Κάνουμε το πλύσιμο των δοντιών παιχνίδι!

Ενημερώθηκε

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Υγεία / Συμβουλές για γονείς, Συμβουλές για γονείς

Περιγραφή

Η στοματική υγιεινή είναι ιδιαίτερα σημαντική για όλους μας και πρέπει να τηρείται για τα παιδιά από τα πρώτα κι όλας στάδια της οδοντοφυίας, ωστε να αποφευχθούν μεταγενέστερα προβλήματα αλλά και να χτιστεί η πολύ σημαντική συνήθεια του καθημερινού βουρτσίσματος των δοντιών. 

Τα προϊόντα που επιλέγουμε για την παιδική στοματική υγιεινή πρέπει να είναι εξειδικευμένα και όσο το δυνατόν πιο φυσικά. Εμείς βρήκαμε τα καταπληκτικά προϊόντα Jack ‘n’ Jill, που θα κάνουν το βούρτισμα απόλαυση ακόμη και για τα πιό μικρά παιδάκια! Είναι 100% φυσικά, βιολογικά, ασφαλή και ιδιαίτερα φιλικά προς τον πλανήτη! 

Η οδοντόβουρτσα Jack n’ Jill με σεβασμό στην υγεία των παιδιών και στο περιβάλλον κατασκευάζεται από 100% βιοδιασπώμενο άμυλο καλαμποκιού, διαθέτει εργονομική λαβή και στρογγυλεμένες  νάιλον πολύ μαλακές τρίχες σχεδιασμένες να καθαρίζουν σε βάθος. Διακοσμημένη με ένα παιχνιδιάρικο μονόκερο ή δεινόσαυρο, που κάνει το βούρτσισμα παιχνίδι!
Η οδοντόβουρτσα αυτή είναι ιδιαίτερα φιλική προς το περιβάλλον καθώς είναι βιοδιασπώμενη, vegan, GMO free – ακόμη και η συσκευασία είναι βιοδιασπώμενη και κατασκευασμένη από καλαμπόκι – χωρίς πλαστικό! Με οποιονδήποτε τρόπο κι αν επιθυμείτε να την απορρίψετε, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι αυτές οι οδοντόβουρτσες δεν θα θαφτούν για εκατομμύρια χρόνια – σε αντίθεση με τις περισσότερες πλαστικές οδοντόβουρτσες που χρησιμοποιούνται σήμερα.

Οδηγίες αποκομιδής:                                                                                                                                                          
1. Σπάστε το κεφάλι της οδοντόβουρτσας.
2. Απορρίψτε προσεκτικά. Ελέγξτε για κατάλληλα προγράμματα ανακύκλωσης (νάιλον ανακυκλώσιμο).
3. Τοποθετήστε το υπόλοιπο της οδοντόβουρτσας στο κομπόστ σας.Συνήθως διαρκεί 90 ημέρες για να σπάσει σε ένα εμπορικό κομπόστ.

Η οδοντόκρεμα Jack n’ Jill είναι 100% φυσική, με γεύση milkshake που αρέσει σε όλους! Είναι ασφαλής και κατάλληλη  για μωρά από 6 μηνών, νήπια και παιδιά καθώς τα περισσότερα τείνουν να καταπίνουν οδοντόκρεμα όταν βουρτσίζουν τα δόντια τους αντί να φτύνουν. Είναι πλούσια σε ξυλιτόλη και περιέχει βιολογική καλέντουλα για να καταπραΰνει τα ούλα.
Είναι φυσική και υποαλλεργική, με βιολογικά συστατικά, χωρίς BPA και χρωστικές, χωρίς φθόριο, με βιολογικά συστατικά, σάκχαρα, βαφές, λαυρυλοθειικό νάτριο (SLS) και συντηρητικά. 

Με την οδοντόβουρτσα και την οδοντόκρεμα Jack ‘n’ Jill είναι βέβαιο πως τα παιδιά  θα ζητούν μόνα τους να πλύνουν τα δόντια τους! Βρείτε τα εδώ!
https://lovenbio.gr/product-category/prosopiki-frontida/vrefika-proionta-ygieinis/

Δείτε φωτογραφίες

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε ακόμη

Προτάσεις Διασκέδασης

29/04/2024

Θέλετε να απολαύσετε βουτιές με τα μικρά σας; Τότε μπορείτε να συμμετέχετε σε μια ξεχωριστή εμπειρία βρεφικής κολύμβησης στο Σεράφειο Κολυμβητήριο.

Αθήνα
29/04/2024

​​​​​​​Τα παιδιά έχουν μέσα τους πολλή ενέργεια, βοηθήστε τα να την κατευθύνουν προς την άθληση!

Μαρούσι
29/04/2024

Μια εργατική αραχνούλα η Καλλιόπη προσπαθεί μία δουλειά που δεν έχει ξανακάνει ποτέ της!

Αιγάλεω
29/04/2024

Ένα ακόμη διασκεδαστικό, εκπαιδευτικό παραμύθι από τη συγγραφέα Ανδριανή Νικολάκου. Ένα παραμύθι που εξάπτει τη φαντασία και θυμίζει κάτι από τα παλιά

Αιγάλεω
29/04/2024

Σε μια πόλη όπου η βροχή είναι καθημερινό φαινόμενο, βρίσκεται το ομπρελομαγαζάκι. Ένα μαγαζάκι απ’ όπου μπορεί κανείς να αγοράσει την γκρι ή τη μαύρη

Άλιμος

Κατηγορίες Άρθρων

Διασκέδαση
98
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Διασκέδαση
Διατροφή
35
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Διατροφή
Υγεία
79
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Υγεία
Για το σχολείο
36
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Για το σχολείο
Μένουμε σπίτι
24
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Μένουμε σπίτι