Η καλύτερη γυμναστική είναι μαζί με το παιδί

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Μένουμε σπίτι

Περιγραφή

Αρκετές φορές οι μαμάδες αναφέρουν το πόσο θα θέλανε να γυμναστούν αλλά προτιμούν να περάσουν αυτόν τον πολύτιμο χρόνο με το παιδί τους. Η αλήθεια όμως είναι ότι δεν υπάρχει ωραιότερη δραστηριότητα που μπορείτε να κάνετε με το παιδί σας από την γυμναστική. Ο λόγος είναι απλός και εσείς γυμνάζεστε και το παιδί σας εκτονώνεται και νιώθει ευχάριστα συν όλα τα γνωστά οφέλη που έχει η γυμναστική στα παιδιά μας. Σας προτείνουμε, λοιπόν, κάποιες ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε μαζί με το παιδί σας για να γυμναστείτε.

Κοιλιακοί
Κάντε τους κοιλιακούς μια ευχάριστη άσκηση μετατρέποντας τους σε παιχνίδι. Ξαπλώνοντας αντικριστά, ενώστε τα πόδια σας. Πάρτε μια μπάλα ή ότι άλλο σας βολεύει και όταν σηκωθείτε δώστε ο ένας την μπάλα στον άλλο. Επαναλάβετε 15 φορές.

Καθισματάκια
Σταθείτε όρθιοι πιαστείτε από τα χέρια και ταυτόχρονα αρχίστε τα καθίσματα. Μόλις τα πόδια σας έχουν σχηματίσει ορθή γωνία, σηκωθείτε. Επαναλάβετε την άσκηση 10 φορές.

Push Ups με παλαμάκια
Καθίστε σε στάση Push Ups έτσι ώστε να έρθουν κοντά τα κεφάλια σας. Κάνοντας ταυτόχρονα Push Ups ,στο ανέβασμα δώστε τα χέρια σαν να χαιρετάτε τον άλλο, μία με το ένα χέρι, μία με το άλλο. Επαναλάβετε 5 φορές.

Πάρε….δώσε
Ακουμπήστε όρθιοι την πλάτη του άλλου και κρατώντας μια μπάλα στρίβετε τον κορμό σας δεξιά, και δώστε την μπάλα στο παιδί που θα έχει στρίψει αριστερά. Μετά συνεχίστε το ίδιο από την άλλη μεριά. Επαναλάβετε 30 φορές.

Extra Tips
• Φροντίστε να κάνετε τις ασκήσεις με μέτρια ένταση
• Κάντε τις ασκήσεις σε 3-5 σετ
• Κάντε 1 λεπτό διάλειμμα ύστερα από κάθε άσκηση
• Αφήστε να περάσουν 2-3 μέρες μέχρι την επόμενη προπόνηση

Δείτε φωτογραφίες

Διαβάστε ακόμη

Προτάσεις Διασκέδασης

25/04/2024

Θέλετε να απολαύσετε βουτιές με τα μικρά σας; Τότε μπορείτε να συμμετέχετε σε μια ξεχωριστή εμπειρία βρεφικής κολύμβησης στο Σεράφειο Κολυμβητήριο.

Αθήνα
25/04/2024

​​​​​​​Τα παιδιά έχουν μέσα τους πολλή ενέργεια, βοηθήστε τα να την κατευθύνουν προς την άθληση!

Μαρούσι
25/04/2024

Μια εργατική αραχνούλα η Καλλιόπη προσπαθεί μία δουλειά που δεν έχει ξανακάνει ποτέ της!

Αιγάλεω
25/04/2024

Ένα ακόμη διασκεδαστικό, εκπαιδευτικό παραμύθι από τη συγγραφέα Ανδριανή Νικολάκου. Ένα παραμύθι που εξάπτει τη φαντασία και θυμίζει κάτι από τα παλιά

Αιγάλεω
25/04/2024

Σε μια πόλη όπου η βροχή είναι καθημερινό φαινόμενο, βρίσκεται το ομπρελομαγαζάκι. Ένα μαγαζάκι απ’ όπου μπορεί κανείς να αγοράσει την γκρι ή τη μαύρη

Άλιμος

Κατηγορίες Άρθρων

Διασκέδαση
98
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Διασκέδαση
Διατροφή
35
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Διατροφή
Υγεία
79
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Υγεία
Για το σχολείο
36
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Για το σχολείο
Μένουμε σπίτι
24
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Μένουμε σπίτι