Διασκέδαση με αναγραμματισμό

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Διασκέδαση

Περιγραφή

Ένας ευχάριστος τρόπος για να διασκεδάσετε με τα παιδιά σας και να γελάσετε πολύ είναι ο αναγραμματισμός. Χρησιμοποιήστε λέξεις και μέσα από αυτές να προσπαθήσετε να φτιάξετε καινούριες λέξεις αλλάζοντας την σειρά των γραμμάτων. Εκτός από διασκέδαση με αυτό τον τρόπο τα παιδιά επωφελούνται και ως προς τον συλλαβισμό τους. Ο παίκτης που θα χρησιμοποιήσει ότι γράμμα έχει, κερδίζει!

Για αρχή ξεκινήστε με πιο εύκολες λέξεις όπως για παράδειγμα τα ονόματά σας και ύστερα αρχίστε να ανακατεύετε τα γράμματα από περισσότερες λέξεις. Όταν εξοικειωθείτε περισσότερο με το παιχνίδι μπορείτε μετά να χρησιμοποιείτε και ολόκληρες προτάσεις για να τους κάνετε αναγραμματισμό!

Καλή διασκέδαση, λοιπόν! 

Δείτε φωτογραφίες

Διαβάστε ακόμη

Προτάσεις Διασκέδασης

30/04/2024

Θέλετε να απολαύσετε βουτιές με τα μικρά σας; Τότε μπορείτε να συμμετέχετε σε μια ξεχωριστή εμπειρία βρεφικής κολύμβησης στο Σεράφειο Κολυμβητήριο.

Αθήνα
30/04/2024

​​​​​​​Τα παιδιά έχουν μέσα τους πολλή ενέργεια, βοηθήστε τα να την κατευθύνουν προς την άθληση!

Μαρούσι
30/04/2024

Μια εργατική αραχνούλα η Καλλιόπη προσπαθεί μία δουλειά που δεν έχει ξανακάνει ποτέ της!

Αιγάλεω
30/04/2024

Ένα ακόμη διασκεδαστικό, εκπαιδευτικό παραμύθι από τη συγγραφέα Ανδριανή Νικολάκου. Ένα παραμύθι που εξάπτει τη φαντασία και θυμίζει κάτι από τα παλιά

Αιγάλεω
30/04/2024

Σε μια πόλη όπου η βροχή είναι καθημερινό φαινόμενο, βρίσκεται το ομπρελομαγαζάκι. Ένα μαγαζάκι απ’ όπου μπορεί κανείς να αγοράσει την γκρι ή τη μαύρη

Άλιμος

Κατηγορίες Άρθρων

Διασκέδαση
98
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Διασκέδαση
Διατροφή
35
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Διατροφή
Υγεία
79
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Υγεία
Για το σχολείο
36
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Για το σχολείο
Μένουμε σπίτι
24
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Μένουμε σπίτι