Κάνοντας «δώρο» ένα αδερφάκι στο παιδί σας

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Συμβουλές για γονείς

Περιγραφή

Μήπως έχει έρθει η ώρα να κάνετε ένα αδερφάκι στο πρώτο σας παιδί; Κάποια στιγμή σε μια οικογένεια με ένα παιδάκι έρχεται το ερώτημα εάν πρέπει να εμπλουτιστεί με ένα ακόμα μέλος της. Η απάντηση στην ερώτηση αυτή μπορεί να γίνεται περίπλοκη ως προς τα άγχηπου μπορεί να δημιουργήσει η άφιξη ενός δεύτερου παιδιού. Αλλά εάν παρακολουθήσετε το μοναχοπαίδι σας θα αντιληφθείτε ότι για εκείνο δεν θα υπήρχε καλύτερο δώρο από το να έχει ένα αδερφάκι.

Με το να αποκτήσει ένα αδερφάκι θα είναι σαν να αποκτάει έναν φίλο για όλη του την ζωή. Η αλήθεια είναι ότι είτε έχει αδερφάκι είτε όχι θα αποκτήσει φίλους που πιθανόν θα κρατήσουν την σχέση τους για μια ζωή. Αλλά με το αδερφάκι του θα είναι αυτοκόλλητοι. Θα ζουν τα πάντα μαζί, θα φτιάχνουν κοινές αναμνήσεις από την μικρή τους ηλικία μαζί και θα μεγαλώνουν μαζί.

Θα έχει πάντα παρέα ώστε να παίζει, να κάνει οποιαδήποτε σκανταλιά με τον συνεργό, δεν θα σας πει ποτέ ότι πλήττει γιατί δεν έχει τι να κάνει και θα έχει να βασιστεί σε κάποιον όταν θα χρειαστεί βοήθεια. Θα αρχίσει να αποκτάει υπευθυνότητα διότι με το που έρθει το μωρό στο σπίτι θα θέλει να ασχοληθεί μαζί του και να το προστατεύει. Καθώς, επίσης, θα αρχίσει να μοιράζεται τα πράγματα του με περισσότερη ευκολία.

Τέλος, θα μάθετε να ζείτε σε ένα σπίτι το οποία θα είναι γεμάτο με ζωντάνια από τον παιδικό αυθορμητισμό και θα δείτε ότι το αδερφάκι που κάνατε δώρο στο παιδί σας είναι πραγματικά ένα δώρο για όλους στην οικογένεια καθώς ότι θα βιώνετε θα είναι εις διπλούν.

Δείτε φωτογραφίες

Διαβάστε ακόμη

Προτάσεις Διασκέδασης

03/07/2024

Η Μάρω Θεοδωράκη παρουσιάζει μια πρωτοποριακή προσέγγιση στη χρήση της μουσικής για την ανάπτυξη των βρεφών.

Μεταμόρφωση
03/07/2024

Τέσσερα πρωτότυπα ψυχαγωγικά εργαστήρια, για όλες τις ηλικίες, προσφέρουν διασκέδαση και γνώση, οξύνουν τις νοητικές & πνευματικές ικανότητες.

Αθήνα

Αυτοτελή δημιουργικά εργαστήρια στο Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης για τους μικρούς του φίλους !

Αθήνα
03/07/2024

Ένα τμήμα που φιλοξενεί μωράκια από 3 μηνών έως 1 έτους, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία ανάπτυξης και επικοινωνίας.

Νίκαια
03/07/2024

Νέο Τμήμα Play Mobility: Η Απόλυτη Εμπειρία για Παιδιά και Γονείς!

Νίκαια

Κατηγορίες Άρθρων

Διασκέδαση
98
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Διασκέδαση
Διατροφή
35
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Διατροφή
Υγεία
79
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Υγεία
Για το σχολείο
37
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Για το σχολείο
Μένουμε σπίτι
24
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Μένουμε σπίτι