Φθινόπωρο: Η τέλεια εποχή για να ξεκινήσετε γυμναστήριο!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Υγεία

Περιγραφή

Ακόμα ένα καλοκαίρι πέρασε όπου δεν κατάφερες να έχεις το σώμα που θες για να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου. Λίγο η δουλειά, λίγο η βαρεμάρα, προσθέστε και την καραντίνα σε όλα τα παραπάνω κι η γυμναστική μπήκε σε 2η μοίρα (μην σου πω και σε 3η).

Όμως, τώρα που μπήκε και το φθινόπωρο δεν έχεις καμία δικαιολογία για να μην ξεκινήσεις να προσέχεις το σώμα σου. Πέρα από τα οφέλη στην εμφάνιση, υπάρχουν κι άλλοι λόγοι (εξίσου σημαντικοί) για να ξεκινήσεις τη γυμναστική.

Φτιάχνει η διάθεσή σου!
Θα το έχεις παρατηρήσει σίγουρα, πως όσο ο καιρός γίνεται πιο μουντός, τόσο η διάθεση σου αποκτά μια μελαγχολική νότα. Κάτι που δεν το θέλουμε σε καμία των περιπτώσεων γιατί είμαστε άνθρωποι με θετική σκέψη και όρεξη για να ζήσουμε πράγματα στο έπακρο. Για το λόγο αυτό βάλε τώρα τη γυμναστική στη ζωή σου ώστε να σου γίνει συνήθεια και με χαρά θα διαπιστώσεις ότι η κίνηση του σώματος σε προφυλάσσει από την μελαγχολία του χειμώνα και σου δίνει ενέργεια και σου φτιάχνει τη διάθεση.

H μία υγιεινή συνήθεια φέρνει την επόμενη
Ότι ακριβώς λέει ο τίτλος από πάνω: Το ένα υγιεινό φέρνει το άλλο! Έτσι συνδυαστικά με τη γυμναστική θα αρχίσεις και την υγιεινή διατροφή ώστε οι αλλαγές στο σώμα σου να επιταχυνθούν.

Θωρακίζει το ανοσοποιητικό σου!
Η επιστήμη έχει αποφανθεί πως η τακτική άσκηση ενισχύει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, το οποίο σημαίνει ότι θα είναι καλά προετοιμασμένο για να αντιμετωπίσει τις εποχιακές προκλήσεις της υγείας, το κρυολόγημα δηλαδή και τη γρίπη.

Προσφορές στις συνδρομές γυμναστηρίων
Οι προσφορές είναι ένα μεγάλο κίνητρο και μετά το καλοκαίρι τα περισσότερα γυμναστήρια «βγάζουν» δελεαστικά πακέτα προσφορών! Ψάξε και στο Time4Kids και σίγουρα θα βρεις αυτό που ταιριάζει στα μέτρα σου. Και που ξέρεις μπορεί να πείσεις όλη την οικογένεια να πηγαίνετε παρέα!

Τα γυμναστήρια θα είναι γεμάτα τον Ιανουάριο
Οι περισσότεροι περιμένουν τον καινούργιο χρόνο για να κάνουν την εγγραφή τους. Πάρε την απόφαση τώρα ώστε να μην περιμένεις με τις ώρες για να κάνεις ασκήσεις για τα πόδια!

Ξεκίνα τώρα για να είσαι fit στις γιορτές
Ενώ όλοι οι άλλοι θα επαναλάβουν τις υποσχέσεις τους την Πρωτοχρονιά ότι θα προσπαθήσουν να κάνουν κάτι καλύτερο για τη φυσική τους κατάσταση και την υγεία τους τον καινούργιο χρόνο, εσύ θα έχεις κάνει ήδη σημαντική πρόοδο. Ξεκίνα τώρα για να καμαρώνεις το σώμα σου στις 31 Δεκεμβρίου, αντί να περιμένεις να ξεκινήσεις τότε με αμφίβολες υποσχέσεις για την καινούργια χρονιά.

Δείτε φωτογραφίες

Διαβάστε ακόμη

Προτάσεις Διασκέδασης

06/05/2024

Θέλετε να απολαύσετε βουτιές με τα μικρά σας; Τότε μπορείτε να συμμετέχετε σε μια ξεχωριστή εμπειρία βρεφικής κολύμβησης στο Σεράφειο Κολυμβητήριο.

Αθήνα
05/05/2024

​​​​​​​Τα παιδιά έχουν μέσα τους πολλή ενέργεια, βοηθήστε τα να την κατευθύνουν προς την άθληση!

Μαρούσι
05/05/2024

Μια εργατική αραχνούλα η Καλλιόπη προσπαθεί μία δουλειά που δεν έχει ξανακάνει ποτέ της!

Αιγάλεω
05/05/2024

Ένα ακόμη διασκεδαστικό, εκπαιδευτικό παραμύθι από τη συγγραφέα Ανδριανή Νικολάκου. Ένα παραμύθι που εξάπτει τη φαντασία και θυμίζει κάτι από τα παλιά

Αιγάλεω
05/05/2024

Ενώ ένα νεαρό, ανυπόμονο, ολοστρόγγυλο φεγγάρι ετοιμάζεται να πάρει τη θέση του στον ουρανό, ένα αναπάντεχο πρόβλημα πρέπει να λυθεί άμεσα!

Άλιμος

Κατηγορίες Άρθρων

Διασκέδαση
98
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Διασκέδαση
Διατροφή
35
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Διατροφή
Υγεία
79
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Υγεία
Για το σχολείο
36
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Για το σχολείο
Μένουμε σπίτι
24
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Μένουμε σπίτι