Καταπράσινες γωνιές για τα παιδιά μέσα στην πόλη

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Διασκέδαση

Περιγραφή

Οικογενειακές αποδράσεις στη φύση σε 4 άλση και πάρκα στην Αττική.

Το Άλσος Περιστερίου 
Το Άλσος Περιστερίου αποτελεί μια πράσινη όαση μέσα στην πόλη την οποία λατρεύουν και οι μικροί και οι μεγάλοι επισκέπτες καθώς τους δίνεται και η ευκαιρία για να απολαύσουν και τη βόλτα με τα ποδήλατά τους στον ποδηλατοδρόμο. 

Άλσος Ν. Σμύρνης
Το καταπράσινο Άλσος Ν. Σμύρνης είναι ιδανικό για όσες οικογένειες με παιδιά θέλουν να απολαύσουν μια βόλτα, έναν περίπατο ή τη γυμναστική τους και για μια γρήγορη απόδραση στη φύση μέσα στην ημέρα. 

Το Δημοτικό Πάρκο Αναψυχής στη Ραφήνα 
Το Δημοτικό Πάρκο Αναψυχής στη Ραφήνα δίνει την δυνατότητα σε γονείς και παιδιά για μια φανταστική βόλτα στη φύση που μπορούν να απολαύσουν τα δέντρα, τον καθαρό αέρα και το ατελείωτο παιχνίδι.

Το Άλσος Βεΐκου
Το άλσος Βεΐκου είναι μια ευχάριστη πράσινη πινελιά μέσα στην πόλη η οποία μπορεί να προσφέρει ατελείωτες ώρες παιχνιδιού στα παιδιά και να αποτελεί μια ευχάριστη βόλτα για τους γονείς.

Δείτε φωτογραφίες

Διαβάστε ακόμη

Προτάσεις Διασκέδασης

29/04/2024

Θέλετε να απολαύσετε βουτιές με τα μικρά σας; Τότε μπορείτε να συμμετέχετε σε μια ξεχωριστή εμπειρία βρεφικής κολύμβησης στο Σεράφειο Κολυμβητήριο.

Αθήνα
29/04/2024

​​​​​​​Τα παιδιά έχουν μέσα τους πολλή ενέργεια, βοηθήστε τα να την κατευθύνουν προς την άθληση!

Μαρούσι
29/04/2024

Μια εργατική αραχνούλα η Καλλιόπη προσπαθεί μία δουλειά που δεν έχει ξανακάνει ποτέ της!

Αιγάλεω
29/04/2024

Ένα ακόμη διασκεδαστικό, εκπαιδευτικό παραμύθι από τη συγγραφέα Ανδριανή Νικολάκου. Ένα παραμύθι που εξάπτει τη φαντασία και θυμίζει κάτι από τα παλιά

Αιγάλεω
29/04/2024

Σε μια πόλη όπου η βροχή είναι καθημερινό φαινόμενο, βρίσκεται το ομπρελομαγαζάκι. Ένα μαγαζάκι απ’ όπου μπορεί κανείς να αγοράσει την γκρι ή τη μαύρη

Άλιμος

Κατηγορίες Άρθρων

Διασκέδαση
98
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Διασκέδαση
Διατροφή
35
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Διατροφή
Υγεία
79
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Υγεία
Για το σχολείο
36
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Για το σχολείο
Μένουμε σπίτι
24
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Μένουμε σπίτι