Μικρές αποδράσεις μέσα στην πόλη

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Διασκέδαση

Περιγραφή

Το καλοκαίρι έφτασε η καραντίνα έφυγε! Καιρός, λοιπόν, για τα μικρά παιδιά να βγουν, να παίξουν και να το ευχαριστηθούν με την καρδιά τους!  

Λίμνη Μπελέτσι 

Η λίμνη Μπελέτσι είναι ένας μικρός  παράδεισος και  μισή ώρα απόσταση από το κέντρο της Αθήνας! Είναι μία τεχνητή λίμνη με απίστευτη ομορφιά  στην οποία τα παιδιά μπορούν να ευχαριστηθούν παιχνίδι μέσα στο πράσινο, να παίξουν με τα νερά της λίμνης, να ταΐσουν τις πανέμορφες πάπιες. 

Δάσος Καισαριανής

Και όμως, το Δάσος της Καισαριανής αποτελεί  ένα μικρό κρυμμένο παράδεισο στο κέντρο της Αθήνας, ανάμεσα στις τσιμεντένιες πολυκατοικίες και τους μποτιλιαρισμένους δρόμους. Είναι μια τοποθεσία που δίνει την δυνατότητα για ατέλειωτο παιχνίδι και περιπάτους ανάμεσα σε κυπαρίσσια, πεύκα, αμυγδαλιές, κέδρους και πλατάνια. 

Παραλία Μαρίκες στη Ραφήνα

Η παραλία Μαρίκες αν και δεν ενδείκνυται για κολύμπι λόγω της βραχώδης ακτής είναι ιδανική για παιχνίδι! Η παραλία είναι μεγάλη και γεμάτη με χρυσαφένια άμμο όπου ανα διαστήματα δημιουργούνται μικρές  λιμνούλες από τα νερά της θάλασσας. Στην συγκεκριμένη παραλία τα παιδιά ευχαριστιούνται παιχνίδι και οι γονείς απολαμβάνουν την βόλτα τους χωρίς να ανησυχούν για τα μικρά.

Δείτε φωτογραφίες

Διαβάστε ακόμη

Προτάσεις Διασκέδασης

14/05/2024

Θέλετε να απολαύσετε βουτιές με τα μικρά σας; Τότε μπορείτε να συμμετέχετε σε μια ξεχωριστή εμπειρία βρεφικής κολύμβησης στο Σεράφειο Κολυμβητήριο.

Αθήνα
14/05/2024

​​​​​​​Τα παιδιά έχουν μέσα τους πολλή ενέργεια, βοηθήστε τα να την κατευθύνουν προς την άθληση!

Μαρούσι
14/05/2024

Μια εργατική αραχνούλα η Καλλιόπη προσπαθεί μία δουλειά που δεν έχει ξανακάνει ποτέ της!

Αιγάλεω
14/05/2024

Ένα ακόμη διασκεδαστικό, εκπαιδευτικό παραμύθι από τη συγγραφέα Ανδριανή Νικολάκου. Ένα παραμύθι που εξάπτει τη φαντασία και θυμίζει κάτι από τα παλιά

Αιγάλεω
14/05/2024

Ενώ ένα νεαρό, ανυπόμονο, ολοστρόγγυλο φεγγάρι ετοιμάζεται να πάρει τη θέση του στον ουρανό, ένα αναπάντεχο πρόβλημα πρέπει να λυθεί άμεσα!

Άλιμος

Κατηγορίες Άρθρων

Διασκέδαση
98
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Διασκέδαση
Διατροφή
35
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Διατροφή
Υγεία
79
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Υγεία
Για το σχολείο
36
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Για το σχολείο
Μένουμε σπίτι
24
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Μένουμε σπίτι