Τα 5 πιο διασκεδαστικά Summer Camps για παιδιά στην Αττική

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Διασκέδαση

Περιγραφή

Το καλοκαίρι έρχεται με τα παιδιά να το περιμένουν με ανυπομονησία. Δε βλέπουν την ώρα να κλείσουν τα βιβλία τους και να αρχίσουν να κάνουν ελεύθερα βόλτες, να παίζουν τα αγαπημένα τους αθλήματα, να πάνε για μπάνιο στην παραλία και να ζήσουν όμορφες περιπέτειες! Το timeforkids.gr παρουσιάζει 5 πρωτότυπα summer camps για παιδιά όλων των ηλικιών, από τους πιο οργανωμένους summer camp χώρους της Αττικής. Κοινό χαρακτηριστικό όλων, η αξιόλογη προσπάθεια τους να εμπλουτίζουν τα προγράμματά τους με φρέσκιες ιδέες και δραστηριότητες, πρωτότυπα εργαστήρια, αθλήματα και εκδρομές, που έχουν στόχο να διδάξουν πράγματα, να ενώσουν παρέες παιδιών, να ανακαλύψουν νέα ταλέντα, και να διασκεδάσουν τους summer campers! Είτε πρόκειται για ημερήσια παραμονή, είτε για διαμονή εκτός σπιτιού για μία εβδομάδα, τα summer camps είναι πλέον ο πιο καθιερωμένος και ιδανικός προορισμός για τα παιδιά που απλώς δεν μπορούν να κάτσουν σπίτι!


1. ARBO FAMILY ACTIVITIES HOUSE – SUMMER CAMP 2022

Το πιο δροσερό και δημιουργικό, καλοκαιρινό Camp ξεκινά, για παιδιά ηλικίας 4-11 ετών, στο Arbo – Family Activities House αμέσως μετά το κλείσιμο των σχολείων.

Η ομάδα του Arbo, με πολυετή εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης, της τέχνης και της ψυχαγωγίας, σχεδιάζει κάθε χρόνο, ειδικά καλοκαιρινά εκπαιδευτικά - ψυχαγωγικά προγράμματα και προσφέρει στα παιδιά ατελείωτες ώρες παιχνιδιού, χαλάρωσης, δημιουργικότητας και γνώσης.

Φέτος, λοιπόν, το θέμα που περιμένει τους μικρούς μας φίλους στο Arbo Family  είναι η ιστορική εξέλιξη του ανθρώπου. Ξεκινώντας από τον άνθρωπο των σπηλαίων και φτάνοντας στο σημερινό άνθρωπο, τα παιδιά θα περάσουν μέσα από ένα φανταστικό ταξίδι δημιουργίας και διασκέδασης μαζί με τους φίλους τους…
Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και σε περιμένουν!

Πρόγραμμα Summer Camp
16 Ιουνίου – 29 Ιουλίου 2022
Ηλικίες: 4 – 11 ετών
Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 08:00 – 16:00
Έκπτωση σε οικογένειες με 2-3 παιδιά.
Πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής: 211 1111535
Αντιόπης 31, Άγιος Δημήτριος

Βρείτε επιπλέον πληροφορίες εδώ.


2. AEI FEREIN CAMP | XPLORING SUMMER @OAKA!

Μόλις τελειώσουν τα σχολεία ξεκινά το παιχνίδι στο Aei Ferein Camp | XPLORING Summer @OAKA!

Το πιο γεμάτο, το πιο χαρούμενο και περιπετειώδες Summer Camp διοργανώνεται από το Αεί Φέρειν που στεγάζεται στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών – Ο.Α.Κ.Α. «Σπύρος Λούης».

Το Aei Ferein Camp | XPLORING Summer @OAKA πραγματοποιείται σε συνεργασία με το XPLORE Entertainment Center και περιλαμβάνει καθημερινές επισκέψεις στο μεγαλύτερο θεματικό και εκπαιδευτικό προορισμό στην Ελλάδα με ατελείωτο παιχνίδι, διασκέδαση και ένα ταξίδι με όχημα τη φαντασία!

Τι άλλο δεν λείπει;
Μα, φυσικά, ποικίλες αθλητικές δραστηριότητες στις άρτιες αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού συγκροτήματος, εκπαιδευτικά βιωματικά προγράμματα συναισθηματικής ενδυνάμωσης, Ολυμπιακής παιδείας, Βιωσιμότητας και νεανικής επιχειρηματικότητας, εικαστικά εργαστήρια, πολιτιστικές επισκέψεις, καινοτόμες βιωματικές δράσεις προσωπικής έκφρασης και ανάπτυξης, ρομποτική και πολλά πολλά ακόμα.

Φέτος για πρώτη φορά καλωσορίζουν  τους εφήβους και υποδέχονται δύο διαφορετικές ηλικιακές ομάδες σε όλη τη διάρκεια του Aei Ferein Camp.

MINI PLAYERS: μικροί εξερευνητές, 4 έως 11 ετών, οι οποίοι λατρεύουν το παιχνίδι και τη διασκέδαση αλληλοεπιδρούν, ανακαλύπτουν, συνεργάζονται και τα «καταφέρνουν».

TEENS CREATORS: έφηβοι από 12 ετών και άνω δεν σταματούν να πειραματίζονται και να φτιάχνουν τον κόσμο κάθε φορά από την αρχή, να εκφράζονται, να προτείνουν και να δημιουργούν ανακαλύπτοντας νέες εσωτερικές δυνάμεις και ταλέντα, δεξιότητες και συναισθήματα.

Πρόγραμμα Summer Camp
16 Ιουνίου – 9 Σεπτεμβρίου 2022
Ηλικίες: 4 – 11 ετών και 12 ετών και άνω
Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 08:00 – 16:00 (
extraΔημιουργικό Παιχνίδι- 16.00 – 18.00)
Πληροφορίες και Κρατήσεις Συμμετοχής: 210 6838728 | camp@aeiferein.gr
Λεωφ. Σπύρου Λούη 1, Αθήνα 151 23, Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών "Σπύρος Λούης" (πύλη Δ)

Βρείτε επιπλέον πληροφορίες εδώ.


3. ΕΝΑΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ SUMMER CAMP ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

Οι τέχνες συναντούν τα παιδιά στον πιο δροσερό κήπο της πόλης: Στον Βοτανικό Κήπο Διομήδους!

Στον Βοτανικό Κήπο Διομήδους οι Μορφές Έκφρασης δημιούργησαν για τα παιδιά μια παραμυθένια γωνιά, όπου η Φύση γίνεται για λίγο το σπίτι τους και οι Τέχνες το όχημά τους στο περιπετειώδες ταξίδι της ζωής!

Οι Μορφές Έκφρασης σε συνεργασία με τον Βοτανικό Κήπο Διομήδους διοργανώνουν από τις 20 Ιουνίου έως και τις 5 Αυγούστου 2022 και από τις 29 Αυγούστου έως τις 9 Σεπτεμβρίου 2022 το 9ο καλλιτεχνικό summer camp τους με στόχο να προσφέρουν στα παιδιά 5-15 ετών την ευκαιρία να εκφραστούν μέσα από καλλιτεχνικές δράσεις, να παίξουν, να επικοινωνήσουν και να βιώσουν την ομορφιά της Φύσης, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην ασφάλεια και την υγιεινή τους.

Από τις 8:00 π.μ. έως τις 4:00 μ.μ. τα παιδιά θα συμμετέχουν σε μια σειρά καλλιτεχνικών εργαστηρίων και θα απολαύσουν τη χαρά του να δημιουργείς, να εκφράζεσαι, να ονειρεύεσαι και να ανακαλύπτεις με άλλα παιδιά της ηλικίας σου, ιστορίες, μύθους, αλλά και περιπέτειες της Ζωής, του Ανθρώπου και της Φύσης μέσα από το Θέατρο, τη Μουσική, το Τραγούδι, τη Γλυπτική, τη Ζωγραφική, τον Χορό και την Κίνηση. Και όλα αυτά σ’ ένα πολύ φιλικό και υποστηρικτικό περιβάλλον που ενισχύει τις έννοιες της φιλίας, της προσωπικής σκέψης και της αυτοβουλίας.

Το Θέμα που θα διερευνήσουν φέτος είναι «Οι Δημιουργοί της Ευτυχίας»! Αλήθεια που βρίσκεται η ευτυχία; Και ποιος την έχει; Θα μπορούσαμε να τη δημιουργήσουμε και με ποιόν τρόπο; Τελικά μήπως είμαστε εμείς οι «Δημιουργοί της Ευτυχίας»;

Πρόγραμμα Summer Camp
20 Ιουνίου - 5 Αυγούστου
 & 29 Αυγούστου - 9 Σεπτεμβρίου 2022
Ηλικίες: 5 – 15 ετών
Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 8:00 – 16:00 (επιπλέον φύλαξη 16:00 – 18:00)
Κρατήσεις θέσεων- Εγγραφές: 210-3464903, 210-3464002, 
morfesekfrasiscamps@gmail.com
Ειδικά πακέτα εκπτώσεων για αδερφάκια
Ιερά Οδός 403, Χαϊδάρι 124 61, Βοτανικός Κήπος Ιουλίας και Αλέξανδρου Ν. Διομήδους

Βρείτε επιπλέον πληροφορίες εδώ.


4. ΕΡΓΟΜΙΛΩ PLUS:ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ SUMMER CAMP

Στο Εργομιλώ Plus σας περιμένουν για ατελείωτες ώρες χαράς και διασκέδασης στο Summer Camp!!!

Εάν ψάχνετε ένα μέρος για όμορφες και προσεγμένες καλοκαιρινές δραστηριότητες για το παιδί σας τους καλοκαιρινούς μήνες, το Εργομιλώ Plus summer camp ειναι μάλλον αυτό που αναζητάτε. Ο νούμερο ένα σκοπός του Εργομιλώ Plus είναι να δημιουργεί δραστηριότητες οι οποίες θα προσφέρουν στα παιδιά μάθηση μέσω της ψυχαγωγίας με αποτέλεσμα να τους γίνεται βίωμα η κάθε ενασχόληση τους.

Το έμπειρο προσωπικό είναι καθημερινά εκεί και φυλάει μια τεράστια αγκαλιά για κάθε παιδί (τυπικής & μη ανάπτυξης). 
Κανένα παιδί δεν περιθωριοποιείται αλλά γίνεται ένα με την ομάδα. Σε όλες τις ομαδικές δραστηριότητες μέλημά τους είναι η κοινωνικοποίηση όλων των παιδιών και η χαρά που εκλαμβάνει καθε παιδάκι μέσα απο αυτό. 
Το φετινό summer camp περιλαμβάνει δραστηριότητες με lego, επιτραπέζια, yoga, ρομποτική, θεατρικό παιχνίδι και πολλά ακόμα που θα συναρπάσουν κάθε παιδάκι.

Πρόγραμμα Summer Camp 
16 Ιουνίου – 29 Ιουλίου 2022
Ηλικίες: 4 έως 12 χρονών
Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 08:30 – 14:00
Κρατήσεις θέσεων- Εγγραφές:  2104818512
Ειδικά πακέτα εκπτώσεων
Κωνσταντινουπόλεως 21, Μοσχάτο 183 44

Βρείτε επιπλέον πληροφορίες εδώ.


5. ART SUMMER CAMP 2 ΑΠΟ ΤΟ MODUS VIVENDI ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΝΟΤΟ

Φέτος το πιο ξέγνοιαστο και δημιουργικό καλοκαίρι θα το βρείτε μέσα στην πόλη!

Η δροσερή αυλή του Πολυχώρου Τέχνης Modus Vivendi by Krateros Katsoulis, στα Βριλήσσια, και η θεατρική ομάδα ΜΙΚΡΟΣ ΝΟΤΟΣ, συνεχίζοντας την επιτυχημένη συνεργασία τους, προσκαλούν παιδιά από 5 έως και 9 ετών σε ένα γεμάτο παιχνίδι, θεατρικό ART SUMMER CAMP!  

Με οδηγό τη φαντασία, τη δημιουργικότητα, τη διάθεση για εξερευνήσεις και με την πολύτιμη βοήθεια των έμπειρων εμψυχωτών-ηθοποιών-παιδαγωγών της θεατρικής ομάδας Μικρός Νότος, τα παιδιά καλούνται να περάσουν 5 εβδομάδες ξεγνοιασιάς με μόνο στόχο τη χαρά! 

Δουλεύοντας σε μία ολιγομελή ομάδα και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν, να κινηθούν, να γελάσουν, να μάθουν, και παράλληλα να εκφραστούν, να δημιουργήσουν και να επικοινωνήσουν δημιουργώντας νέες φιλίες!

Πρόγραμμα Summer Camp
20 Ιουνίου - 22 Ιουλίου 2022
Ηλικίες: 5 – 9 ετών
Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 8:30 – 15:30
Κρατήσεις θέσεων- Εγγραφές: 210 6892276 & 6981 806728 / kraterosmodusvivendi@gmail.com
Τροίας 1, Βριλήσσια 152 38

Βρείτε επιπλέον πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε ακόμη

Προτάσεις Διασκέδασης

20/05/2024

Θέλετε να απολαύσετε βουτιές με τα μικρά σας; Τότε μπορείτε να συμμετέχετε σε μια ξεχωριστή εμπειρία βρεφικής κολύμβησης στο Σεράφειο Κολυμβητήριο.

Αθήνα
19/05/2024

​​​​​​​Τα παιδιά έχουν μέσα τους πολλή ενέργεια, βοηθήστε τα να την κατευθύνουν προς την άθληση!

Μαρούσι
19/05/2024

Μια εργατική αραχνούλα η Καλλιόπη προσπαθεί μία δουλειά που δεν έχει ξανακάνει ποτέ της!

Αιγάλεω
19/05/2024

Ένα ακόμη διασκεδαστικό, εκπαιδευτικό παραμύθι από τη συγγραφέα Ανδριανή Νικολάκου. Ένα παραμύθι που εξάπτει τη φαντασία και θυμίζει κάτι από τα παλιά

Αιγάλεω
19/05/2024

Ενώ ένα νεαρό, ανυπόμονο, ολοστρόγγυλο φεγγάρι ετοιμάζεται να πάρει τη θέση του στον ουρανό, ένα αναπάντεχο πρόβλημα πρέπει να λυθεί άμεσα!

Άλιμος

Κατηγορίες Άρθρων

Διασκέδαση
98
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Διασκέδαση
Διατροφή
35
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Διατροφή
Υγεία
79
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Υγεία
Για το σχολείο
36
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Για το σχολείο
Μένουμε σπίτι
24
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Μένουμε σπίτι