Τι να προσέξετε στις διακοπές για να προφυλάξετε το παιδί σας από τον Covid-19

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Συμβουλές για γονείς / Υγεία, Υγεία

Περιγραφή

Φέτος είναι η χρονιά που περιμένουμε τις διακοπές περισσότερο από ποτέ.
Μετά από ένα δύσκολο χειμώνα που περάσαμε και με την καραντίνα που μας θύμισε το πώς είναι να κάθεσαι σπίτι, τώρα είναι η ώρα που όλοι ανυπομονούμε για το πότε θα φύγουμε για να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας αλλάζοντας τις παραστάσεις από την ρουτίνα μας. Παρ’ όλα αυτά όμως, δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον λόγο για τον οποίο αναγκαστήκαμε να μείνουμε σπίτι ,ο οποίος ήταν για να παραμείνουμε ασφαλείς από τον ιο covid-19.
Γι’ αυτό σας έχουμε κάποιες συμβουλές που καλό είναι να τις κουβαλήσετε και αυτές μαζί σας στις αποσκευές των διακοπών σας.

1) Να μην χαλαρώσετε τα μέτρα ατομικής προστασίας σε χώρους με πολύ κόσμο.
Εάν έχετε αποφασίσει ότι θα ταξιδέψετε με κάποιο μέσο μεταφοράς και σε κάποιο μέρος με πολύ τουρισμό τότε καλό είναι να χρησιμοποιείται την μάσκα σας συχνά και πόσο μάλλον εάν βρεθείτε σε χώρο όπου δημιουργείται συνωστισμός. Επιπλέον, να φοράτε γάντια και να έχει ο καθένας από την οικογένειά σας το δικό του αντισηπτικό μαζί έτσι ώστε να αποφύγετε οποιαδήποτε επαφή και μετάδοση του ιού.

2) Ο ιός είναι ακόμα εδώ.
Σίγουρα το να απολαύσουμε τις διακοπές μας και να χαλαρώσουμε είναι το ζητούμενο όλων αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί έτσι ώστε να μην μας συμβεί τίποτα απρόοπτο. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με την υγιεινή μας και να ακολουθούμε τους κανόνες της. Με αυτό τον τρόπο θα γίνεται και καλό παράδειγμα και για τα παιδιά σας για να σας μιμηθούν και θα ευχαριστηθείτε τις διακοπές σας.

Δείτε φωτογραφίες

Διαβάστε ακόμη

Προτάσεις Διασκέδασης

06/05/2024

Θέλετε να απολαύσετε βουτιές με τα μικρά σας; Τότε μπορείτε να συμμετέχετε σε μια ξεχωριστή εμπειρία βρεφικής κολύμβησης στο Σεράφειο Κολυμβητήριο.

Αθήνα
06/05/2024

​​​​​​​Τα παιδιά έχουν μέσα τους πολλή ενέργεια, βοηθήστε τα να την κατευθύνουν προς την άθληση!

Μαρούσι
06/05/2024

Μια εργατική αραχνούλα η Καλλιόπη προσπαθεί μία δουλειά που δεν έχει ξανακάνει ποτέ της!

Αιγάλεω
06/05/2024

Ένα ακόμη διασκεδαστικό, εκπαιδευτικό παραμύθι από τη συγγραφέα Ανδριανή Νικολάκου. Ένα παραμύθι που εξάπτει τη φαντασία και θυμίζει κάτι από τα παλιά

Αιγάλεω
06/05/2024

Ενώ ένα νεαρό, ανυπόμονο, ολοστρόγγυλο φεγγάρι ετοιμάζεται να πάρει τη θέση του στον ουρανό, ένα αναπάντεχο πρόβλημα πρέπει να λυθεί άμεσα!

Άλιμος

Κατηγορίες Άρθρων

Διασκέδαση
98
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Διασκέδαση
Διατροφή
35
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Διατροφή
Υγεία
79
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Υγεία
Για το σχολείο
36
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Για το σχολείο
Μένουμε σπίτι
24
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Μένουμε σπίτι