Μελωδείο Δημήτρης Φανιάς

Παγκάλου 4, Αχαρνές 136 71 | 2102400888

Περιγραφή

Ενώνουμε την εμπειρία με τις αμέτρητες ώρες μουσικής διδασκαλίας με καινοτόμες ιδέες εξέλιξης του σήμερα και συνεχίζουμε με επιτυχία στον φιλόξενο για όλους χώρο μας, το υπέροχο ταξίδι μουσικής σε μεγάλους και μικρούς από έμπειρους καθηγητές.

Η μεγάλη καινοτομία του Ωδείου μας στην περιοχή Αχαρναί - Θρακομακεδόνες είναι ότι από φέτος έχουν ενταχθεί τα μαθήματα φωνητικής εξειδικευμένα πάνω στο μιούζικαλ και το μουσικό θέατρο γενικότερα σε όλα του τα είδη, για μικρούς και μεγάλους, όπου θέατρο, κίνηση και τραγούδι γίνονται ένα.

Επίσης, εξειδικευμένα το μάθημα “ΣΩΜΑ-ΦΩΝΗ” που απευθύνεται σε όλους μας διότι έχουμε ανάγκη έκφρασης, αλλά και σε ηθοποιούς, τραγουδιστές και κάθε είδους καλλιτέχνες, ακόμα και σε πολιτικούς, δικηγόρους, πωλητές και άλλους επαγγελματίες που θέλουν ανεβαίνοντας στη σκηνή ή στον χώρο τους, να είναι απελευθερωμένοι, να αισθάνονται επαρκείς και ασφαλείς και να μπορούν να εκφράσουν την αυθεντικότητα τους και φυσικά παρέχεται και το μάθημα της ορθοφωνίας.Τα μαθήματα αυτά γίνονται από εξειδικευμένη καθηγήτρια η οποία είναι υποψήφια διδάκτoρας με υποτροφία στο University of Exeter της Αγγλίας και ερευνητικό μεταπτυχιακό δίπλωμα σπουδών MFA Performance Training στο University of Plymouth της Αγγλίας.

Σας μαθαίνουμε μουσική με προγράμματα “Πλήρους Φοίτησης”, που οδηγούν στην απόκτηση “Αναγνωρισμένου Πτυχίου ή Διπλώματος” από το κράτος, ή προγράμματα “Ελευθέρων σπουδών” προσαρμοσμένα στο στυλ του κάθε σπουδαστή.

Ελάτε στο Ωδείο μας να παίξουμε μαζί όποιο μουσικό όργανο επιθυμείτε ή να τραγουδήσουμε στο μάθημα της φωνητικής, στην παιδική χορωδία μας ή στην χορωδία ενηλίκων. Οι πολύ μικροί επίδοξοι μουσικοί μας, μέσα από το μάθημα της μουσικοκινητικής αγωγής και προπαιδείας, αγαπούν τη μουσική και επιλέγουν μόνοι τους το μουσικό όργανο που θα ακολουθήσουν αργότερα και όλοι μαζί θα επιβραβευτούμε από το ζεστό χειροκρότημα που θα λάβουμε στις μουσικές εκδηλώσεις και συναυλίες που διοργανώνουμε.

Σας περιμένουμε!!!

Προσφορά: Μουσικοκινητική Αγωγή - Προπαιδεία για παιδιά 3,5 - 6 ετών ΜΟΝΟ με 20 ευρώ το μήνα. Η προσφορά ισχύει καθόλη τη διάρκεια του σχολικού έτους.

Δείτε φωτογραφίες

Βίντεο

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα 14:30 - 21:00
Τρίτη 14:30 - 21:00
Τετάρτη 14:30 - 21:00
Πέμπτη 14:30 - 21:00
Παρασκευή 14:30 - 21:00
Σάββατο 09:00 - 14:00
Κυριακή Κλειστά

Τι προσφέρει ο χώρος

Φιλικός για οικογένειες Φιλικός για οικογένειες

Στοιχεία επιχείρησης

  • melodeiodf@gmail.com
  • 2102400888
  • Παγκάλου 4, Αχαρνές 136 71
  • Ακολουθήστε την επιχείρηση:

Τοποθεσία

Παγκάλου 4, Αχαρνές 136 71
Πλοήγηση στη Google