Απίστευτα και διασκεδαστικά καλοκαιρινά Camps για παιδιά: Περιπέτειες, ανακαλύψεις και ανεξίτηλες αναμνήσεις!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Διασκέδαση

Περιγραφή

Στην αναζήτηση μας για τα καλύτερα καλοκαιρινά Camps για παιδιά, έχουμε προσεγγίσει την έρευνα μας με μεγάλη προσοχή και αφοσίωση, προκειμένου να σας παρουσιάσουμε ένα πλούσιο φάσμα προγραμμάτων που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και το ενδιαφέρον τους.

Διαβάστε παρακάτω μια εκπληκτική ποικιλία δραστηριοτήτων, σχεδιασμένων για να ενθουσιάσουν τα παιδιά σας. Από συναρπαστικά αθλήματα και παιχνίδια μέχρι δημιουργικές δραστηριότητες και αξέχαστες περιπέτειες, τα Camps που προτείνουμε προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία για τα παιδιά σας.

Επιλέξαμε τα καλύτερα προγράμματα, ώστε να προσφέρουμε στα παιδιά σας μια αξέχαστη καλοκαιρινή περιπέτεια. Εκπαιδευτικές εξερευνήσεις, αθλητικές προκλήσεις, καλλιτεχνικές δημιουργίες και αξέχαστες στιγμές παιχνιδιού.. όλα γίνονται με σκοπό να ενισχύσουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις των παιδιών σας, ενώ θα τους προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία για να δημιουργήσουν νέες φιλίες και αναμνήσεις που θα ακολουθούν τους μικρούς μας φίλους για πάντα.


 1. Aei Ferein Camp| XPLORING Summer @OAKA 2023 
Αεί Φέρειν I Λ. Σπύρου Λούη 1, Μαρούσι 151 23 I Τηλέφωνο: 2106838728 

Το πιο γεμάτο, το πιο χαρούμενο και περιπετειώδες Summer Camp διοργανώνεται από το Αεί Φέρειν που στεγάζεται στο Ο.Α.Κ.Α. «Σπύρος Λούης». Ξεκινάμε στις 16/06/2023 και συνεχίζουμε παρέα για 12 εβδομάδες!

H μεγάλη έκπληξη
Το Aei Ferein Camp | XPLORING Summer @OAKA πραγματοποιείται σε συνεργασία με το XPLORE Entertainment Center & το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας και περιλαμβάνει επισκέψεις στο μεγαλύτερο θεματικό και εκπαιδευτικό προορισμό στην Ελλάδα καθώς και στη σύγχρονη κιβωτό του Ολυμπισμού στην Ελλάδα, το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας. Ατελείωτο παιχνίδι και διασκέδαση σε ένα ταξίδι με όχημα τη φαντασία στο αυθεντικό πνεύμα των Ολυμπιακών Αγώνων και τις αναλλοίωτες αξίες της Ολυμπιακής Παιδείας από τη γέννησή τους μέχρι σήμερα!

Βρείτε περισσότερα εδώ.


 2. Summer Camp στο Hello Artemidas
Φροντιστήρια Hello Edu I Λεωφόρος Καραμανλή 85, Αρτέμιδα 190 16 I Τηλέφωνο: 2294152491

Το καλοκαίρι πλησιάζει και τίποτα δεν μπορεί να φέρει περισσότερη χαρά και διασκέδαση για τα παιδιά από ένα εκπληκτικό Summer Camp! Ανακαλύψτε το Hello Summer Camp στην Αρτέμιδα Αττικής, ένα πρόγραμμα γεμάτο με δραστηριότητες που θα κάνουν τους μικρούς μας ήρωες να χαμογελούν και να ανακαλύπτουν νέα πράγματα κάθε μέρα!

Στο Hello Summer Camp, τα παιδιά θα απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία, γεμάτη παιχνίδι και μάθηση. Το πρόγραμμα του Summer Camp περιλαμβάνει μια πληθώρα δραστηριοτήτων που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά και θα τα κρατήσουν απασχολημένα και χαρούμενα καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Βρείτε περισσότερα εδώ.


 3. Summer Camp στο Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή!
Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή I Ερατοσθένους 13, Αθήνα 116 35 I Τηλέφωνο: 2107252895

Στο φετινό Summer Camp του Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή, παιδιά ηλικίας 6 έως 11 ετών εμπνέονται από τη Συλλογή του Ιδρύματος και παράλληλα ανακαλύπτουν τη γειτονιά γύρω από το Μουσείο, εξερευνώντας τον Εθνικό Κήπο, το Καλλιμάρμαρο και το Ωδείο Αθηνών!

Το Summer camp του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή θα πραγματοποιηθεί σε δυο αυτοτελείς πενθήμερους κύκλους, 19 έως 23 Ιουνίου και 26 έως 30 Ιουνίου, με τον κάθε κύκλο να περιλαμβάνει καθημερινά πολυθεματικά εικαστικά εργαστήρια και διαδρομές σε διαφορετικούς γειτονικούς χώρους. Μέσα από ένα δημιουργικό ταξίδι αναζήτησης, τα παιδιά έρχονται σε επαφή με την τέχνη, αντλούν έμπνευση για να εκφραστούν με ποικίλους δημιουργικούς τρόπους και ανακαλύπτουν τις τεχνικές που χρησιμοποίησαν οι εικαστικοί της Συλλογής του Ιδρύματος.

Βρείτε περισσότερα εδώ.


 4. Campeon Kids Summer Camp
321 Events I Παρ. 3η Φραγκοκκλησιάς 5, Μαρούσι 151 25 I Τηλέφωνο: 2105131775 

Η “Κατασκήνωση στην Πόλη”  Kids Summer Camp τρέχει στο CAMPEON FOOTBALL CLUB – ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ B. ΛΑΚΗ για 7η χρονιά στους πλήρως ανανεωμένους χώρους προσφέροντας στα παιδιά ένα καλοκαίρι γεμάτο διασκέδαση, άθληση και δημιουργία.

Τα summer camps είναι πλέον ο πιο καθιερωμένος και ιδανικός προορισμός για τα παιδιά που επιθυμούν να μάθουν και να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη. Το φετινό καλοκαίρι έχει ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά από παιχνίδι, αθλητικές και μουσικές δραστηριότητες με τους εξειδικευμένους εκπαιδευτές και γυμναστές!

Βρείτε περισσότερα εδώ.


 5. Summer Camp στο Xyntaraki Language School
Xyntaraki Language School I Ιωαννίνων και Τυμφρηστού, Χαλάνδρι 152 34 I Τηλέφωνο: 2106007125

Λάβετε μέρος στο πιο δημιουργικό Summer Camp του φετινού καλοκαιριού!!!
Το Xyntaraki Language School διοργανώνει και φέτος το καλύτερο Summer Camp γεμάτο παιχνίδι και εκπαιδευτικές δραστηριότητες που θα απασχολήσουν τα παιδιά σας με τον πιο ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο!

Μέσω των δραστηριοτήτων στις οποίες λαμβάνουν μέρος, τα παιδιά απολαμβάνουν το πιο όμορφο καλοκαίρι συμμετέχοντας σε εκπαιδευτικά παιχνίδια που τα φέρνουν πιο κοντά στους φίλους του ενώ ταυτόχρονα τα βοηθούν να μάθουν και να εξοικειωθούν με τις ξένες γλώσσες με τον καλύτερο και πιο αποτελεσματικό τρόπο!

Βρείτε περισσότερα εδώ.


6. Summer Camp στο Homework Νέας Ερυθραίας
Homework Νέας Ερυθραίας I Ελ. Βενιζέλου 62Β, Νέα Ερυθραία 146 71 I Τηλέφωνο: 2111163087

Το Summer Camp του Homework Νέας Ερυθραίας, συνδυάζει εποικοδομητικά τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία, με δραστηριότητες τόσο στους εξωτερικούς όσο και στους εσωτερικούς χώρους μας παράλληλα με τη δημιουργική γνώση και την καλλιέργεια των παιδιών.

Βρείτε περισσότερα εδώ.


 7. Summer Camp στο Ο.Α.Κ.Α Indoor Climbing - Αναρρίχηση
O.A.K.A Indoor Climbing I Λεωφόρος Ολυμπιονίκου Σπύρου Λούη 37, Μαρούσι 151 23 I Τηλέφωνο: 2106853241

Το ΟΑΚΑ INDOOR CLIMBING ανοίγει την αγκαλιά του για να φιλοξενήσει ένα αθλητικό, δημιουργικό και πάνω απ’ όλα χαρούμενο καλοκαιρινό camp. Σας προσκαλούμε να γίνουμε μια παρέα και να μοιραστούμε χαρές, ιδέες, στιγμές μοναδικές στο χώρο μας και να ανακαλύψουμε έναν εαυτό γεμάτο φαντασία, δύναμη και δημιουργικότητα.

Βρείτε περισσότερα εδώ.


8. Summer Camp στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας!
Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας I Όθωνος 100, Κηφισιά 145 62 I Τηλέφωνο: 2108015870

Το Summer Camp επιστρέφει φέτος το καλοκαίρι στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας!

Νέα εβδομαδιαία Προγράμματα για παιδιά Δημοτικού θα είναι διαθέσιμα από τις 19 Ιουνίου έως και τις 14 Ιουλίου 2023! Τα Προγράμματα ανάλογα με την ηλικία και την εβδομάδα επιλογής, θίγουν με τον πλέον εκπαιδευτικό αλλά και ψυχαγωγικό τρόπο τα ζητήματα της Φύσης και της Κλιματικής Αλλαγής, την Αστρονομία και τη Μηχανική.

Βρείτε περισσότερα εδώ.


 9. Καλοκαιρινή απασχόληση στη Χαρά
Κέντρο Μελέτης Χαρά I Αναγνωσταρά 43, Κερατσίνι 187 57 I Τηλέφωνο: 2104327122 

Η καλοκαιρινή απασχόληση αφορά ένα ψυχαγωγικό αλλά και επιμορφωτικό πρόγραμμα για τα παιδιά με στόχο τόσο τη διασκέδαση όσο και την εκπαίδευση τους. Οι δραστηριότητες είναι προσαρμοσμένες στα παιδιά και στις ανάγκες τους με ιδιαίτερη βαρύτητα στη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.

Βρείτε περισσότερα εδώ.


 10. Summer camp 2023 για παιδιά 4-12 ετών στην Νίκαια!
In Life Care Center I Λαοδικείας 82 και Ικονίου 148, Νίκαια 184 53 I Τηλέφωνο: 6944291385

Αυτό το καλοκαίρι για 5 εβδομάδες (από 26 Ιουνίου μέχρι 28 Ιουλίου) προσκαλούμε τα παιδιά 4-12 ετών να έρθουν μαζί μας για ένα ταξίδι γνώσης, διασκέδασης, χαράς, παιχνιδιού και δημιουργίας!
Κάθε μέρα από τις 8:45 μέχρι τις 14:30, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ομαδικές δραστηριότητες που έχουν ως στόχο την ελεύθερη έκφραση, την ενίσχυση της δημιουργικότητάς τους, την καλλιέργεια συνεργασίας και του ρόλου τους ως μέλη μιας ομάδας, καθώς και την καλλιέργεια γνωστικών και συναισθηματικών δεξιοτήτων.

Βρείτε περισσότερα εδώ.


11. Physiathlon Summer Camp
Physiathlon Κέντρο Άθλησης I Εθ. Αντιστάσεως 39Α, Παλλήνη 153 51 I Τηλέφωνο: 2106083466

Υπάρχει ένας ακόμη βασικός λόγος που ένα παιδί ανυπομονεί να έρθει το καλοκαίρι όταν γνωρίζει ότι θα πάρει μέρος στο δικό μας Summer Camp.

Το Physiathlon Summer Camp είναι αναμφισβήτητα η πρόταση του καλοκαιριού για παιδιά και γονείς. Η απόδειξη είναι ότι αγαπήθηκε από την πρώτη χρονιά διεξαγωγής του. Παιχνίδι, ψυχαγωγία, αθλητισμός, εκπαίδευση είναι οι τέσσερις πυλώνες του Physiathlon Summer Camp που φιλοξενεί παιδιά από 5 και άνω.. 

Βρείτε περισσότερα εδώ.


12. Summer camp στους Μπόμπιρες
ΜπόμπιρεςI Λεωφ. Δημοκρατίας 84, Κερατσίνι 187 56 I Τηλέφωνο: 6982612111

Καλοκαίρι σημαίνει διασκέδαση και παιχνίδι για τα παιδιά, και ο παιδότοπος Μπόμπιρες στο Κερατσίνι είναι ο ιδανικός προορισμός για αυτό! Με ένα εντυπωσιακό καλοκαιρινό camp που ξεκινά από το πρωί, οι μικροί μας φίλοι θα περάσουν μια αξέχαστη εμπειρία γεμάτη δημιουργικές δραστηριότητες.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να εκφράσουν την φαντασία τους μέσα από κατασκευές και ζωγραφική. Με την καθοδήγηση έμπειρων εκπαιδευτικών, θα δημιουργήσουν χειροτεχνίες που θα προκαλέσουν θαυμασμό. Επίσης, θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τα μυστικά της ζαχαροπλαστικής, μαθαίνοντας να δημιουργούν γλυκίσματα με τις δικα τους μικρά χεράκια. Το camp περιλαμβάνει επίσης ομαδικά παιχνίδια, όπου τα παιδιά θα συνεργαστούν και θα διασκεδάσουν με άλλα παιδιά της ίδιας ηλικίας τους. Η κατασκευή κοσμημάτων θα είναι μια από τις αγαπημένες τους δραστηριότητες, καθώς θα δημιουργήσουν μοναδικά κοσμήματα που θα τα φορούν με περηφάνια.

Βρείτε περισσότερα εδώ.

Δείτε φωτογραφίες

Διαβάστε ακόμη

Προτάσεις Διασκέδασης

02/05/2024

Θέλετε να απολαύσετε βουτιές με τα μικρά σας; Τότε μπορείτε να συμμετέχετε σε μια ξεχωριστή εμπειρία βρεφικής κολύμβησης στο Σεράφειο Κολυμβητήριο.

Αθήνα
02/05/2024

​​​​​​​Τα παιδιά έχουν μέσα τους πολλή ενέργεια, βοηθήστε τα να την κατευθύνουν προς την άθληση!

Μαρούσι
02/05/2024

Μια εργατική αραχνούλα η Καλλιόπη προσπαθεί μία δουλειά που δεν έχει ξανακάνει ποτέ της!

Αιγάλεω
02/05/2024

Ένα ακόμη διασκεδαστικό, εκπαιδευτικό παραμύθι από τη συγγραφέα Ανδριανή Νικολάκου. Ένα παραμύθι που εξάπτει τη φαντασία και θυμίζει κάτι από τα παλιά

Αιγάλεω
02/05/2024

Ενώ ένα νεαρό, ανυπόμονο, ολοστρόγγυλο φεγγάρι ετοιμάζεται να πάρει τη θέση του στον ουρανό, ένα αναπάντεχο πρόβλημα πρέπει να λυθεί άμεσα!

Άλιμος

Κατηγορίες Άρθρων

Διασκέδαση
98
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Διασκέδαση
Διατροφή
35
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Διατροφή
Υγεία
79
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Υγεία
Για το σχολείο
36
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Για το σχολείο
Μένουμε σπίτι
24
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Μένουμε σπίτι