ικανό ποιοτικό χρόνο για τις υπόλοιπες εξωσχολικές του δραστηριότητες.

Προετοιμασία για τα Πρότυπα Γυμνάσια
Τα τελευταία χρόνια επανήλθε ο θεσμός των Πρότυπων Σχολείων. Οι μαθητές μετέχουν σε Πανελλήνιες Εξετάσεις δίωρης δοκιμασίας πάνω στην κατανόηση κειμένου της Ελληνικής Γλώσσας και στα Μαθηματικά. Όσοι επιτύχουν στα Πρότυπα Γυμνάσια, όταν αποφοιτήσουν από αυτά, εισάγονται άνευ Εξετάσεων στα Πρότυπα Λύκε

Πρότυπα Γυμνάσια Περιφέρειας Αττικής

  • Πρότυπο Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης
  • Πρότυπο Γυμνάσιο Αναβρύτων
  • Πρότυπο Γυμνάσιο Βαρβακείου
  • Πρότυπο Γυμνάσιο Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά
  • 1ο Πρότυπο Γυμνάσιο Αθηνών
  • 2ο Πρότυπο Γυμνάσιο Αθηνών
  • Ζάννειο Πρότυπο Γυμνάσιο
  • Πρότυπο Γυμνάσιο Αγίων Αναργύρων
  • 2ο Πρότυπο Γυμνάσιο Ιλίου

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ

  • Μαθηματικά: 2 ώρες
  • Γλώσσα: 2 ώρες

Διδάσκονται ειδικές ενότητες Μαθηματικών και εκτός σχολικής ύλης για Διαγωνισμούς σε : Πρότυπα, Πειραματικά, Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία. (ΘΑΛΗΣ, ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ, ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ, ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ).

Ο θαυμαστός κόσμος της Ρομποτικής
Οι εκπλήξεις συνεχίζονται, καθώς οι μαθητές του Δημοτικού έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με το θαυμαστό κόσμο της Ρομποτικής, μέσω μαθημάτων που παραδίδουν εξειδικευμένοι καθηγητές.

Μέσω της Ρομποτικής τα Εκπαιδευτικά Κέντρα Παπαδέα «πάντρεψαν» την εκπαιδευτική και ψυχαγωγική δραστηριότητα με τέτοιον τρόπο, συνδυάζοντας τη μάθηση με τη δίψα του παιδιού για παιχνίδι, γεγονός που προσφέρει μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία.

Η ενασχόληση με τη Ρομποτική ενέχει δύο ειδών δραστηριότητες: μια κατασκευαστική και μια προγραμματιστική. Έτσι, τα παιδιά μέσω της Ρομποτικής ενθουσιάζονται, ανακαλύπτουν, κατασκευάζουν , μαθαίνουν και αναπτύσσουν κοινωνικές δεξιότητες που τα βοηθούν να συνεργάζονται, να επικοινωνούν με τον κόσμο γύρω τους, επιτρέποντάς τους να ανακαλύψουν τις δικές τους ικανότητες.

Πιστοποίηση Η/Υ σε 3 ημέρες
Στα Εκπαιδευτικά Κέντρα Παπαδέα λειτουργεί και τμήμα Πιστοποίησης βασικών γνώσεων Πληροφορικής GLOBAL CERT (Πανεπιστήμιο Πειραιώς) αναγνωρισμένο από τον ΕΟΠΠΕΠ και αποδεκτό από το ΑΣΕΠ για πρόσληψη στο Ελληνικό Δημόσιο.

Μέσα σε 3 ημέρες έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε Πτυχίο σε Word, Excel, Internet, PowerPoint, Access, Windows. Τις ενότητες που απαιτούνται στις προκηρύξεις, με δωρεάν παροχή tests προσομοίωσης. Επιτυχία 100%.

Εκμάθηση Αγγλικών και Ισπανικών
Η εκμάθηση Αγγλικών αποτελεί μία επιτυχημένη εμπειρία στα Εκπαιδευτικά Κέντρα Παπαδέα, καθώς παράλληλα με τα τμήματα των μαθητών, λειτουργούν ταχύρρυθμα τμήματα ενηλίκων 30 περίπου ωρών, ανάλογα με το επίπεδο γλώσσας, για Πτυχία επιπέδου Lower και Proficiency, παρέχοντας πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας στα Πτυχία LRN – NYLC – NOCN τα οποία συμπεριλαμβάνονται στον κατάλογο Γλωσσομάθειας του ΑΣΕΠ.

Σχετικά με το πτυχίο NYLC ο σπουδαστής μπορεί να εξετασθεί ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ στιγμή και όχι μόνο Χριστούγεννα ή καλοκαίρι, η δε έκδοση του Πτυχίου πραγματοποιείται 10 ημέρες μετά τις Εξετάσεις.

Την ίδια στιγμή, καθώς τα Ισπανικά εξελίσσονται στη δεύτερη σημαντικότερη γλώσσα στον κόσμο κι οι ισπανόφωνες χώρες, που βρίσκονται σε ραγδαία ανάπτυξη, προσφέρουν σπουδές αλλά και εργασιακές προοπτικές σε όλους τους τομείς, τα Εκπαιδευτικά Κέντρα Παπαδέα παρέχουν τη δυνατότητα απόκτησης Lower και Proficiency του Κρατικού Πτυχίου Γλωσσομάθειας Ισπανικών μέσω ταχύρρυθμου προγράμματος 80 ωρών.

Το προνόμιο του personal consultant
Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τους σπουδαστές των Εκπαιδευτηρίων αποτελούν, μεταξύ άλλων, το personal consultant κάθε μαθητή μέσω προσωπικής παρακολούθησης της απόδοσης με ειδικό σύστημα δεικτών απόδοσης, οι προσωπικές συναντήσεις και τα δωρεάν τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού, η συστηματική αξιολόγηση επιπέδου γνώσης μέσα από εβδομαδιαία 3ωρα διαγωνίσματα, καθώς και τα τριμηνιαία τεστς Προσομοίωσης Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Την ίδια ώρα θεωρείται δεδομένη η στήριξη των σπουδαστών έως και την ώρα της συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού Δελτίου, ενώ, όταν χρίζεται απαραίτητο κι αναγκαίο, προσφέρονται κι έκτακτες ώρες, ακόμα και σε επίπεδο ιδιαίτερων μαθημάτων, χωρίς μάλιστα, να υπάρξει καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση στον εκάστοτε μαθητή.

Για όσους, μάλιστα, θέλουν να αποκτήσουν σχετικές γνώσεις για την ακαδημαϊκή τους καριέρα, διοργανώνεται κι η Ημέρα Πανεπιστημίου, όπου προσφέρεται η δυνατότητα μαθήματος σε πανεπιστημιακό αμφιθέατρο μαζί με τους φοιτητές της Σχολής προτίμησης των μαθητών.

ΚΔΒΜ
Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης με πληθώρα προγραμμάτων vouchers για εργαζόμενους και ανέργους.

Το πρόσωπο πίσω από την επιτυχία
Ένα καράβι για να φτάσει στον προορισμό του, αντέχοντας τις φουρτούνες χρειάζεται στο τιμόνι έναν καλό κι επιδέξιο καπετάνιο. Μία ορχήστρα χρειάζεται το μαέστρο της για διευθύνει την ταυτόχρονη και συγχρονισμένη απόδοση του έργου. Το πρόσωπο, λοιπόν, πίσω από τα Εκπαιδευτικά Κέντρα Παπαδέα βρίσκεται η ιδιοκτήτριά τους, Έφη Παπαδέα, η οποία από το 1996 υπήρξε πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας, οργάνου που εκπροσωπεί 150.000 εκπαιδευτικούς, εργαζόμενους στο φροντιστηριακό χώρο.

Απόφοιτος του Ιστορικού-Αρχαιολογικού Τμήματος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών αλλά και του Αγγλικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών, η Έφη Παπαδέα βάζει εδώ και χρόνια την προσωπική της υπογραφή στην ελληνική εκπαίδευση καθώς, μεταξύ άλλων, είναι ιδρυτικό μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών, του Δικτύου Προστασίας για τα δικαιώματα των παιδιών, και της Εκπαιδευτικής Αρωγής Νέων στα Αναμορφωτήρια.

Δείτε φωτογραφίες

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε ακόμη

Προτάσεις Διασκέδασης

02/05/2024

Θέλετε να απολαύσετε βουτιές με τα μικρά σας; Τότε μπορείτε να συμμετέχετε σε μια ξεχωριστή εμπειρία βρεφικής κολύμβησης στο Σεράφειο Κολυμβητήριο.

Αθήνα
02/05/2024

​​​​​​​Τα παιδιά έχουν μέσα τους πολλή ενέργεια, βοηθήστε τα να την κατευθύνουν προς την άθληση!

Μαρούσι
02/05/2024

Μια εργατική αραχνούλα η Καλλιόπη προσπαθεί μία δουλειά που δεν έχει ξανακάνει ποτέ της!

Αιγάλεω
02/05/2024

Ένα ακόμη διασκεδαστικό, εκπαιδευτικό παραμύθι από τη συγγραφέα Ανδριανή Νικολάκου. Ένα παραμύθι που εξάπτει τη φαντασία και θυμίζει κάτι από τα παλιά

Αιγάλεω
02/05/2024

Ενώ ένα νεαρό, ανυπόμονο, ολοστρόγγυλο φεγγάρι ετοιμάζεται να πάρει τη θέση του στον ουρανό, ένα αναπάντεχο πρόβλημα πρέπει να λυθεί άμεσα!

Άλιμος

Κατηγορίες Άρθρων

Διασκέδαση
98
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Διασκέδαση
Διατροφή
35
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Διατροφή
Υγεία
79
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Υγεία
Για το σχολείο
36
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Για το σχολείο
Μένουμε σπίτι
24
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Μένουμε σπίτι