Παιδικές μπάρες βρώμης – ένα ιδανικό σνάκ!

Ενημερώθηκε

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Διατροφή

Περιγραφή

‘Ολους τους γονείς μας απασχολεί ιδιαίτερα η διατροφή των παιδιών μας και προσπαθούμε να τους δίνουμε όσο το δυνατόν πιο υγιεινές αλλά ταυτόχρονα νόστιμες επιλογές. 
‘Οσον αφορά τα σνακ για το σχολείο, τη βόλτα ή ακόμη και ένα γρήγορο απογευματινό συχνά οι ιδέες στερεύουν! Μία ωραία επιλογή είναι οι μπάρες βρώμης Organix, ειδικά φτιαγμένες για παιδιά χωρίς προσθήκη ζάχαρης, με γλυκαντικό τον χυμό του φρούτου. 

Είναι ιδιαίτερα θρεπτικές, νόστιμες και φυσικά βιολογικές. Σε τρείς γεύσεις, μήλο, φραγκοστάφυλο και πορτοκάλι, σίγουρα το παιδάκι σας θα βρεί αυτό που του αρέσει! 
Είναι από 100% βιολογικά συστατικά, δεν περιέχουν πρόσθετη ζάχαρη, υδρογονωμένα λιπαρά ή άλλα πρόσθετα. Παρασκευάζονται από αλεύρι βρώμης ολικής άλεσης και αποτελούν εξαιρετική πηγή φυτικών ινών.
Η πρακτική τους συσκευασία χωράει στην τσάντα του σχολείου ή στη θήκη του καροτσιού, ωστε να έχουμε πάντα μαζί μας ένα υγιεινό και  εύκολο σνακ που θα δώσει στα παιδιά την ενέργεια που χρειάζονται.
Κάθε κουτί περιέχει 6 μπάρες σε ατομική συσκευασία!

Η Organix υπόσχεται και εγγυάται πως τα τρόφιμά της παρασκευάζονται από την καλύτερη ποιότητα βιολογικών συστατικών χωρίς περιττά πρόσθετα ή χρωστικές και χωρίς να αφαιρούνται ή να καταστρέφονται τα θρεπτικά συστατικά. Όλα τα τρόφιμα παρασκευάζονται από βιολογικά, εξαιρετικής ποιότητας και φυσικά συστατικά ώστε να ταιριάζουν με τις διατροφικές ανάγκες των μωρών.

Δείτε φωτογραφίες

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε ακόμη

Προτάσεις Διασκέδασης

26/04/2024

Θέλετε να απολαύσετε βουτιές με τα μικρά σας; Τότε μπορείτε να συμμετέχετε σε μια ξεχωριστή εμπειρία βρεφικής κολύμβησης στο Σεράφειο Κολυμβητήριο.

Αθήνα
26/04/2024

​​​​​​​Τα παιδιά έχουν μέσα τους πολλή ενέργεια, βοηθήστε τα να την κατευθύνουν προς την άθληση!

Μαρούσι
26/04/2024

Μια εργατική αραχνούλα η Καλλιόπη προσπαθεί μία δουλειά που δεν έχει ξανακάνει ποτέ της!

Αιγάλεω
26/04/2024

Ένα ακόμη διασκεδαστικό, εκπαιδευτικό παραμύθι από τη συγγραφέα Ανδριανή Νικολάκου. Ένα παραμύθι που εξάπτει τη φαντασία και θυμίζει κάτι από τα παλιά

Αιγάλεω
26/04/2024

Σε μια πόλη όπου η βροχή είναι καθημερινό φαινόμενο, βρίσκεται το ομπρελομαγαζάκι. Ένα μαγαζάκι απ’ όπου μπορεί κανείς να αγοράσει την γκρι ή τη μαύρη

Άλιμος

Κατηγορίες Άρθρων

Διασκέδαση
98
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Διασκέδαση
Διατροφή
35
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Διατροφή
Υγεία
79
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Υγεία
Για το σχολείο
36
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Για το σχολείο
Μένουμε σπίτι
24
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Μένουμε σπίτι