Virtual Reality / Εικονική πραγματικότητα: κι όμως, ΔΕΝ είναι ΜΟΝΟ αυτό που νομίζεις...

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Διασκέδαση

Περιγραφή

Παιχνίδι ναι, ψυχαγωγία ναι, αλλά όχι μόνο!!

Στο VR PLANET (Virtual Reality Planet), στόχος ήταν εξ αρχής να βρούμε ΠΟΥ & ΠΩΣ οι εφαρμοσμένες τεχνολογίες αιχμής όπως το VR/AR μπορούν πραγματικά να συμβάλλουν στην ποιότητα Ζωής των ανθρώπων. Πώς μέσα από το παιχνίδι & δίνοντας πληθώρα διαφορετικών ερεθισμάτων κάθε φορά, να γίνεται εφικτό να αποκαλύπτονται οι φυσικές κλίσεις των παιδιών & οι πτυχές των ταλέντων τους που ούτε τα ίδια τα παιδιά αλλά ούτε & οι γονείς τους πιθανότατα υποψιάστηκαν ποτέ. Έγινε το εργαλείο ανίχνευσης που η δική μας γενιά ΔΕΝ είχε!

 Εξάλλου ΔΕΝ εμφανίζουμε τις ικανότητες μας εάν δεν έχει καταστεί αναγκαίο να τις αξιοποιήσουμε κάπου & για κάποιον λόγο! Το παιχνίδι από αρχαιοτάτων χρόνων σε αυτό αποσκοπούσε & συνεχίζει να αποσκοπεί: να μπούμε σε ρόλους, να μιμηθούμε ή να αποφύγουμε συμπεριφορές, να εφεύρουμε λύσεις στα σεναριακά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε μέσα στον ρόλο, να συνεργαστούμε μέσα στην ομάδα για την νίκη εμψυχώνοντας παράλληλα τους συμπαίκτες μας, να δράσουμε σύμφωνα με την λογική μας, να χρησιμοποιήσουμε εντέλει δεξιότητες που δεν γνωρίζαμε καν πως είχαμε, κλπ. 

Σε συνεργασία με παιδοψυχολόγους & επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας, καταστησαμε διαδικασίες παιχνιδιού με πολλαπλά οφέλη & αυτό μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους. Οι μεγάλες αγάπες της Ζωής μας, η Ψυχολογία, η Φιλοσοφία & η Τεχνολογία ενώθηκαν αρμονικά στην δημιουργία του VR PLANET, του δικού μας Μωβ πλανήτη! 

Μόνο με privē ραντεβού 
Τηλ κρατήσεων 6972176450

Δείτε φωτογραφίες

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε ακόμη

Προτάσεις Διασκέδασης

29/04/2024

Θέλετε να απολαύσετε βουτιές με τα μικρά σας; Τότε μπορείτε να συμμετέχετε σε μια ξεχωριστή εμπειρία βρεφικής κολύμβησης στο Σεράφειο Κολυμβητήριο.

Αθήνα
28/04/2024

​​​​​​​Τα παιδιά έχουν μέσα τους πολλή ενέργεια, βοηθήστε τα να την κατευθύνουν προς την άθληση!

Μαρούσι
28/04/2024

Μια εργατική αραχνούλα η Καλλιόπη προσπαθεί μία δουλειά που δεν έχει ξανακάνει ποτέ της!

Αιγάλεω
28/04/2024

Ένα ακόμη διασκεδαστικό, εκπαιδευτικό παραμύθι από τη συγγραφέα Ανδριανή Νικολάκου. Ένα παραμύθι που εξάπτει τη φαντασία και θυμίζει κάτι από τα παλιά

Αιγάλεω
28/04/2024

Σε μια πόλη όπου η βροχή είναι καθημερινό φαινόμενο, βρίσκεται το ομπρελομαγαζάκι. Ένα μαγαζάκι απ’ όπου μπορεί κανείς να αγοράσει την γκρι ή τη μαύρη

Άλιμος

Κατηγορίες Άρθρων

Διασκέδαση
98
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Διασκέδαση
Διατροφή
35
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Διατροφή
Υγεία
79
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Υγεία
Για το σχολείο
36
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Για το σχολείο
Μένουμε σπίτι
24
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Μένουμε σπίτι