Η σημερινή συνταγή είναι ειδικά για εκείνους τους λάτρεις του παγωτού που τους αρέσουν οι γεύσεις παρφέ!
Είναι σούπερ εύκολη και φυσικά πολύ χαμηλή σε θερμίδες!

Παγωτό φιστίκι, λοιπόν, και πάμε να δούμε τα υλικά που θα χρειαστείτε:

Υλικά 

  • ½  φλ. φιστίκια Αιγίνης
  • 2 κ. γλυκού στέβια
  • ¼  φλ. φυτικό λάδι
  • 1 κ. γλυκού αλάτι 
  • 2  φλ. γάλα καρύδας
  • 3 κ. σούπας μέλι 
  • Τριμμένη καρύδα για topping

Εκτέλεση
Ψήστε τα φιστίκια για 5 λεπτά στο φούρνο. Τοποθετήστε τα φιστίκια, το λάδι, το αλάτι, τη ζάχαρη και το μέλι στο μπλέντερ και ανακατέψτε μέχρι να δημιουργηθεί η πάστα φιστικιού!
Ανοίξτε τις (ιδανικά παγωμένες) κονσέρβες καρύδας και με μίξερ χειρός χτυπήστε μέχρι να γίνει κρέμα. Ενώστε τα δύο μίγματα και απλώστε το τελικό μίγμα σε παγωμένη φόρμα που έχετε καλύψει με αλουμινόχαρτο.
Τοποθετήστε στην κατάψυξη και σε 3 με 4 ώρες θα έχετε έτοιμο ένα πεντανόστιμο παγωτό!

Tip: Προσθέστε στο τέλος μερικά φιστίκια τριμμένα, αν θέλετε να γίνει το παγωτό σας παρφέ!

Καλή απόλαυση!!!