Οι Γονείς λένε για εμάς

Μήνυμα της κας Ειρήνης Βέγκου, Προέδρου του Κέντρου Πολιτισμού ΑΡΓΩ

Προτεινόμενα

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Διασκέδαση

Περιγραφή

Τι είναι το Κέντρο Πολιτισμού ΑΡΓΩ;
Το Κέντρο Πολιτισμού ΑΡΓΩ ιδρύθηκε το 2014, με αδιαπραγμάτευτες αξίες και όραμα που πηγάζει από την ανιδιοτελή και συνεχή προσφορά, εξελίσσεται μέσα στο χρόνο διατηρώντας τις αρχές της και τοποθετώντας πάντα στο επίκεντρο τα παιδιά και τους νέους ανθρώπους.

Σε ποια διεύθυνση βρίσκονται τα γραφεία σας;
Το Κέντρο Πολιτισμού ΑΡΓΩ διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις επί της οδού Καραολή & Δημητρίου 29 στο Δήμο Περάματος – Αττικής και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 2110124021.

Ποια τμήματα απαρτίζουν το Κέντρο;
Διαθέτει πληθώρα τμημάτων, που καλύπτουν τους τομεις χορού, μουσικής, αθλητισμού και καλών τεχνών, μερικά εκ των οποίων είναι: ζumba, latin, oriental, pilates, eurodance, μπαλέτο, τένις, αρμόνιο, κιθάρα, ζωγραφική καθώς και δραστηριότητες για πολύ μικρά παιδιά. Ο καθένας μπορεί να βρει τι του ταιριάζει κάνοντας ένα εντελώς δωρεάν δοκιμαστικό, καλώντας μας στο 2110124021.

Σε τι διαφέρει το Κέντρο Πολιτισμού ΑΡΓΩ από τους υπόλοιπους πολιτιστικούς φορείς της περιοχής;
Το Κέντρο Πολιτισμού ΑΡΓΩ είναι το μοναδικό μέλος στην ευρύτερη περιοχή του πανελλήνιου συλλόγου χοροδιδασκάλων κι αθλητών χορού ο όποιος είναι ο μοναδικός ελληνικός σύλλογος με διεθνή αναγνωσιμότητα και ο όποιος είναι μέλος της ΕΧΟΕ η οποία είναι μέλος στην WDSF.

  • Συμμετέχει μόνο σε αναγνωρισμένους αγώνες χορού και έχει λάβει πολύ σημαντικές διακρίσεις.
  • Έχει αποκλειστική συνεργασία με το ωδείο της ΧΑΝ Νικαίας στην απόκτηση επαγγελματικών αλλά και ερασιτεχνικών διπλωμάτων μουσικής.\
  • Είναι εξουσιοδοτημένο κέντρο για την προετοιμασία επαγγελματικών και ερασιτεχνικών εξετάσεων του πανελλήνιου συλλόγου χοροδιδασκάλων και αθλητών χορού.
  • Στην ΑΡΓΩ θα βρείτε ολοκληρωμένα προγράμματα με έμφαση στην καλλιέργεια του αθλητικού ιδεώδες, τις τέχνες και την παράδοση μέσα από ποιοτικά, πολιτιστικά και αθλητικά ερεθίσματα που ο καθένας νιώθει σαν το σπίτι του.

Το προσωπικό της ΑΡΓΩ είναι πλήρες καταρτισμένο στην ειδικότητα του και όλοι πτυχιούχοι, ενώ παράλληλα προσφέρει αποκλειστικά προνόμια στα μέλη του.

Ποιο είναι το όραμα της ΑΡΓΩ;
Όραμα της ΑΡΓΩ Περάματος είναι να αποτελεί έναν πολυσυλλεκτικό συμμετοχικό φορέα που έχει επίκεντρο τους νέους και τα παιδιά και φροντίζει για αυτούς. Μέλημα της είναι η προσφορά στην κοινωνία μέσω της ενδυνάμωσης της προσωπικότητας και της καλλιέργειας εθελοντικής και χριστιανικής συνείδησης στους νέους.

Η κα Ειρήνη Βέγκου είναι Πρόεδρος της ΑΡΓΩ Περάματος, Διευθύντρια για την “Οικογένεια και το παιδί” στον διεθνή φορέα International Action Art, Υπεύθυνη Τμημάτων Χορού της ΧΑΝ Νίκαιας, βραβευμένη στο WEMBLEY STADIUM του Λονδίνου για τις οργανωτικές και ηγετικές της ικανότητες, με ένα πλούσιο βιογραφικό που περιλαμβάνει σπουδές πάνω στο Marketing, Human Resources, Management και PR. 

Δείτε φωτογραφίες

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε ακόμη

Προτάσεις Διασκέδασης

23/04/2023

Tο κορυφαίο διεθνές τριαθλητικό event XTERRA Off Road Triathlon / Aquathlon, ήρθε στην Ελλάδα το 2013 στη Λίμνη Πλαστήρα.

Βουλιαγμένη
22/04/2023

Tο κορυφαίο διεθνές τριαθλητικό event XTERRA Off Road Triathlon / Aquathlon, ήρθε στην Ελλάδα το 2013 στη Λίμνη Πλαστήρα.

Χαλάνδρι
27/03/2023

Μία μέρα με αθλητικές δραστηριότητες και χορό, είναι μία γεμάτη μέρα που θα θέλουν να ζήσουν ξανά και ξανά. 

Μαρούσι
27/03/2023

Ακόμα και η προπόνηση μπορεί να γίνει οικογενειακή υπόθεση, στο Αθλητικό Κέντρο Δαΐς! 

Μαρούσι
27/03/2023

Η Physiathlon Soccer Academy έχει τμήματα Κ6-Κ8-Κ10-Κ12 που συμμετέχουν σε πρωταθλήματα.

Παλλήνη

Επιχειρήσεις

Οι Παιχνιδοπλασίες αποτελούν ένα νεοσύστατο πολυχώρο πρότυπο, δημιουργημένος από θεραπευτές και συγκροτείται από το αρμόδιο εξειδικευμένο προσωπικό.

Η Κόκκινη Αλεπού είναι ένας χώρος για παιδιά γεμάτος δημιουργίες, χορό, μουσική, εικαστικά και θέατρο.

Tο κέντρο ξένων γλωσσών Eρμιόνη Παππά προσφέρει μαθήματα αγγλικών, γαλλικών, γερμανικών και ισπανικών σε παιδιά άνω των 6 ετών και ενήλικες.

Εκπαιδεύουμε τους μαθητές μας στις ξένες γλώσσες, και εργαζόμαστε συνδυάζοντας τη χαρά με τη μάθηση, για ουσιαστική απορρόφηση της γνώσης.

Σταματάει άραγε ποτέ η μάθηση και η εξέλιξη ενός ανθρώπου; Η ερώτηση σχεδόν ρητορική…

Κατηγορίες Άρθρων

Διασκέδαση
79
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Διασκέδαση
Διατροφή
35
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Διατροφή
Υγεία
75
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Υγεία
Για το σχολείο
25
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Για το σχολείο
Μένουμε σπίτι
22
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Μένουμε σπίτι