Τα τρία γουρουνάκια σε νέες περιπέτειες - Ένα μαγικό μιούζικαλ για παιδιά 2,5-5,5 ετών

Ενημερώθηκε

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Διασκέδαση

Περιγραφή

Έτοιμοι για μια συναρπαστική διαδραστική περιπέτεια με τα αγαπημένα σας τρία Γουρουνάκια; Το Θέατρο Κούκλας της Ιρίνα Μπόικο παρουσιάζει το αγαπημένο μιούζικαλ Τα τρία γουρουνάκια σε νέες περιπέτειες για παιδιά ηλικίας 2,5 έως 5,5 ετών.

Αυτή η μαγική θεατρική εμπειρία διακριτικά συνδυάζει την μουσική του ταλαντούχου Πλάτωνα Ανδριτσάκη με την ενεργή συμμετοχή των παιδιών, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία για μάθηση και διασκέδαση.

Η πλοκή:

Στον μαγικό κόσμο από τα Γουρνουάκια, ανακαλύπτουμε τη σημασία της φιλίας, των ονείρων και του σπιτιού. Ο Λύκος παίζει στη λίμνη με τα καραβάκια, η Αλεπού τον στέλνει να πιάσει τα Γουρουνάκια, ενώ τα τρία Γουρουνάκια, ο Χρι-Χρι, ο Χρου–Χρου και ο Χρο-Χρο, ονειρεύονται να χτίσουν ένα καράβι για να γυρίσουν όλο τον κόσμο!

Τα παιδιά θα συμμετέχουν στην κατασκευή σπιτιών με τα Γουρουνάκια, θα παίξουν στη λίμνη με τα καραβάκια, και θα ζήσουν μια μαγική εμπειρία με τον Λύκο. Και στο τέλος, ένα ξεχωριστό φινάλε-έκπληξη περιμένει τους μικρούς θεατές!

Αυτή η παράσταση δεν είναι μόνο διασκεδαστική, αλλά ενισχύει την ακουστική ανάπτυξη των παιδιών, βελτιώνει τις κοινωνικές δεξιότητες και την αυτοπεποίθηση. Επιπλέον, το ξεχωριστό φινάλε-έκπληξη δημιουργεί μια μαγική στιγμή που θα απομνημονεύσουν.

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε σε αυτήν την μοναδική περιπέτεια με το Θέατρο Κούκλας της Ιρίνα Μπόικο και να μοιραστείτε αυτήν την αξέχαστη στιγμή με τα παιδιά σας.

Διάρκεια παράστασης: 50 λεπτά.

Επικοινωνήστε με το Θέατρο Κούκλας Ιρίνα Μποϊκο στο 697 36 31 659 και απολαύστε μαζί με τα παιδιά σας την μαγεία του θεάτρου.

Επόμενες παραστάσεις στις 05,12,19 και 26 Νοεμβρίου

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε ακόμη

Προτάσεις Διασκέδασης

01/05/2024

Θέλετε να απολαύσετε βουτιές με τα μικρά σας; Τότε μπορείτε να συμμετέχετε σε μια ξεχωριστή εμπειρία βρεφικής κολύμβησης στο Σεράφειο Κολυμβητήριο.

Αθήνα
01/05/2024

​​​​​​​Τα παιδιά έχουν μέσα τους πολλή ενέργεια, βοηθήστε τα να την κατευθύνουν προς την άθληση!

Μαρούσι
01/05/2024

Μια εργατική αραχνούλα η Καλλιόπη προσπαθεί μία δουλειά που δεν έχει ξανακάνει ποτέ της!

Αιγάλεω
01/05/2024

Ένα ακόμη διασκεδαστικό, εκπαιδευτικό παραμύθι από τη συγγραφέα Ανδριανή Νικολάκου. Ένα παραμύθι που εξάπτει τη φαντασία και θυμίζει κάτι από τα παλιά

Αιγάλεω
01/05/2024

Ενώ ένα νεαρό, ανυπόμονο, ολοστρόγγυλο φεγγάρι ετοιμάζεται να πάρει τη θέση του στον ουρανό, ένα αναπάντεχο πρόβλημα πρέπει να λυθεί άμεσα!

Άλιμος

Κατηγορίες Άρθρων

Διασκέδαση
98
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Διασκέδαση
Διατροφή
35
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Διατροφή
Υγεία
79
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Υγεία
Για το σχολείο
36
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Για το σχολείο
Μένουμε σπίτι
24
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Μένουμε σπίτι