Μας το ζητήσατε και το κάναμε! Με σχολαστική έρευνα ξεχωρίσαμε 2 ακόμη ενδιαφέροντα Summer Caps που υπόσχονται μοναδικές στιγμές για τα παιδιά σας και αυτό το καλοκαίρι! Αθλητικές δραστηριότητες, χορός, κολύμπι και πολλά άλλα περιμένουν τα παιδιά για να εμπλουτίσουν τις εμπειρίες τους και να κάνουν νέους φίλους!

Η οργάνωση στα προτεινόμενα Camps είναι άρτια και η ασφάλεια που παρέχουν.. σε εξαιρετικό επίπεδο. Συνεπώς, μπορείτε να συνεχίσετε τη δουλειά σας χωρίς άγχος και να απολαύσετε το χαμόγελο ευχαρίστησης των παιδιών σας.

Φέτος το πιο ξέγνοιαστο και δημιουργικό καλοκαίρι θα το βρείτε μέσα στην πόλη!


1. Summer Camp στα εκπαιδευτηρια Νεα Παιδεια

Η εμπειρία, η αγάπη μας για τη δουλειά και το παιδί και το υψηλό επίπεδο σπουδών μας βρίσκονται στην υπηρεσία των γονέων και των μαθητών επί τέσσερις δεκαετίες.


20 χρόνια εμπειρίας στις καλοκαιρινές δράσεις

Μέσα σε ένα καταπράσινο και ήσυχο περιβάλλον δημιουργήθηκε το 2002, το πρότυπο Βιωματικό , Αθλητικό και Εκπαιδευτικό Κέντρο Καλοκαιρινής Απασχόλησης, το οποίο προσφέρει γνώσεις και εμπειρίες σε εκατοντάδες μαθητές σχολείων που το επισκέπτονται κάθε χρόνο. Το σχολείο μας λειτουργεί για 20η χρονιά ως Summer Camp, με σύγχρονες προδιαγραφές λειτουργίας και ασφάλειας. Λόγω Covid-19 εφαρμόζουμε όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα λειτουργίας.  Σας περιμένουμε στο καλύτερο Summer Camp της Αττικής!

Πρόγραμμα Summer Camp 20 Ιουνίου έως 22 Ιουλίου 2022

Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΑ

  • Mini English Summer Camp: Για παιδιά από εώς 4 χρονών.
  • Athletic Play4fun summer camp: Για παιδιά από εώς 4 έως 8 χρονών.
  • Adventure sports summer camp: Για παιδιά από εώς 9 έως 14 χρονών.

Πρόσθετες Εκπτώσεις: Έκπτωση προεξόφλησης και 10% στο 2ο παιδί & 15% στο 3ο ή στο 4ο παιδί

Πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής: 2105322846
Σατωβριάνδου 9, Χαϊδάρι 124 62, Ελλάδα

Διαβάστε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες εδώ.


     2. Summer Day Camp Oasis 2022

Το πάρκο Oasis διοργανώνει το Summer Day Camp 2022 και προσκαλεί τους μικρούς μας φίλους για παιχνίδι, δράση, δημιουργία και έκφραση, στους ευρύχωρους δεντρόφυτους εξωτερικούς του χώρους.

Αποτελεί την ιδανική επιλογή για την περίοδο διακοπών των παιδιών, καθώς συμβάλλει στην ανάπτυξη και την ανάδειξη των δεξιοτήτων τους, ενώ ταυτόχρονα τους προσφέρει τη δυνατότητα να βιώσουν νέες εμπειρίες και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σε πολλούς τομείς, μέσα από ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Τα ημερήσια (09.00πμ – 4.00μμ) προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 6 έως 11 ετών και έχουν σχεδιαστεί από τους έμπειρους εκπαιδευτές και παιδαγωγούς μας. Τα τμήματα είναι ολιγομελή, μέχρι 12 παιδιά ανά τμήμα, και χωρίζονται με κριτήριο την ηλικία των παιδιών.

Τα παιδιά συμμετέχουν σε μια σειρά από δραστηριότητες:

Αναρρίχηση, Εναέριο Πέρασμα (flying fox), Pedal karts, Ποδήλατο στη χωμάτινη διαδρομή (pump track) και στον περιφερειακό δρόμο του πάρκου / mountain bike, Survivor games, Ιππασία για αρχάριους, Κολύμβηση σε πισίνα, Τοξοβολία, Ομαδικά παιχνίδια στα γήπεδα (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, βόλλευ), Watergames, Χορός, Μουσικά όργανα / καραόκε, Κηπουρική – Λαχανόκηπος – Αγρότες σε δράση, Γνωριμία με τα ζώα της φάρμας, Αφήγηση παραμυθιών στη σκιά των δέντρων, Καλλιτεχνικά (upcycling), Θέατρο μάσκας.

Πρόγραμμα Summer Camp
27 Ιουνίου - 15 Ιουλίου 2022

Ηλικίες: 6 – 11 ετών
Ωράριο Λειτουργίας: 9:00 – 16:00
Κρατήσεις θέσεων- Εγγραφές: 2106645963, contact@oasispark.gr
Πλαπούτα & Γραμματικού, Κορωπί 194 00, Ελλάδα

Διαβάστε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες εδώ.