Οι Γονείς λένε για εμάς

Πρόσωπο-Ζώο-Πράγμα

Αφορά ηλικίες: 4-6 ετών - 7-8 ετών - 9-10 ετών - 11 ετών και άνω

5.0 από 1 κριτική Οι κριτικές σας

ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ

Περιγραφή

Έλα να παίξουμε το πιο φανταστικοεκπληκτικό βιβλιοπαιχνίδι του κόσμου!

Τι κοινό έχει η Φρίντα Κάλο με την Πίπη τη Φακιδομύτη, μια γοργόνα με μια γαλότσα και ένας βάτραχος με μια βαλίτσα; Πόσα πρόσωπα μπορείς να βρεις που αρχίζουν από ψ; Πόσα ζώα υπάρχουν από η; Πόσα πράγματα ξέρεις που αρχίζουν από το γράμμα ω; Αιώνες τώρα συγκεντρώνουμε λέξεις (μικρές, μεγάλες, εύκολες, δύσκολες, σπάνιες, μαγικές, ξεμαγεμένες) και εικόνες προσώπων, ζώων και πραγμάτων, οι οποίες αντιστοιχούν στα γράμματα της αλφαβήτου. Με αυτές και πολλές άλλες, που θα βρεις εσύ, παίζουμε το φανταστικοδιασκεδαστικότερο παιχνίδι σε όλο τον κόσμο: το Πρόσωπο-Ζώο-Πράγμα! Το διάσημο αυτό παιχνίδι που αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους γίνεται για πρώτη φόρα ένα πρωτότυπο βιβλίο για παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας. Με παιγνιώδη τρόπο καλλιεργείται η αγάπη για την ελληνική γλώσσα, προάγεται η φωνολογική επίγνωση και προσφέρονται αμέτρητες ευκαιρίες για γραφή και ανάγνωση. Κάθε παιδί, ανάλογα με τη διάθεση και το επίπεδό του, μπορεί να παίξει μόνο με εικόνες, μόνο με λέξεις ή και τον συνδυασμό τους. Πρόκειται για ένα βιβλίο με σύγχρονη παιδαγωγική αντίληψη που βασίζεται στις αρχές της διαφοροποίησης και σέβεται τον ρυθμό μάθησης κάθε παιδιού. 
Ένα βιβλιοπαιχνίδι για το σπίτι και την τάξη που παίζεται από μικρούς και μεγάλους.

Περιέχει παιχνίδια και καρτέλες!

Ο Απόστολος Πάππος γεννήθηκε το 1976 στην Αθήνα. Σπούδασε στο Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία (Τ.Ε.Α.Π.Η) στην Αθήνα και Φιλολογία στη Φιλοσοφική Αθηνών. Από το 2003 μέχρι και σήμερα εργάζεται ως νηπιαγωγός στη δημόσια εκπαίδευση. Το 2012 δημιούργησε το εκπαιδευτικό portal www.elniplex.com το οποίο αγκάλιασε με ανιδιοτέλεια και αγάπη το βιβλίο, την εκπαίδευση, τις τέχνες και τον πολιτισμό και κατέστη σημαντικός διαδικτυακός κόμβος για χιλιάδες ανθρώπους και μεταξύ άλλων έχει σχεδιάσει και δημιουργήσει τον δημοφιλή θεσμό της Χρυσής Λίστας με τα καλύτερα βιβλία κάθε χρονιάς για παιδιά και εφήβους. 

Διαβάζει και γράφει για παιδικά, εφηβικά και νεανικά βιβλία. Έχει γράψει πάνω από δέκα εκπαιδευτικά βιβλία.  Έχει διδάξει σε δεκάδες σεμινάρια και εργαστήρια προς εκπαιδευτικούς και γονείς πάνω σε θέματα φιλαναγνωσίας και άλλα θέματα που αφορούν την προσχολική και πρωτοσχολική ηλικία. Γνωρίζει αγγλικά και ιταλικά. Ζει στον Πειραιά με την οικογένειά του. 

Η Μαίρη Μπιρμπίλη γεννήθηκε το 1974 στην Αθήνα. Σπούδασε στο Τμήμα Νηπιαγωγών του ΑΠΘ. Το 2011 πήρε δίπλωμα διετούς μετεκπαίδευσης στις Επιστήμες της Ειδικής Αγωγής από το Διδασκαλείο Νηπιαγωγών του ΕΚΠΑ. Το2018 πήρε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης με κατεύθυνση τις Πολιτισμικές Σπουδές από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Γνωρίζει αγγλικά και μουσική. Έχει εργαστεί σε δημοτικά σχολεία ως μουσικός και σε ειδικά νηπιαγωγεία ως νηπιαγωγός ειδικής αγωγής. Πλέον εργάζεται ως νηπιαγωγός στη δημόσια εκπαίδευση. Το 2012 συμμετείχε στη δημιουργία του βραβευμένου από την ΙΒΒΥ εκπαιδευτικού portal www.elniplex.com. Έκτοτε αρθρογραφεί παρουσιάζοντας παιδικά κι εφηβικά βιβλία και παίρνοντας συνεντεύξεις από Έλληνες και ξένους συγγραφείς και εικονογράφους.   Έχει γράψει πάνω από δέκα εκπαιδευτικά βιβλία.  Έχει συμμετάσχει ως εισηγήτρια σε επιστημονικές ημερίδες, σεμινάρια και εργαστήρια προς εκπαιδευτικούς και γονείς σχετικά με θέματα που αφορούν την προσχολική και πρωτοσχολική ηλικία. Ζει στον Σχινιά με την οικογένειά της. 


Χαρακτηριστικά:
ISBN: 978-960-16-9663-8 
Εκδοτικός οίκος: Εκδόσεις Πατάκη
Βάρος: 0,39
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο στο ράφι
Σελίδες: 88
Διαστάσεις: 21x29
Ηλικία από 4
Ημερομηνίας 1ης παρούσας έκδοσης: Οκτώβριος 2022

 

Δείτε φωτογραφίες

Τι προσφέρει ο χώρος

Φιλικός για οικογένειες Φιλικός για οικογένειες

Στοιχεία επιχείρησης

Τοποθεσία

Π. Τσαλδάρη 38, Αθήνα 104 37
Πλοήγηση στη Google

Κριτικές καταχώρισης

5 αστέρια:
1
4 αστέρια:
0
3 αστέρια:
0
2 αστέρια:
0
1 αστέρι:
0
Μέση Βαθμολογία Ανά Κατηγορία
  • Εξυπηρέτηση

  • Αναλυτικές πληροφορίες

  • Ποιότητα υπηρεσίες

Τέλεια σελίδα!!! από Χαρά Καπελεντζη

3 μήνες πριν

Τέλεια σελίδα!!!

Εξυπηρέτηση

Αναλυτικές πληροφορίες

Ποιότητα υπηρεσίες

Εμφάνιση 1 του 1

Δείτε ακόμη

Ο Έλμερ και ο μπαρμπα-Κόκκινος
ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ
Ένα λιοντάρι πολύ διαφορετικό
ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ