Μια φανταστική ιδέα για να απασχολήσουμε τα κορίτσια μας

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Διασκέδαση

Περιγραφή

Μπορεί να θεωρούμε αρκετές φορές ότι μια κόρη θα προτιμήσει τον μπαμπά της αλλά τα πράγματα που μοιράζεται τελικά μια κόρη με την μαμά της είναι πολύ πιο πολλά. Σίγουρα, λοιπόν, θα έχετε βρεθεί στην θέση όπου η κόρη σας κάθεται και σας χαζεύει που βάφεται το πρόσωπο σας, χτενίζεται τα μαλλιά σας,φτιάχνεται τα νύχια σας και πολλές φόρες σας ζητάει να σας φτιάξει εκείνη για να σας κάνει πολύ όμορφη! Μερικές φορές γινόμαστε το μοντέλο που ψάχνουν και μας κάνουν πολύ "όμορφες" άλλες φορές όμως δεν προλαβαίνουμε.

Όταν γίνεται αυτό ένας πολύ εύκολο τρόπος για να μείνετε όλοι ευχαριστημένοι είναι να ζωγραφίσετε σε ένα μεγάλο χαρτόνι πρόσωπα και χέρια και να τους δώσετε τα καλλυντικά για να βάψουν τους επόμενους πελάτες τους. Η αλήθεια είναι ότι το βάψιμο των νυχιών θα τις απασχολήσει ώρα και θα το ευχαριστηθούν.

Δείτε φωτογραφίες

Διαβάστε ακόμη

Προτάσεις Διασκέδασης

17/05/2024

Θέλετε να απολαύσετε βουτιές με τα μικρά σας; Τότε μπορείτε να συμμετέχετε σε μια ξεχωριστή εμπειρία βρεφικής κολύμβησης στο Σεράφειο Κολυμβητήριο.

Αθήνα
17/05/2024

​​​​​​​Τα παιδιά έχουν μέσα τους πολλή ενέργεια, βοηθήστε τα να την κατευθύνουν προς την άθληση!

Μαρούσι
17/05/2024

Μια εργατική αραχνούλα η Καλλιόπη προσπαθεί μία δουλειά που δεν έχει ξανακάνει ποτέ της!

Αιγάλεω
17/05/2024

Ένα ακόμη διασκεδαστικό, εκπαιδευτικό παραμύθι από τη συγγραφέα Ανδριανή Νικολάκου. Ένα παραμύθι που εξάπτει τη φαντασία και θυμίζει κάτι από τα παλιά

Αιγάλεω
17/05/2024

Ενώ ένα νεαρό, ανυπόμονο, ολοστρόγγυλο φεγγάρι ετοιμάζεται να πάρει τη θέση του στον ουρανό, ένα αναπάντεχο πρόβλημα πρέπει να λυθεί άμεσα!

Άλιμος

Κατηγορίες Άρθρων

Διασκέδαση
98
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Διασκέδαση
Διατροφή
35
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Διατροφή
Υγεία
79
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Υγεία
Για το σχολείο
36
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Για το σχολείο
Μένουμε σπίτι
24
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Μένουμε σπίτι