Παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε στο σπίτι

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Διασκέδαση

Περιγραφή

Γεγονός είναι ότι η καραντίνα έχει επηρεάσει την καθημερινότητα τη δική μας και των παιδιών μας για δεύτερη φορά. Με αποτέλεσμα τα παιδιά μας να είναι γεμάτα με ενέργεια για να διασκεδάσουν και να δημιουργήσουν αλλά χωρίς να γνωρίζουν πώς να το κάνουν αυτό στο σπίτι. Όμως, η πραγματικότητα είναι ότι αυτή την περίοδο μπορούν να ευχαριστηθούν πολλές ώρες παιχνιδιού είτε μαζί σας είτε μόνα τους.

Μεταμφιεστείτε
Καθώς ο εγκλεισμός μας βρήκε επάνω στην αλλαγή των καλοκαιρινών με των χειμωνιάτικων ρούχων, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία και μαζεύοντας τα ρούχα που δεν χρειάζεστε πια, να τα φορέσετε με διάφορους τρόπους και να μεταμφιεστείτε σε ότι μπορείτε να φανταστείτε. Οι μεταμφιέσεις είναι μια διαδικασία που λατρεύουν τα παιδιά καθώς προσπαθούν με διάφορους τρόπους να αλλάξουν τον εαυτό τους και να χαζέψουν το αποτέλεσμα στον καθρέπτη. Αφού, καταλήξουν στην αμφίεση που τους αρέσει μπορείτε να ξεκινήσετε να παίζετε την δική σας ιστορία…

Παίξτε Bowling
Τοποθετήστε στον διάδρομο ή όπου αλλού σας επιτρέπει ο χώρος του σπιτιού σας, άδεια μπουκαλάκια νερού στην σειρά. Έπειτα, πάρτε ένα μικρό μπαλάκι του τένις και ξεκινήστε το bowling. Τα μικρά σας θα ενθουσιαστούν με το παιχνίδι και θα παίζουν με τις ώρες.

Πιάστε τον κλέφτη
Με την βοήθεια ενός νήματος και μιας ταινίας ξεκινήστε να φτιάχνετε παγίδες από "ακτίνες λειζερ" από την μια μεριά του τοίχου έως την άλλη. Ορίστε από ποια μεριά του δωματίου θα βρίσκεται το έπαθλο που θα επιλέξετε και ξεκινήστε από την αντίθετη προσπαθώντας να περάσετε μέσα από τις ακτίνες χωρίς να τις ακουμπήσετε. Όποιος δεν τις ακουμπήσει βγαίνει νικητής και κλέβει το έπαθλο ανενόχλητος.

Σπίτι μου σπιτάκι μου
Ένα παιχνίδι που λατρεύουν όλα τα παιδιά είναι να φτιάχνουν το δικό τους σπιτάκι. Προμηθευτείτε με σεντόνια, μαξιλάρια, στρώματα και οτιδήποτε άλλο μπορεί να θέλουν να έχουν στο σπιτικό τους και ξεκινήστε την κατασκευή του. Διακοσμήστε το με όμορφα πραγματάκια και, γιατί όχι να μην περάσετε και το βράδυ σας εκεί;

Δείτε φωτογραφίες

Διαβάστε ακόμη

Προτάσεις Διασκέδασης

02/05/2024

Θέλετε να απολαύσετε βουτιές με τα μικρά σας; Τότε μπορείτε να συμμετέχετε σε μια ξεχωριστή εμπειρία βρεφικής κολύμβησης στο Σεράφειο Κολυμβητήριο.

Αθήνα
02/05/2024

​​​​​​​Τα παιδιά έχουν μέσα τους πολλή ενέργεια, βοηθήστε τα να την κατευθύνουν προς την άθληση!

Μαρούσι
02/05/2024

Μια εργατική αραχνούλα η Καλλιόπη προσπαθεί μία δουλειά που δεν έχει ξανακάνει ποτέ της!

Αιγάλεω
02/05/2024

Ένα ακόμη διασκεδαστικό, εκπαιδευτικό παραμύθι από τη συγγραφέα Ανδριανή Νικολάκου. Ένα παραμύθι που εξάπτει τη φαντασία και θυμίζει κάτι από τα παλιά

Αιγάλεω
02/05/2024

Ενώ ένα νεαρό, ανυπόμονο, ολοστρόγγυλο φεγγάρι ετοιμάζεται να πάρει τη θέση του στον ουρανό, ένα αναπάντεχο πρόβλημα πρέπει να λυθεί άμεσα!

Άλιμος

Κατηγορίες Άρθρων

Διασκέδαση
98
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Διασκέδαση
Διατροφή
35
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Διατροφή
Υγεία
79
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Υγεία
Για το σχολείο
36
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Για το σχολείο
Μένουμε σπίτι
24
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Μένουμε σπίτι