Οι Γονείς λένε για εμάς

Βόλτες στη πόλη

Αθήνα, Ελλάδα | 6907290084

Περιγραφή

Οι «Βόλτες στην πόλη» είναι η πρώτη εξειδικευμένη εταιρεία ξεναγήσεων για παιδιά και γονείς που από το 2015, κάθε Σάββατο και Κυριακή, σας κάνει «βόλτες» στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, στα μουσεία και τους αρχαιολογικούς της χώρους.

Είμαστε μια Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που γεννήθηκε σαν ιδέα το 2015 και δημιουργήθηκε από γονείς/εκπαιδευτικούς, ιστορικούς/αρχαιολόγους και παιδαγωγούς, για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας, με στόχο να απαντήσει στην αέναη ερώτηση των παιδιών: «Μαμά, μπαμπά τι είναι αυτό;»

Ζούμε σε μία πόλη που είναι από τις αρχαιότερες της Ευρώπης και η οποία κατοικείται αδιάλειπτα χιλιάδες χρόνια τώρα. Σε κάθε της γωνιά υπάρχουν μνημεία που καταμαρτυρούν το πλούσιο και ιστορικό παρελθόν της. Όμως, πόσα πραγματικά γνωρίζουμε γι’ αυτά και μπορούμε άραγε να τα εντοπίσουμε και να τα διακρίνουμε μέσα στον σύγχρονο αστικό ιστό; Αυτήν την απάντηση λοιπόν, θελήσαμε να την δώσουμε μέσα από τις «βόλτες μας στην πόλη», διοργανώνοντας φιλικές προς την οικογένεια ξεναγήσεις, στα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους της Αθήνας και όχι μόνο.

Σας προσκαλούμε λοιπόν, γονείς και παιδιά, μαθητές και δασκάλους αλλά κι όποιον αγαπά την ιστορία, την γνώση και την ανακάλυψη, να περάσει μια ευχάριστη μέρα στο κέντρο της Αθήνας μαζί μας, να γνωρίσει και να αγαπήσει την ιστορία της και να ανακαλύψει τους κρυμμένους θησαυρούς της!

Οι δράσεις μας περιλαμβάνουν: ξεναγήσεις οικογενειών, σχολείων, συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, αθλητικών σωματείων, ενηλίκων, εταιριών, ταξιδιωτών καθώς και υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων, σεμιναρίων, εκπαιδευτικών παιχνιδιών και άλλων δράσεων πολιτιστικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα. Επίσης μπορούμε να σχεδιάσουμε ξεναγήσεις κατά παραγγελία για συγκεκριμένο κοινό, με συγκεκριμένη θεματολογία. Σας περιμένουμε όλους να γίνουμε μία παρέα για μια χαλαρή «βόλτα στη πόλη»!

Δείτε φωτογραφίες

Ώρες λειτουργίας

Δευτ 10:00 - 16:00
Τρι 10:00 - 16:00
Τετ 10:00 - 16:00
Πεμπ 10:00 - 16:00
Παρ 10:00 - 16:00
Σαβ Κλειστά
Κυρ Κλειστά

Τι προσφέρει ο χώρος

Φιλικός για οικογένειες Φιλικός για οικογένειες

Στοιχεία επιχείρησης

Τοποθεσία

Αθήνα, Ελλάδα
Πλοήγηση στη Google