Θωρακίζουμε το ανοσοποιητικό των παιδιών μας με πρόπολη!

Ενημερώθηκε

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Υγεία / Διατροφή, Διατροφή

Περιγραφή

Καθώς κρυώνει ο καιρός και ξεκινούν οι ιώσεις, η προτεραιότητα όλων των γονιών είναι να θωρακίσουμε την υγεία και το ανοσοποιητικό των παιδιών μας! 
Ενας πολύ φυσικός και υγιεινός τρόπος ως συμπλήρωμα βέβαια της σωστής διατροφής είναι η πρόπολη.

Τα τελευταία χρόνια τα προϊόντα μέλισσας ανεβαίνουν όλο και περισσότερο στην προτίμηση του κοινού, γιατί είναι φυσικά και αποτελεσματικά. Για να είμαστε  σίγουροι όμως πως δεν περιέχουν χημικά και πρόσθετα, καλό είναι να επιλέγουμε προϊόντα βιολογικής προέλευσης.

Τί είναι όμως η πρόπολη;
Η πρόπολη είναι μια κολλώδης ουσία που παράγουν οι μέλισσες από χυμούς που συλλέγουν από τους βλαστούς διαφόρων φυτών. Είναι πλούσια σε φλαβονοειδή, μια κατηγορία αντιοξειδωτικών ενώσεων, και έχει μακρά ιστορία χρήσης ως φυσική θεραπεία για μια σειρά από προβλήματα υγείας. Οι μέλισσες τη χρησιμοποιούν για να οχυρώσουν και να προασπίσουν τις κυψέλες τους από άλλα έντομα. Επίσης, με αυτή λειαίνουν και επισκευάζουν τυχόν ρωγμές στην κερήθρα και τις κυψέλες και την εμπλουτίζουν με ένζυμα ώστε να αποκτήσει ισχυρές αντισηπτικές ιδιότητες και να απολυμάνουν το μελίσσι τους. Η πρόπολη χρησιμοποιείται συχνά για την πρόληψη & αντιμετώπιση παθολογικών καταστάσεων, ιδιαίτερα του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος (π.χ. φαρυγγίτιδα, πονόλαιμος), καθώς θεωρείται πως τονώνει το ανοσοποιητικό και καταπραΰνει από τα συμπτώματα.

Όλοι οι τύποι πρόπολης, ανεξαρτήτως της προέλευσης και, κατά συνέπεια, των ενώσεων που περιέχουν, διαθέτουν έντονη αντιμικροβιακή δράση, υποδεικνύοντας πως το σύνολο των ενώσεων της πρόπολης έχει πάντοτε ως κοινό χαρακτηριστικό την ισχυρή δράση κατά των βακτηρίων, μυκήτων, πρωτόζωων αλλά και ιών.

Για τα παιδιά μας, η πρόπολη έρχεται σε μορφή στοματικού σπρέι με μέλι, για να δυναμώσει το ανοσοποιητικό σύστημα  και να κρατήσει τους ιούς και τα μικρόβια μακριά. Το στοματικό σπρέι πρόπολης για παιδιά περιέχει όλη την ευεργετική δράση της πρόπολης σε ένα γευστικό μείγμα με μέλι με υπέροχη γεύση.

Η χρήση σε παιδιά θεωρείται ασφαλής και ωφέλιμη, είτε πρόκειται για εσωτερική λήψη είτε για εξωτερική, υπό την προϋπόθεση πάντα ότι δεν ισχύει κάποια αλλεργία στις μέλισσες & στα μελισσοκομικά προϊόντα.

Διαβάστε και αποκτήστε άμεσα το δικό σας Σπρέι Πρόπολης για Παιδιά - Άξιον Εστί

Δείτε φωτογραφίες

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε ακόμη

Προτάσεις Διασκέδασης

22/04/2024

Θέλετε να απολαύσετε βουτιές με τα μικρά σας; Τότε μπορείτε να συμμετέχετε σε μια ξεχωριστή εμπειρία βρεφικής κολύμβησης στο Σεράφειο Κολυμβητήριο.

Αθήνα
20/04/2024

​​​​​​​Τα παιδιά έχουν μέσα τους πολλή ενέργεια, βοηθήστε τα να την κατευθύνουν προς την άθληση!

Μαρούσι
20/04/2024

Μια εργατική αραχνούλα η Καλλιόπη προσπαθεί μία δουλειά που δεν έχει ξανακάνει ποτέ της!

Αιγάλεω
20/04/2024

Ένα ακόμη διασκεδαστικό, εκπαιδευτικό παραμύθι από τη συγγραφέα Ανδριανή Νικολάκου. Ένα παραμύθι που εξάπτει τη φαντασία και θυμίζει κάτι από τα παλιά

Αιγάλεω
20/04/2024

Σε μια πόλη όπου η βροχή είναι καθημερινό φαινόμενο, βρίσκεται το ομπρελομαγαζάκι. Ένα μαγαζάκι απ’ όπου μπορεί κανείς να αγοράσει την γκρι ή τη μαύρη

Άλιμος

Κατηγορίες Άρθρων

Διασκέδαση
98
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Διασκέδαση
Διατροφή
35
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Διατροφή
Υγεία
79
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Υγεία
Για το σχολείο
36
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Για το σχολείο
Μένουμε σπίτι
24
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Μένουμε σπίτι