Χριστουγεννιάτικα Όνειρα Ενόψει Κορωνοϊού

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Μένουμε σπίτι

Περιγραφή

Ένα πρωτότυπο - επίκαιρο παραμύθι στη δύσκολη χρονιά που διανύουμε!
Να είστε αυτοί οι όμορφοι άνθρωποι. Γιατί οι όμορφοι άνθρωποι, όμορφα φέρονται.

Ο Αϊ Βασίλης και η σύζυγός του έχουν επισκεφτεί το Ροβανιέµι για να περάσουν μαζί µε τον δήμαρχο τις γιορτές του Μάρτιου, αλλά και να θαυμάσουν το Βόρειο Σέλλας. Εκεί, πληροφορούνται και το μεγάλο θέμα της πανδημίας που τείνει να πλήξει όλο τον πλανήτη. Ανήσυχος επιστρέφει στο χωριό του και μέχρι και τις παραμονές των Χριστουγέννων ψάχνει τρόπους για την ασφαλή παράδοση των δώρων, αλλά συλλογίζεται και το κατά πόσο θα είναι καλή ιδέα το να κάνει αυτό το ταξίδι, φέτος.

Η Γεωργία Τσικούρη ως γνήσια παραµυθατζού, επιστρέφει μετά το πρώτο της βιβλίο «Πρωτοχρονιάτικα Όνειρα» και µας πετάει στην αλήθεια του ονείρου και της αγάπης, παρότι η σκληρή πραγματικότητα απαγορεύει κάθε είδους μελλοντικών σχεδίων. Μακάρι, τα παιδιά µας να ακολουθήσουν τον κόσμο της. Η ελπίδα είναι το μήνυμα. Αυτό είναι η απόκριση και η άμυνα για ένα καλύτερο αύριο. Κοπιάστε µε εισιτήριο τη μνήμη της αθωότητας της παιδικότητάς σας. Αγάπη, µόνο!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 6993721651 ή στείλτε email: georgiatsikouri@gmail.com.

Δείτε φωτογραφίες

Διαβάστε ακόμη

Προτάσεις Διασκέδασης

07/05/2024

Θέλετε να απολαύσετε βουτιές με τα μικρά σας; Τότε μπορείτε να συμμετέχετε σε μια ξεχωριστή εμπειρία βρεφικής κολύμβησης στο Σεράφειο Κολυμβητήριο.

Αθήνα
07/05/2024

​​​​​​​Τα παιδιά έχουν μέσα τους πολλή ενέργεια, βοηθήστε τα να την κατευθύνουν προς την άθληση!

Μαρούσι
07/05/2024

Μια εργατική αραχνούλα η Καλλιόπη προσπαθεί μία δουλειά που δεν έχει ξανακάνει ποτέ της!

Αιγάλεω
07/05/2024

Ένα ακόμη διασκεδαστικό, εκπαιδευτικό παραμύθι από τη συγγραφέα Ανδριανή Νικολάκου. Ένα παραμύθι που εξάπτει τη φαντασία και θυμίζει κάτι από τα παλιά

Αιγάλεω
07/05/2024

Ενώ ένα νεαρό, ανυπόμονο, ολοστρόγγυλο φεγγάρι ετοιμάζεται να πάρει τη θέση του στον ουρανό, ένα αναπάντεχο πρόβλημα πρέπει να λυθεί άμεσα!

Άλιμος

Κατηγορίες Άρθρων

Διασκέδαση
98
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Διασκέδαση
Διατροφή
35
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Διατροφή
Υγεία
79
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Υγεία
Για το σχολείο
36
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Για το σχολείο
Μένουμε σπίτι
24
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Μένουμε σπίτι