Οι Γονείς λένε για εμάς

Η Μάσα και ο Αρκούδος Έναν καιρό και μια φορά…)

Αφορά ηλικίες: 7-8 ετών - 9-10 ετών - 11 ετών και άνω
ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Περιγραφή

Η νέα περιπέτεια «Η Μάσα και ο Αρκούδος - Έναν καιρό και μια φορά...», σας υποδέχεται στο Metropolitan Urban Theater σε μία διαδραστική παράσταση γεμάτη μουσική, χορό και άφθονο γέλιο.
Εσείς τί θα κάνατε αν μια μέρα χανόσασταν σ’ ένα δάσος; Αν σας έβρισκε και σας κρατούσε κοντά του ένας τεράστιος αρκούδος; Αν κινδυνεύατε από δύο κατεργάρηδες λύκους και παρέα σας γινόταν ένα λαγός και ένα πουλί;

Σας ακούγεται υπερβολικό; Μα φυσικά! Αυτά δεν θα μπορούσαν να συμβούν σε ένα οποιοδήποτε παιδί παρά μόνο στη Μάσα!

Η σκανταλιάρα Μάσα, μια μέρα καθώς παίζει ανέμελα με τις φίλες της, παρασύρεται από έναν λαγό που συναντά τυχαία κι ακολουθώντας τον, χάνεται μέσα στο δάσος. Εκεί βρίσκει καταφύγιο σε ένα δεντρόσπιτο, το οποίο ανήκει σε έναν φιλήσυχο και καλοσυνάτο Αρκούδο. Η αναπάντεχη αυτή συνάντηση θα φέρει πολλές εκπλήξεις!

Η μικρή Μάσα προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα της ζωή, μιας και ο Αρκούδος για τους δικούς του λόγους, αποφασίζει να την κρατήσει για πάντα κοντά του. Δύο κόσμοι τόσο διαφορετικοί που θα μάθουν να συνυπάρχουν. Στο πλευρό τους, ένας λαγός και ένα πουλί. Βασικός τους κίνδυνος, δύο πονηροί λύκοι αλλά και μια τρομερή φωτιά που θα ξεσπάσει στο δάσος και θα ταράξει την ηρεμία όλων όσων ζουν μέσα σε αυτό.

Τί θα γίνει άραγε; Τί περιπέτειες θα ζήσουν οι αγαπημένοι μας ήρωες; Θα καταφέρουν άραγε να ξεπεράσουν τους φόβους τους και να αντιμετωπίσουν τους κινδύνους και τις παγίδες που κρύβει ένα δάσος;

Μια απολαυστική ιστορία για την αγάπη, την φιλία, την συγχώρεση, την ηθική, την ενσυναίσθηση και την αλληλεγγύη, που θα αγαπηθεί από τους μικρούς αλλά και από τους μεγάλους μας φίλους.

Ελάτε για να γνωρίσετε από κοντά τους αγαπημένους σας ήρωες! Η Μάσα και ο Αρκούδος υπόσχονται να σας χαρίσουν αξέχαστες στιγμές μέσα από τη νέα τους περιπέτεια!

*Βασισμένο στο λαικό Ρωσικό παραμύθι.

Για να αποκτήσετε το εισιτήριο σας πατήστε εδώ.

 

Δείτε φωτογραφίες

Τι προσφέρει ο χώρος

Φιλικός για οικογένειες Φιλικός για οικογένειες

Στοιχεία επιχείρησης

Ημερομηνίες εκδηλώσεων

02/04/2023 18:00 - 19:00
01/04/2023 18:00 - 19:00

Ημερομηνίες εκδηλώσεων

01/04/2023 18:00 - 19:00
02/04/2023 11:30 - 12:30
02/04/2023 18:00 - 19:00

Τοποθεσία

Αλεξάνδρου Φλέμιγκ 2, Θεσσαλονίκη 546 42
Πλοήγηση στη Google