Παιχνίδια στο σπίτι που λατρεύουν τα παιδιά

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Διασκέδαση

Περιγραφή

Ο ελεύθερος χρόνος που μας δημιουργήθηκε λόγω του περιορισμού και ο χρόνος που καταφέραμε να περάσουμε με τα παιδιά μας μέσα στο σπίτι, μας θύμισε κάποια παιχνίδια που παίζονται στο σπίτι και είναι από τα αγαπημένα τους.

Περνώντας μέσα από τις ακτίνες laser
Χρησιμοποιώντας λίγο σπάγκο και λίγη κολλητική ταινία μπορούμε να φτιάξουμε ένα παιχνίδι με το όποιο τρελαίνονται τα μικρά μας καθώς του κάνει να αισθάνονται οι καλύτεροι πράκτορες στον κόσμο. Δημιουργώντας ένα σύμπλεγμα ακτίνων με τα υλικά που αναφέραμε εξηγούμε στα παιδιά ότι πρέπει να το διασχίσουν χωρίς να αγγίξουν τον σπάγκο. 

Στον ιστό της αράχνης
Με μια ταινία διπλής όψης φτιάξτε με την κάσα της πόρτας έναν ιστό της αράχνης και δημιουργήστε μπάλες από χαρτί. Σκοπός τους είναι να τις πετάνε για να κολλάνε επάνω στον ιστό της αράχνης.

  Ποιος θα βάλει πρώτος καλάθι
Στο τραπέζι της κουζίνας τοποθετήστε κρεμασμένα ποτήρια στο τελείωμα του από την μία μεριά. Ύστερα, πάρτε δύο μπαλάκια και δυο χοντρά καλαμάκια, δώστε τα στα παιδιά και εξηγήστε τους ότι κερδίζει όποιος βάλει πρώτος το μπαλάκι σε ένα ποτήρι. Το συγκεκριμένο παιχνίδι τα απασχολεί αρκετή ώρα καθώς καταλήγουν να κρατάνε σκορ για το ποιος θα κερδίσει. 

Καλή διασκέδαση λοιπόν!

Δείτε φωτογραφίες

Διαβάστε ακόμη

Προτάσεις Διασκέδασης

30/04/2024

Θέλετε να απολαύσετε βουτιές με τα μικρά σας; Τότε μπορείτε να συμμετέχετε σε μια ξεχωριστή εμπειρία βρεφικής κολύμβησης στο Σεράφειο Κολυμβητήριο.

Αθήνα
30/04/2024

​​​​​​​Τα παιδιά έχουν μέσα τους πολλή ενέργεια, βοηθήστε τα να την κατευθύνουν προς την άθληση!

Μαρούσι
30/04/2024

Μια εργατική αραχνούλα η Καλλιόπη προσπαθεί μία δουλειά που δεν έχει ξανακάνει ποτέ της!

Αιγάλεω
30/04/2024

Ένα ακόμη διασκεδαστικό, εκπαιδευτικό παραμύθι από τη συγγραφέα Ανδριανή Νικολάκου. Ένα παραμύθι που εξάπτει τη φαντασία και θυμίζει κάτι από τα παλιά

Αιγάλεω
30/04/2024

Σε μια πόλη όπου η βροχή είναι καθημερινό φαινόμενο, βρίσκεται το ομπρελομαγαζάκι. Ένα μαγαζάκι απ’ όπου μπορεί κανείς να αγοράσει την γκρι ή τη μαύρη

Άλιμος

Κατηγορίες Άρθρων

Διασκέδαση
98
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Διασκέδαση
Διατροφή
35
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Διατροφή
Υγεία
79
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Υγεία
Για το σχολείο
36
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Για το σχολείο
Μένουμε σπίτι
24
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Μένουμε σπίτι