"Positive People" - H κοινωνική δράση (Positive Treatment Against Stress) PTAS

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Συμβουλές για γονείς

Περιγραφή

Υπάρχει ένα εξαιρετικό ηλεκτρονικό περιοδικό με το όνομα "Positive People",  που αποτελεί το απόλυτο πηγαίο σημείο για όσους ενδιαφέρονται για κοινωνική δράση και ευαισθησία. Αυτό το περιοδικό αναδεικνύει την ενθαρρυντική πλευρά της ανθρώπινης φύσης και δίνει φωνή σε ανθρώπους και οργανισμούς που προάγουν την κοινωνική ευημερία.

Μέσα από το "Positive People", η κοινωνική δράση (Positive Treatment Against Stress)  PTAS δημιουργεί μια κοινότητα αλληλεγγύης και στήριξης, προσφέροντας εντελώς δωρεάν διαδικτυακές ομάδες θετικής διαχείρισης άγχους σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Μια από τις πρώτες ευάλωτες ομάδες που απευθύνονται είναι οι γονείς με χαμηλό εισόδημα που αντιμετωπίζουν την ανεργία. Η πρώτη ομάδα θα ξεκινήσει στις 15 Μαΐου και θα περιλαμβάνει μέλη των ΕΣΗΕΑ (Ένωσις Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών) και της ADHD HELLAS.

Διαβάστε το περιοδικό εδώ https://positivepeople-gr.blogspot.com/
Για εκδήλωση ενδιαφέροντος επικοινωνήστε στο positivepeoplecontact@gmail.com

Επίσης, εντός του περιοδικού θα βρείτε συνεντεύξεις από εμπνευστές και πρωταγωνιστές της κοινωνίας PTAS, προσφέροντας ακόμα περισσότερη έμπνευση και αισιοδοξία. Στις σελίδες του περιοδικού θα συναντήσετε αξιόλογα πρόσωπα όπως η κα Μιμή Ντενίση, η κα Ιωάννα Ασημακοπούλου, η κα Κατερίνα Γκαγκάκη, ο κος Πέτρος Γκάτζιας, η κα Εύη Δαέλη, ο κος Αντώνης Κισκήρας, η κα Σοφία Πασχάλη και η κα Δώρα Χρυσικού.

Κάθε μήνα οι ambassadors μας στο Positive People απαντούν στην ερώτηση: "τι σας ενέπνευσε να σκεφτείτε και να νιώσετε θετικά;".

"Το θετικό θέλει μεγαλύτερη προσπάθεια από το αρνητικό" (Μιμή Ντενίση).

"Μόνο η αγάπη και η αλληλεγγύη θα μας σώσει, τίποτα άλλο" (Ιωάννα Ασημακοπούλου).

"Τώρα βρίσκω κάτι θετικό σε όλες τις συνθήκες" (Κατερίνα Γκαγκάκη).

"Η ζωή βρίσκεται έξω από τα δημοσιογραφικά γραφεία" (Πέτρος Γκάτζιας).

"Είδα τους ανθρώπους μου, που πάντα με κάνουν να χαμογελώ" (Εύη Δαέλη).

"Κάθε μέρα προσπαθούμε να κάνουμε κάτι που μας αρέσει" (Αντώνης Κισκήρας).

" Το ότι ζω! Αυτό με εμπνέει κάθε μέρα. Η ίδια η ζωή." (Σοφία Πασχάλη).

"Πρέπει να βρούμε αντίβαρα ομορφιάς και αισιοδοξίας" (Δώρα Χρυσικού).

"Άνθρωποι που κοιτάζουν προς το φως, όπως τα λουλούδια στο μπαλκόνι" (Ειρήνη Θ. Ευαγγέλου - επιστημονική υπεύθυνη PTAS).

Το "Positive People" σας προσκαλεί να ανακαλύψετε τις ιστορίες, τις εμπειρίες και τις συμβουλές αυτών των εμπνευστικών ανθρώπων. Από τη μια πλευρά, θα εμπνευστείτε από τη δύναμη της ανθρώπινης αντοχής και αλληλεγγύης. Από την άλλη πλευρά, θα ανακαλύψετε πρακτικές συμβουλές και εργαλεία για τη θετική διαχείριση του άγχους και την ανάπτυξη της προσωπικής ευεξίας.

Με το "Positive People" η PTAS δημιουργεί ένα κίνημα κοινωνικής ευαισθητοποίησης, ενθαρρύνοντας την ανταλλαγή ιδεών, την υποστήριξη και την έμπνευση μεταξύ των ανθρώπων. Ας συνταχθούμε όλοι μαζί για να διαδώσουμε αυτό το μήνυμα και να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Με κάθε άρθρο, συνέντευξη και ιστορία που δημοσιεύεται στο περιοδικό, δίνουμε τη δυνατότητα σε άλλους να αναγνωρίσουν τη δύναμη της αλληλεγγύης και της θετικής συνεισφοράς στην κοινωνία.

Προσκαλούμε όλους τους αναγνώστες μας να μοιραστούν το "Positive People" με τους φίλους, την οικογένεια και την κοινότητά τους. Από τον έναν στον άλλο, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα κίνημα ενθάρρυνσης και ανθρωπιάς που θα επηρεάσει θετικά τη ζωή πολλών ανθρώπων. Το "Positive People" είναι πολύ περισσότερο από ένα περιοδικό. Είναι ένας δείκτης ελπίδας και ενθάρρυνσης για όλους όσους αντιμετωπίζουν προκλήσεις στη ζωή τους. Είναι ένας τρόπος να αναδείξουμε τη δύναμη της ανθρώπινης αντοχής και την ικανότητά μας να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Ας συνεργαστούμε για να φέρουμε αλλαγή και να δημιουργήσουμε έναν κόσμο γεμάτο αλληλεγγύη, στήριξη και θετικότητα. Ας ενισχύσουμε τις διαδικτυακές ομάδες θετικής διαχείρισης άγχους της PTAS και ας δώσουμε στους γονείς άνεργους με χαμηλό εισόδημα την υποστήριξη που χρειάζονται.

Αν είστε εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε ανθρώπους που μπορούν να επωφεληθούν από αυτήν την πρωτοβουλία, μην διστάσετε να μοιραστείτε την πληροφορία και να τους προτείνετε να συμμετάσχουν. Ας επιδείξουμε αλληλεγγύη, κατανόηση και αγάπη προς τους συνανθρώπους μας, δημιουργώντας μια κοινωνία που αναγνωρίζει και υποστηρίζει τις ανάγκες των ευάλωτων ομάδων.

Διαβάστε το περιοδικό εδώ https://positivepeople-gr.blogspot.com/
Για εκδήλωση ενδιαφέροντος επικοινωνήστε στο positivepeoplecontact@gmail.com

Δείτε φωτογραφίες

Διαβάστε ακόμη

Προτάσεις Διασκέδασης

29/09/2023

Το πεδίο μας είναι ειδικά διαμορφωμένο με πάνω από 80 εμπόδια διαφόρων ειδών, ώστε να κρατάει απ' την πρώτη στιγμή την αδρεναλίνη σας στα ύψη!

Αλυκές Δροσιάς
29/09/2023

Το club μας διαθέτει τρείς πίστες , ειδικά σχεδιασμένες για να σας προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία δράσης

Ταγαράδες
29/09/2023

Σκοπός της Ακαδημίας είναι η μύηση, εκπαίδευση και υποστήριξη αθλητών και μη, στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Πυλαια
29/09/2023

Η πίστα κατασκευάστηκε το 1988 και είναι μια από τις παλαιότερες και πιο τεχνικές πίστες τις χώρας.

Καλαμάτα
29/09/2023

Από το 2002 εώς σήμερα το Fantasy Park παρέχει στους πελάτες τους τα πιο όμορφα και διασκεδαστικά παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους.

Αρτέμιδα

Επιχειρήσεις

Οι Παιχνιδοπλασίες αποτελούν ένα νεοσύστατο πολυχώρο πρότυπο, δημιουργημένος από θεραπευτές και συγκροτείται από το αρμόδιο εξειδικευμένο προσωπικό.

Οι Φούσκες είναι ένα κέντρο δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά 5 έως 12 ετών.

Tο κέντρο ξένων γλωσσών Eρμιόνη Παππά προσφέρει μαθήματα αγγλικών, γαλλικών, γερμανικών και ισπανικών σε παιδιά άνω των 6 ετών και ενήλικες.

Εκπαιδεύουμε τους μαθητές μας στις ξένες γλώσσες, και εργαζόμαστε συνδυάζοντας τη χαρά με τη μάθηση, για ουσιαστική απορρόφηση της γνώσης.

Σταματάει άραγε ποτέ η μάθηση και η εξέλιξη ενός ανθρώπου; Η ερώτηση σχεδόν ρητορική…

Κατηγορίες Άρθρων

Διασκέδαση
88
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Διασκέδαση
Διατροφή
35
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Διατροφή
Υγεία
78
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Υγεία
Για το σχολείο
34
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Για το σχολείο
Μένουμε σπίτι
22
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Μένουμε σπίτι