Παιδικό πάρτι γενεθλίων εν μέσω πανδημίας

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Διασκέδαση

Περιγραφή

Ένα παιδικό πάρτι διαδραματίζει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στη ζωή ενός παιδιού. Ωστόσο με το όλο θέμα της πανδημίας του κορωνοϊού, τα πράγματα έχουν αλλάξει ριζικά στη ζωή μας. Πως θα μπορέσετε όμως να εξηγήσετε στο παιδί σας ότι δεν μπορεί να καλέσει τους φίλους του για το πάρτι γενεθλίων του; Τι μπορείτε να κάνετε για να του προσφέρετε μια ευχάριστη εμπειρία την σημαντική αυτή ημέρα παρόλο που θα πρέπει να μείνετε σπίτι;

Παιδικά πάρτι γενεθλίων στην εποχή του Covid-19
Ο εορτασμός των γενεθλίων στην εποχή του Κορωνοϊού, σίγουρα αποτελεί κάτι αρκετά δύσκολο με αρκετούς γονείς να αναζητούν πως δεν θα απογοητευτεί το παιδί τους. Σίγουρα, η ολική ακύρωση του πάρτι δεν αποτελεί λύση αφού η ξεχωριστή αυτή μέρα τόσο για εσάς όσο και για το μικρό σας πρέπει οπωσδήποτε να εορταστεί με έναν τρόπο που θα του μείνει αξέχαστο.

Η πραγματικότητα είναι ότι οι αναμνήσεις που διατηρούν τα παιδιά από τα πάρτι γενεθλίων τους τα συνοδεύουν για πολλά χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ετοιμάσετε ένα ξεχωριστό πάρτι τηρώντας πάντοτε τις κοινωνικές αποστάσεις και τον περιορισμός εντός του σπιτιού. Ευτυχώς ακόμη και έτσι υπάρχουν μερικές όμορφες επιλογές που θα βοηθήσουν το παιδί σας να περάσει υπέροχα και ας μην μπορεί να προσκαλέσει τους φίλους του.

Παιδικό πάρτι γενεθλίων με τηλεδιάσκεψη
Ένα από τα θετικά της πανδημίας είναι ότι βοήθησε αρκετό κόσμο να εξοικειωθεί με την τεχνολογία. Η βίντεο κλήση, η τηλεδιάσκεψη, το viber και το Zoomαποτελούσαν όρους που αρκετός κόσμος δεν γνώριζε. Ωστόσο με την ένταξη της τηλεκπαίδευσης στα σχολεία, πλέον ο καθένας γνωρίζει πώς να ολοκληρώσει μια τηλεδιάσκεψη. Φροντίστε λοιπόν ένα πάρτι έκπληξη μέσα από την οθόνη του υπολογιστή σας.

Μιλήστε με τους υπόλοιπους γονείς και ετοιμάστε μια βίντεο κλήση με όσο το δυνατόν περισσότερους συμμετέχοντες ώστε να ευχηθούν στο παιδί σας τα χρόνια πολλά. Σίγουρα η χαρά που θα πάρει το παιδία σας θα είναι τεράστια. Μάλιστα, η καλύτερη επιλογή είναι την στιγμή αυτή να γίνει και το σβήσιμο των κεριών της τούρτας.

Στολισμός για παιδικό πάρτι γενεθλίων εν μέσω πανδημίας
Είναι σημαντικό να δώσετε στο παιδί σας να καταλάβει ότι δεν έχει σημασία που δεν μπορεί να έχει καλεσμένους ή να πάει σε ένα παιδότοπο. Το πάρτι γενεθλίων του θα γίνει κανονικά έστω και σε οικογενειακό πλαίσιο. Αυτό σημαίνει ότι ο στολισμός του σπιτιού θα πρέπει να γίνει με έναν εντυπωσιακό τρόπο και σύμφωνα πάντα με τα ενδιαφέροντα του δικού σας παιδιού. Μια πολύ καλή ιδέα εάν έχετε αυλή είναι και ο στολισμός του εξωτερικού χώρου όπου θα προετοιμάσετε και κάποια ξεχωριστή δραστηριότητα. Το παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού με έπαθλο το δώρο γενεθλίων αποτελεί μια από τις πιο εγγυημένες επιλογές θα μπορούσαμε να πούμε.

Αν και είναι μόνο μία από τις πολλές απογοητευτικές ακυρώσεις, λέγοντας στην κόρη μου ότι δεν θα υπήρχε πάρτι σχεδόν έσπασε την καρδιά μου. Καθώς είδα το πηγούνι της να ταλαντεύεται, ορκίζομαι να βρω έναν τρόπο να το κάνω ξεχωριστό παρά το πόσο διαφορετικό θα είναι.

Κλόουν ή μάγος
Ο κλόουν ή ένας ταχυδακτυλουργού πάντα εντυπωσιάζει τα παιδιά σε ένα πάρτι. Μπορεί να μην μπορείτε να καλέσετε κάποιον επαγγελματία για τον σκοπό αυτό, ωστόσο δεν σημαίνει ότι ο κλόουν ή ο μάγος πρέπει να απουσιάζουν από το πάρτι γενεθλίων του. Το βάρος για την διασκέδαση στο σπίτι πέφτει σε εσάς, ωστόσο με μερικά εύκολα κόλπα που θα βρείτε στο Youtube σίγουρα θα μπορέσετε να επιτύχετε τον σκοπό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δείτε φωτογραφίες

Διαβάστε ακόμη

Προτάσεις Διασκέδασης

26/04/2024

Θέλετε να απολαύσετε βουτιές με τα μικρά σας; Τότε μπορείτε να συμμετέχετε σε μια ξεχωριστή εμπειρία βρεφικής κολύμβησης στο Σεράφειο Κολυμβητήριο.

Αθήνα
26/04/2024

​​​​​​​Τα παιδιά έχουν μέσα τους πολλή ενέργεια, βοηθήστε τα να την κατευθύνουν προς την άθληση!

Μαρούσι
26/04/2024

Μια εργατική αραχνούλα η Καλλιόπη προσπαθεί μία δουλειά που δεν έχει ξανακάνει ποτέ της!

Αιγάλεω
26/04/2024

Ένα ακόμη διασκεδαστικό, εκπαιδευτικό παραμύθι από τη συγγραφέα Ανδριανή Νικολάκου. Ένα παραμύθι που εξάπτει τη φαντασία και θυμίζει κάτι από τα παλιά

Αιγάλεω
26/04/2024

Σε μια πόλη όπου η βροχή είναι καθημερινό φαινόμενο, βρίσκεται το ομπρελομαγαζάκι. Ένα μαγαζάκι απ’ όπου μπορεί κανείς να αγοράσει την γκρι ή τη μαύρη

Άλιμος

Κατηγορίες Άρθρων

Διασκέδαση
98
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Διασκέδαση
Διατροφή
35
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Διατροφή
Υγεία
79
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Υγεία
Για το σχολείο
36
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Για το σχολείο
Μένουμε σπίτι
24
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Μένουμε σπίτι