Επιτραπέζια και τα οφέλη τους

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Διασκέδαση

Περιγραφή

7 λόγοι για τους οποίους τα επιτραπέζια είναι η τέλεια επιλογή για την οικογένεια

  1. Πρώτα από όλα είναι η καλύτερη ευκαιρία να αφήσουμε όλοι τις οθόνες και να κοινωνικοποιηθούμε, είτε με την οικογένεια, είτε με φίλους τα επιτραπέζια μας φέρνουν κοντά.
  2. Είναι θεραπευτικά. Αν παίξετε το κατάλληλο επιτραπέζιο, θα χαλαρώσετε, θα διασκεδάσετε και θα μειώσετε τα επίπεδα του στρες.
  3. Τα επιτραπέζια παιχνίδια είναι εκπαιδευτικά με πολλούς τρόπους. πχ μαθαίνουμε να σχεδιάζουμε τις κινήσεις μας αλλά και να προβλέπουμε τις κινήσεις του αντιπάλου.
  4. Υπάρχουν επιτραπέζια για όλα τα γούστα. Σας αρέσει το Mountains, το Shape Shift, το Cortex, το Dragon's Breath; Ακόμη και αν δεν σας αρέσει κάποιο από τα παραπάνω  σίγουρα έχουμε το κατάλληλο επιτραπέζιο για εσάς.
  5. Τα παιδιά αλλά και μερικοί μεγάλοι έχουν την ευκαιρία να μάθουν την έννοια των κανόνων, να είναι δίκαιοι και τους καλούς τρόπους μέσα από το παιχνίδι.
  6. Ανάλογα το επιτραπέζιο έχουμε πολλαπλά οφέλη για μικρούς και μεγάλους. Δείτε στο Loot4kids, ακριβώς σε ποιες Δεξιότητες και Λειτουργίες επιδρούν θετικά.
  7. Κρατήσαμε για το τέλος τον καλύτερο λόγo για να επιλέξετε τα επιτραπέζια παιχνίδια. ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΑ για τους μικρούς μας φίλους αλλά και για τους μεγάλους και έχετε πολλά να κερδίσετε και εσείς αλλά και το παιδί σας.

Πείτε μας στα σχόλια:
Εσείς παίζετε επιτραπέζια;
Ποιο είναι το αγαπημένο σας επιτραπέζιο;
Για ποιόν λόγο έχετε επιλέξει αυτόν τον τρόπο διασκέδασης;

Δείτε φωτογραφίες

Διαβάστε ακόμη

Προτάσεις Διασκέδασης

02/05/2024

Θέλετε να απολαύσετε βουτιές με τα μικρά σας; Τότε μπορείτε να συμμετέχετε σε μια ξεχωριστή εμπειρία βρεφικής κολύμβησης στο Σεράφειο Κολυμβητήριο.

Αθήνα
02/05/2024

​​​​​​​Τα παιδιά έχουν μέσα τους πολλή ενέργεια, βοηθήστε τα να την κατευθύνουν προς την άθληση!

Μαρούσι
02/05/2024

Μια εργατική αραχνούλα η Καλλιόπη προσπαθεί μία δουλειά που δεν έχει ξανακάνει ποτέ της!

Αιγάλεω
02/05/2024

Ένα ακόμη διασκεδαστικό, εκπαιδευτικό παραμύθι από τη συγγραφέα Ανδριανή Νικολάκου. Ένα παραμύθι που εξάπτει τη φαντασία και θυμίζει κάτι από τα παλιά

Αιγάλεω
02/05/2024

Ενώ ένα νεαρό, ανυπόμονο, ολοστρόγγυλο φεγγάρι ετοιμάζεται να πάρει τη θέση του στον ουρανό, ένα αναπάντεχο πρόβλημα πρέπει να λυθεί άμεσα!

Άλιμος

Κατηγορίες Άρθρων

Διασκέδαση
98
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Διασκέδαση
Διατροφή
35
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Διατροφή
Υγεία
79
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Υγεία
Για το σχολείο
36
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Για το σχολείο
Μένουμε σπίτι
24
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Μένουμε σπίτι