Διεθνής ημέρα της πτήσης του Ανθρώπου στο Διάστημα

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Διασκέδαση

Περιγραφή

Σαν σήμερα το 1961 πραγματοποιήθηκε η πρώτη πτήση ανθρώπου στο διάστημα. Ο Yuri Gagarin, εκείνη τη μέρα άνοιξε τον δρόμο της εξερεύνησης του διαστήματος. Δεν ήταν όμως μόνος του σε αυτό το ταξίδι. Είχε για συνοδοιπόρο του τα όνειρα της ανθρωπότητας από τα αρχαία χρόνια αλλά και την περιέργεια που μας προκαλούσε ανέκαθεν το αχανές σύμπαν.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που τα παιχνίδια με θέμα το διάστημα εξάπτουν τη φαντασία των μικρών μας φίλων. Θυμάμαι εμένα μικρό να κατασκευάζω με τα τουβλάκια μου διαστημόπλοια και για εξωγήινους εχθρούς  να επιστρατεύω  κουτάλες και καπάκια από κατσαρόλες.

Ποιο είναι το αγαπημένο θέμα παιχνιδιού των δικών σας παιδιών; πείτε μας στα σχόλια.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να διαλέξουμε μαζί το κατάλληλο παιχνίδι για το παιδί σας ή επισκεφτείτε τον ιστοσελίδα μας στο www.Loot4kids.gr

Δείτε φωτογραφίες

Διαβάστε ακόμη

Προτάσεις Διασκέδασης

02/05/2024

Θέλετε να απολαύσετε βουτιές με τα μικρά σας; Τότε μπορείτε να συμμετέχετε σε μια ξεχωριστή εμπειρία βρεφικής κολύμβησης στο Σεράφειο Κολυμβητήριο.

Αθήνα
02/05/2024

​​​​​​​Τα παιδιά έχουν μέσα τους πολλή ενέργεια, βοηθήστε τα να την κατευθύνουν προς την άθληση!

Μαρούσι
02/05/2024

Μια εργατική αραχνούλα η Καλλιόπη προσπαθεί μία δουλειά που δεν έχει ξανακάνει ποτέ της!

Αιγάλεω
02/05/2024

Ένα ακόμη διασκεδαστικό, εκπαιδευτικό παραμύθι από τη συγγραφέα Ανδριανή Νικολάκου. Ένα παραμύθι που εξάπτει τη φαντασία και θυμίζει κάτι από τα παλιά

Αιγάλεω
02/05/2024

Ενώ ένα νεαρό, ανυπόμονο, ολοστρόγγυλο φεγγάρι ετοιμάζεται να πάρει τη θέση του στον ουρανό, ένα αναπάντεχο πρόβλημα πρέπει να λυθεί άμεσα!

Άλιμος

Κατηγορίες Άρθρων

Διασκέδαση
98
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Διασκέδαση
Διατροφή
35
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Διατροφή
Υγεία
79
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Υγεία
Για το σχολείο
36
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Για το σχολείο
Μένουμε σπίτι
24
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Μένουμε σπίτι