ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 

‘Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο, από ένα ζεστό κουτί πίτσας, στην αγκαλιά σου…’

Η πίτσα, ίσως και να είναι συναίσθημα, τουλάχιστον εμείς στην Pizza Fan, αυτό πιστέψαμε από την πρώτη στιγμή, το 1996.
Μετά από 24 ολόκληρα χρόνια, εκατομμύρια παραγγελίες και ευχαριστημένους πελάτες, συνεχίζουμε να μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη για την πίτσα, με όλους εσάς.

Η Pizza Fan άλλωστε, δεν ήταν ποτέ ένα απλό brand φαγητού. Είναι στιγμές με φίλους, είναι στιγμές με την οικογένεια μας.

Είμαστε πάντα εκεί σε κάθε σου party γενεθλίων, σε κάθε σχολική γιορτή, σε κάθε εκδήλωση της ομάδας σου, μέσα από τα χορηγικά μας προγράμματα. Ήμασταν εκεί όταν η ομάδα σου πήρε το πρωτάθλημα, όταν μετακόμισες για πρώτη φορά μόνος σου, όταν φώναξες τους φίλους σου για επιτραπέζια, όταν γύρισες κουρασμένος από τη δουλειά και ήθελες απλά να χαλαρώσεις με την οικογένεια σου!

Η ιστορία δε σταματά, συνεχίζει να γράφεται καθημερινά, μέσα από τις δικές σας καθημερινές στιγμές…

Γι' αυτό η PizzaFan προσφέρει στους αγαπημένους αναγνώστες του TImeforkids,gr ένα δώρο που έχει πάντα μέρος σε μια όμορφη ανάμνηση με τα αγαπημένα μας πρόσωπα!

Γίνετε 1 από τις 4 τυχερές οικογένειες που θα απολαύσουν 1 Πίτσα BIANCA AL FORNΟ από την Pizzafan για παραλαβή Τake away!

Αν δοκιμάσατε ήδη τη νέα πίτσα AL FORNΟ της Pizza Fan, η λευκή εκδοχή της λέγεται πίτσα BIANCA AL FORNΟ και πραγματικά δίνει μια εντελώς νέα διάσταση στον ορισμό της πίτσας.
Mε αυθεντική mozzarella φυσικής ωρίμανσης, γραβιέρα Νάξου, Φιλαδέλφεια και χειροποίητη ιταλική φουρνιστή ζύμη προσφέρει μια γεύση πάρα πολύ ιδιαίτερη και φίνα, που δεν μοιάζει με καμία άλλη συνταγή.

Κι αν είστε ήδη fan της Pizza Bianca τώρα υπάρχουν δύο νέες λαχταριστές γεύσεις: Bianca Funghi Al Fornoμε μαριναρισμένα μανιτάρια και Bianca Piccante Πεπερονάτη AlForno με πεπερόνι και πικάντικη sriracha sauce.
Απολαύστε την BIANCA AL FORNΟ με τη νέα πολύ ενδιαφέρουσα προσφορά της PizzaFan: πίτσα 10 τεμάχια και ατομικό Chocokrats με Mερέντα και Cheesecake Φράουλα με 9.90 ευρώ.Δείτε τους διαγωνισμούς