Οι Γονείς λένε για εμάς

Cosmosrally

Αφορά ηλικίες: 4-6 ετών - 7-8 ετών - 9-10 ετών - 11 ετών και άνω
ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ

Περιγραφή

Η Cosmosrally ξεκίνησε τη δράση της με τη σημερινή της μορφή το 2013 στη Θεσσαλονίκη. Ιδρυτής είναι ο Γιώργος Κοσμόπουλος, έμπειρος οδηγός αγώνων και πρωταθλητής επί σειρά ετών kart και rally. Διετέλεσε για 2 θητείες πρόεδρος και μία θητεία αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτων και θεωρείται από τους πρωτεργάτες της δημιουργίας Ομοσπονδίας του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού. Στη μακρόχρονη πορείας του στο χώρο πάντα αναζητούσε τρόπο να μεταλαμπαδεύσει στα νέα παιδιά, την αγάπη του για το μηχανοκίνητο αθλητισμό. Μαζί με τη γυναίκα του Μαρία ίδρυσαν μια πρότυπη ακαδημία, όπως την ονειρεύτηκαν, στα πρότυπα του αθλητικού ιδεώδους, με σκοπό τη διάδοση γνώσεων και αγάπης για το χώρο.

Σκοπός της Ακαδημίας είναι η μύηση, εκπαίδευση και υποστήριξη αθλητών και μη, στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Μα πάνω απ’ όλα η ασφαλής ενεργητική οδήγηση, όπως αυτή προκύπτει από την αναζήτηση των ορίων του εκπαιδευόμενου, μέσα στο ασφαλές περιβάλλον της πίστας με τη βοήθεια των εκπαιδευτών της ακαδημίας. Η επαφή με την αγωνιστική οδήγηση ενός kart, βοηθάει στην καλύτερη κατανόηση της συμπεριφοράς ενός οχήματος στο δρόμο.

Είναι λοιπόν ένα μεγάλο σχολείο ζωής, καθώς οι χώρες που έχουν αναπτυγμένο μηχανοκίνητο αθλητισμό, έχουν μειωμένα ατυχήματα στο δρόμο.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα αφορούν όλες τις ηλικίες από 4 ετών και πάνω.

Η Ομάδα Cosmosrally, προσφέρει εκπαίδευση kart και rally, καθώς επίσης αγωνιστική υποστήριξη, μηχανική υποστήριξη και δυνατότητα ενοικίασης αγωνιστικού εξοπλισμού. Το kart θεωρείται ένα από τα πιο απαιτητικά αθλήματα σε φυσική κατάσταση, οι πλευρικές επιταχύνσεις και όχι μόνο, στα αγωνιστικά kart, είναι πολύ υψηλές. Πρόκειται λοιπόν για ένα «γνήσιο» άθλημα και ένας οδηγός kart μπορεί να τελειώσει την αγωνιστική του καριέρα με αγώνες kart, εφόσον υπάρχουν κατηγορίες για όλες τις ηλικίες, από 8 ετών και πάνω.

Χαρακτηριστική είναι άλλωστε και η δήλωση του Ayrton Senna για το kart: “I started racing go-karts and I love karts. It’s the most breath taking sport in the world. More than F1, indeed, I used to like it most.”

Η ομάδα Cosmosrally, ακολουθεί τόσο τα εθνικά πρωταθλήματα, όσο κάποιους ευρωπαϊκούς και παγκόσμιους θεσμούς.

Από την ίδρυση της ομάδας μας μέχρι σήμερα, καταφέραμε να «δημιουργήσουμε» και να υποστηρίξουμε αθλητές, (κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα όπου δεν υπήρχε ούτε ένας ενεργός αγωνιζόμενος) και πλέον να είμαστε από τις μεγαλύτερες αγωνιστικές ομάδες τις Ελλάδας και όχι μόνο.

 

Δείτε φωτογραφίες

Τι προσφέρει ο χώρος

Φιλικός για οικογένειες Φιλικός για οικογένειες

Στοιχεία επιχείρησης

Ώρες λειτουργίας

Δευτ 09:00 - 16:00
Τρι 09:00 - 18:00
Τετ 09:00 - 18:00
Πεμπ 09:00 - 18:00
Παρ 09:00 - 18:00
Σαβ 10:00 - 18:00
Κυρ 10:00 - 18:00

Τοποθεσία

Λεωφ. Γεωργικής Σχολής 128, Πυλαία-Χορτιάτης 555 35
Πλοήγηση στη Google