ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Συμβουλές για γονείς

Περιγραφή

Εμείς στο Positive People πιστεύουμε ότι ζούμε ποιοτικά, όταν αντιμετωπίζουμε το άγχος με θετική διάθεση και σκέψη. Σύμφωνα με επίσημη παγκόσμια έρευνα, για το πως νιώθουν οι λαοί του κόσμου, οι Έλληνες κατείχαν επί σειρά ετών την πρωτιά ως ο πιο αγχωμένος λαός στον πλανήτη. Παραμένουμε θετικοί άνθρωποι ακόμα και σε αντίξοες εποχές.

Κάπως έτσι γεννήθηκε η ιδέα να δημιουργήσουμε το Positive People, το οποίο:  

  • προσφέρει την κοινωνική δράση PTAS (Positive Treatment Against Stress), δηλαδή την εντελώς δωρεάν διαδικτυακή εκπαίδευση για τη θετική διαχείριση του άγχους σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Αρωγοί της κοινωνικής δράσης PTAS είναι το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (MCF) και η Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (ΟΕΦΕ). Επίτιμη πρέσβειρα είναι η κυρία Μιμή Ντενίση (ηθοποιός – σκηνοθέτης – συγγραφέας).
  • εκδίδει το δωρεάν ομώνυμο μηνιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό αποκλειστικά με συνεντεύξεις θετικής ψυχολογίας ανθρώπων ανεξαρτήτως αναγνωρισιμότητας, που αποτελεί  το μέσο επικοινωνίας της κοινωνικής δράσης PTAS. Σε κάθε τεύχος μας τιμούν σταθερά με την παρουσία τους οι καταξιωμένοι ambassadors της PTAS.    
  • παρέχει δέκα διαδικτυακές ομάδες θετικής διαχείρισης του άγχους που απευθύνονται σε όλους (έφηβους & ενήλικες) από συντονιστές ψυχολόγους με συμβολικό κόστος.   

Το positive people είναι ένα δωρεάν μηνιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό αποκλειστικά με συνεντεύξεις θετικής ψυχολογίας ανθρώπων ανεξαρτήτως αναγνωρισιμότητας. Με τις απαντήσεις τους μεταδίδουν τη θετικότητα από την ίδια την καθημερινότητά τους, για να εμπνευστούν οι αναγνώστες.

Αποτελεί το σταθερό μέσο επικοινωνίας της κοινωνικής δράσης PTAS σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Σε κάθε τεύχος μας τιμούν σταθερά με την παρουσία τους οι καταξιωμένοι ambassadors της PTAS. 

Διαβάστε το περιοδικό εδώ http://positivepeople.gr/e-magazine/
Για εκδήλωση ενδιαφέροντος επικοινωνήστε στο socialaction@positivepeople.gr

Δείτε φωτογραφίες

Διαβάστε ακόμη

Προτάσεις Διασκέδασης

06/05/2024

Θέλετε να απολαύσετε βουτιές με τα μικρά σας; Τότε μπορείτε να συμμετέχετε σε μια ξεχωριστή εμπειρία βρεφικής κολύμβησης στο Σεράφειο Κολυμβητήριο.

Αθήνα
06/05/2024

​​​​​​​Τα παιδιά έχουν μέσα τους πολλή ενέργεια, βοηθήστε τα να την κατευθύνουν προς την άθληση!

Μαρούσι
06/05/2024

Μια εργατική αραχνούλα η Καλλιόπη προσπαθεί μία δουλειά που δεν έχει ξανακάνει ποτέ της!

Αιγάλεω
06/05/2024

Ένα ακόμη διασκεδαστικό, εκπαιδευτικό παραμύθι από τη συγγραφέα Ανδριανή Νικολάκου. Ένα παραμύθι που εξάπτει τη φαντασία και θυμίζει κάτι από τα παλιά

Αιγάλεω
06/05/2024

Ενώ ένα νεαρό, ανυπόμονο, ολοστρόγγυλο φεγγάρι ετοιμάζεται να πάρει τη θέση του στον ουρανό, ένα αναπάντεχο πρόβλημα πρέπει να λυθεί άμεσα!

Άλιμος

Κατηγορίες Άρθρων

Διασκέδαση
98
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Διασκέδαση
Διατροφή
35
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Διατροφή
Υγεία
79
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Υγεία
Για το σχολείο
36
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Για το σχολείο
Μένουμε σπίτι
24
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Μένουμε σπίτι