Περιγραφή

Μια ιστοσελίδα αφιερωμένη στους γονείς του σήμερα, φτιαγμένη από ειδικούς ψυχικής υγείας, σε λόγια απλά.

Πιστεύουμε βαθιά ότι:« Γονέας γίνεσαι, δε γεννιέσαι! »

Γι΄αυτό, ο σκοπός που εξυπηρετούμε είναι η ελεύθερη προς όλους εμπεριστατωμένη ενημέρωση γύρω από θέματα που σχετίζονται με την ψυχολογία των παιδιών, των εφήβων, των γονέων & της οικογένειας στο σύνολό της.

Σχολή για γονείς δεν υπάρχει & καθώς η πορεία της ανάπτυξης του κάθε παιδιού είναι ξεχωριστή, είναι αναμενόμενο η ανατροφή του μερικές φορές να δημιουργεί απορίες, φόβους, ανησυχίες ή ακόμα & οικογενειακές διαφωνίες.

Εδώ θα ανακαλύψετε πλούσια αθρογραφία που εκπροσωπείται από όλη την γκάμα των ειδικών επιστημόνων που ασχολούνται με το παιδί & την οικογένεια σήμερα.

Επίσης, θα εντοπίσετε τα πιο up to date ψυχοεκπαιδευτικά σεμινάρια, βιωματικές δράσεις, φρέσκιες προτάσεις, νέες ιδέες & συμβουλές που αφορούν τους γονείς, καθώς & όλους όσους αγαπούν να ασχολούνται με τα παιδιά όλων των ηλικιών.

Το περιεχόμενο που παράγει η ομάδα μας, έχει ως στόχο να συμβάλλει στο να επιτύχετε μια πιο ισορροπημένη οικογενειακή ζωή, να ενισχύσετε το ευ ζην του οικογενειακού συνόλου, αλλά κυρίως στο να μεγαλώσετε ευτυχισμένα παιδιά.​

Μάθετε εδώ ό,τι χρειάζεστε για να υποστηρίξετε το παιδί σας και τις μοναδικές του ανάγκες, προκειμένου να αναπτύξει μια ολοκληρωμένη & υγιή προσωπικότητα.

Δείτε φωτογραφίες

Δείτε ακόμα

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα 01:00 - 12:00
Τρίτη 01:00 - 12:00
Τετάρτη 01:00 - 12:00
Πέμπτη 01:00 - 12:00
Παρασκευή 01:00 - 12:00
Σάββατο 01:00 - 12:00
Κυριακή 01:00 - 12:00

Τι προσφέρει ο χώρος

Φιλικός για οικογένειες Φιλικός για οικογένειες

Στοιχεία επιχείρησης

Τοποθεσία