Τα 13 Καλύτερα Καλοκαιρινά Camps για Παιδιά: Ανακαλύψτε τις Απόλυτες Εμπειρίες!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Διασκέδαση

Περιγραφή

Στην αναζήτησή μας για τα καλύτερα καλοκαιρινά Camps για παιδιά, έχουμε συγκεντρώσει μια πλούσια ποικιλία προγραμμάτων που ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους και το ενδιαφέρον περιεχόμενο τους.

Ανακαλύψτε μια ευρεία γκάμα επιλογών, από σπορ και παιχνίδια μέχρι δημιουργικές δραστηριότητες και περιπέτειες που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά σας. Εμείς, με προσοχή και επιλεκτικότητα, έχουμε συγκεντρώσει για εσάς τα καλύτερα και πιο συναρπαστικά προγράμματα, που προσφέρουν στα παιδιά σας μια αξέχαστη εμπειρία. Από επικίνδυνες αποστολές έως καλλιτεχνικές δημιουργίες, από αθλητικές προκλήσεις έως εκπαιδευτικές εξερευνήσεις, θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για να έχουν τα παιδιά σας ένα αξέχαστο καλοκαίρι γεμάτο μοναδικές εμπειρίες και νέες φιλίες.

Ετοιμαστείτε να δημιουργήσετε στους μικρούς μας φίλους, αναμνήσεις που θα τους συντροφεύουν για πάντα!


 1. Doukas summer camp 
Εκπαιδευτήρια Δούκα I Μεσογείων 151, Μαρούσι 151 26 I Τηλέφωνο: 2106186000 

Η σχολική χρονιά τελειώνει και πλησιάζει ο καιρός για την πιο αγαπημένη καλοκαιρινή δραστηριότητα των παιδιών! Το καλύτερο summer camp της πόλης, με εκατοντάδες συμμετοχές κάθε χρόνο, γίνεται εδώ, στα Εκπαιδευτήρια Δούκα.

Πριν προγραμματίσετε τις καλοκαιρινές οικογενειακές διακοπές, προτείνουμε για τα παιδιά σας τα προγράμματα του Doukas Summer Camp που φέτος θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 19 Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι και την Παρασκευή 14 Ιουλίου.

Βρείτε περισσότερα εδώ.


 2. 10ο Καλλιτεχνικό Summer Camp από τις Μορφές Έκφρασης
Μορφές Έκφρασης I Ιερά Οδός 403, Χαϊδάρι 124 61 I Τηλέφωνο: 2103464903

Στην αγκαλιά της Φύσης η Τέχνη και το παιχνίδι μοιράζουν χαμόγελα και ξεγνοιασιά!  
Ένα ξεχωριστό camp για παιδιά από 5-15 ετών κάτω από τη μαγική μπαγκέτα των Μορφών Έκφρασης του Θωμά Κινδύνη, μια από τις πιο δυναμικές Ελληνικές ομάδες καλλιτεχνικής εκπαίδευσης παιδιών και εφήβων, θα χαρίσει στα παιδιά μια ξεχωριστή επαφή με τη φύση αλλά και την Τέχνη!

Μουσικές, τραγούδια, χοροί, παραμύθια και μύθοι θα εμπλουτίσουν την πολιτισμική εμπειρία των παιδιών, βοηθώντας τα ταυτόχρονα να καταλάβουν και να ανακαλύψουν έννοιες όπως η επικοινωνία, τα συναισθήματα, τα δικαιώματα, η συνύπαρξη με τους ανθρώπους αλλά και να αναπτύξουν την επαφή τους με τη φύση. 

Βρείτε περισσότερα εδώ.


 3. Zoo Camps
Αττικό Ζωολογικό Πάρκο I At Yalou Spata, Αθήνα 190 04 I Τηλέφωνο: 2106634725

Το Zoo Camp του Αττικού Πάρκου είναι μια μοναδική εμπειρία για παιδιά, να μάθουν για τα άγρια ζώα και τους βιοτόπους τους μέσω διασκεδαστικών δραστηριοτήτων και άμεση επαφή με πολλά είδη του Πάρκου μας. Η "βάση" μας θα είναι το Εκπαιδευτικό Κέντρο από το οποίο θα ξεκινάμε και τις καθημερινές περιηγήσεις μας στους χώρους των ζώων.  Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους μια αλλαξιά ρούχων, παγούρι για νερό, καπέλο, αντιηλιακό, το μεσημεριανό τους και να φοράνε άνετα παπούτσια και ρούχα.

Βρείτε περισσότερα εδώ.


 4. Athletic Summer Camp στο Cataleya!
Κτήμα Cataleya I Ανέμων 12, Κρωπία 194 00 I Τηλέφωνο: 6906772816

Αυτό το καλοκαίρι, ας δώσουμε στα παιδιά μας την ευκαιρία να ανακαλύψουν νέες δεξιότητες και να δημιουργήσουν αξέχαστες αναμνήσεις στο Athletic και Baby Summer Camp του Cataleya!
Οι ημερομηνίες είναι από τις 19 Ιουνίου έως και τις 11 Αυγούστου.
Το Athletic Summer Camp είναι για παιδιά ηλικίας 4 έως 13 ετών και το Baby Summer Camp για παιδιά 2 ετών!!

Βρείτε περισσότερα εδώ.


 5. Summer art camp 2023
H Κόκκινη κλωστή… I Πανδώρου 88, Αθήνα 118 52 I Τηλέφωνο: 2103421541

οράμε το ψάθινα καπέλα μας και σας καλωσορίζουμε στο καλοκαιρινό μας camp!
Σε ένα χώρο εμπνευσμένο, φροντισμένο με αγάπη, κατάλληλο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες των παιδιών.

Η «Κόκκινη κλωστή…» φοράει τα καλοκαιρινά της! Κάποιες φορές θα μεταμορφώνεται στην αλάνα της γειτονιάς, άλλες φορές στο σπιτάκι της γιαγιάς που θα μοσχοβολάει φρέσκα ζεστά κουλουράκια, κι άλλες πάλι φορές σε πίστα ενός ξέφρενου πάρτι! Μεταμορφώσεις που θα επιτρέπουν στο παιδί να ξεκουραστεί δημιουργικά τις πρώτες εβδομάδες των καλοκαιρινών του διακοπών.

Βρείτε περισσότερα εδώ.


6. Summer Camp στον Δον Κιχώτη
Δον Κιχώτης Κέντρο Παιχνιδιού και Έκφρασης I Κολοκοτρώνη 42, Βύρωνας 162 32 I Τηλέφωνο: 2107629089

Από τις 16 Iουνίου έως 4 Αυγούστου και από τις 21 Αυγούστου και μέχρι το άνοιγμα των σχολείων ο Δον Κιχώτης ανοίγει τα πρωινά για να φιλοξενήσει παιδιά ηλικίας από 5 έως και 11 ετών.
Κάθε μέρα διαφορετικές δραστηριότητες και εμπειρίες για να μας μείνουν όλες οι ημέρες αξέχαστες.

Βρείτε περισσότερα εδώ.


 7. Summer Camp από τον Καρπό
Καρπός I Πειραιώς 206, Ταύρος Αττικής 177 78 I Τηλέφωνο: 2130435978

Ο ΚΑΡΠΟΣ, Κέντρο Εκπαιδευτικών Δράσεων και Διαπολιτισμικής Επικοινωνίας, μετά το περσινό πολύ επιτυχημένο summer camp στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, αποφάσισε να το επαναλάβει και φέτος. Αν ψάχνετε μια διασκεδαστική και δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά σας, δείτε παρακάτω όλες τις πληροφορίες και σας περιμένουμε!

Βρείτε περισσότερα εδώ.


8. Summer Camp στο Coffee and Play
Coffee and Play I Ερατούς 24, Παλαιό Φάληρο 175 63 I Τηλέφωνο: 2109855595

Για άλλη μια χρονιά συνεχίζουμε με το πιο οργανωμένο, δημιουργικό και ευχάριστο kids summer camp του  @coffeeandplay_paidotopos .

Σε συνεργασία με τις πιο έμπειρες παιδαγωγούς, δασκάλες γυμναστικής και γιόγκα, νηπιαγωγούς και εμψυχωτές από την Δευτέρα 19 Ιουνίου έως την Παρασκευή 28 Ιουλίου χωρισμένο σε 3 περιόδους θα πραγματοποιήσουμε σε καθημερινή βάση αμέτρητες ευχάριστες δραστηριότητες. 

Βρείτε περισσότερα εδώ.


 9. Καλοκαιρινό δημιουργικό εργαστήρι (camp) στο Θέατρο της Ημέρας
Θέατρο της Ημέρας I Νικ. Γεννηματά 20, Αθήνα 115 24 I Τηλέφωνο: 2106929090

Το Θέατρο της Ημέρας, με πάνω από 30 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα θεατρικά και παιδαγωγικά πράγματα, αποτελεί ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο πολλαπλών καλλιτεχνικών, πολιτιστικών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων για παιδιά και ενήλικες.

Όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος, διοργανώνει Καλοκαιρινό camp, μόλις κλείσουν τα σχολεία. Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Θεάτρου της Ημέρας ο γονιός μπορεί να εμπιστευτεί το παιδί του κατά την καλοκαιρινή περίοδο, καλύπτοντας αφενός την ανάγκη φύλαξης των παιδιών τις ώρες της εργασία του, αφετέρου δίνοντας στο παιδί την ευκαιρία να απασχοληθεί δημιουργικά, κάνοντας ένα είδος διακοπών μέσα στο θέατρο.

Βρείτε περισσότερα εδώ.


 10. Καλοκαιρινό πρόγραμμα στην Κόκκινη Αλεπού
Κόκκινη Αλεπού I Βυζαντίου 118, Νέα Ιωνία 142 35 I Τηλέφωνο: 2102718015 

ια 2η χρονιά η Κόκκινη Αλεπού διοργανώνει τα πιο δημιουργικά πρωινά για τα παιδιά.
Με τους ήρωες από τους μύθους του Αισώπου, θα ταξιδέψουμε στον κόσμο τους θα γνωρίσουμε τις συνήθειές τους και στο τέλος....όλα θα τα ανατρέψουμε!!
Με παιχνίδια, μουσική, χορό, δημιουργίες και πολλή φαντασία,θα αναπτύξουμε την έννοια της ομαδικότητας,  της συνεργασίας, της φιλίας και θα γνωρίσουμε συναισθήματα.

Βρείτε περισσότερα εδώ.


11. Physiathlon Summer Camp
Physiathlon Κέντρο Άθλησης I Εθ. Αντιστάσεως 39Α, Παλλήνη 153 51 I Τηλέφωνο: 2106083466

Υπάρχει ένας ακόμη βασικός λόγος που ένα παιδί ανυπομονεί να έρθει το καλοκαίρι όταν γνωρίζει ότι θα πάρει μέρος στο δικό μας Summer Camp.

Το Physiathlon Summer Camp είναι αναμφισβήτητα η πρόταση του καλοκαιριού για παιδιά και γονείς. Η απόδειξη είναι ότι αγαπήθηκε από την πρώτη χρονιά διεξαγωγής του. Παιχνίδι, ψυχαγωγία, αθλητισμός, εκπαίδευση είναι οι τέσσερις πυλώνες του Physiathlon Summer Camp που φιλοξενεί παιδιά από 5 και άνω.. 

Βρείτε περισσότερα εδώ.


 12. Summer Camp 2023 by MellonLAB
MellonLAB I Κολοκοτρώνη 92-94, Πειραιάς 185 35 I Τηλέφωνο: 2114188419 

​Ένα καλοκαίρι γεμάτο γνώση και ανακάλυψη με τεχνολογία, παιχνίδι και προγραμματισμό σας περιμένουν στο MellonLAB.
6 θεματικές εβδομάδες! 5 επιστημονικές προκλήσεις που θα σας απογειώσουν!

Βρείτε περισσότερα εδώ.


 13. Δημιουργικό- διαθεματικό καλοκαιρινό πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών στο Κδαπ Φούσκες!!!
Φούσκες ΚΔΑΠ I Σαλαμίνος και Χαριλάου 6, Ελευσίνα 192 00 I Τηλέφωνο: 2117506944

Αν ανατρέξουμε στα καλοκαίρια της παιδικής μας ηλικίας θα διαπιστώσουμε ότι είχαν δύο βασικά στοιχεία, την ανεμελιά και την παρέα! Το καλοκαίρι για μας σημαίνει ευκαιρία για να προσφέρουμε στα παιδιά στιγμές χαράς, δημιουργίας, ανεμελιάς και χαλάρωσης μέσα από ένα πρόγραμμα που στοχεύει στην δημιουργικότητά τους και την κοινωνικοποίηση τους.

Ένα πρόγραμμα ταυτόχρονα διαθεματικό που θέτει στο επίκεντρο την δημιουργικότητα των παιδιών, αξιοποιώντας διαφορετικά αντικείμενα όπως οι φυσικές επιστήμες, οι τέχνες, η κίνηση, το ομαδικό παιδαγωγικό παιχνίδι, η περιβαλλοντική αγωγή, η τεχνολογία κ.α. ενώ παράλληλα καλλιεργούνται η ομαδικότητα και η συνεργασία.

Βρείτε περισσότερα εδώ.

Διαβάστε ακόμη

Προτάσεις Διασκέδασης

22/04/2024

Θέλετε να απολαύσετε βουτιές με τα μικρά σας; Τότε μπορείτε να συμμετέχετε σε μια ξεχωριστή εμπειρία βρεφικής κολύμβησης στο Σεράφειο Κολυμβητήριο.

Αθήνα
20/04/2024

​​​​​​​Τα παιδιά έχουν μέσα τους πολλή ενέργεια, βοηθήστε τα να την κατευθύνουν προς την άθληση!

Μαρούσι
20/04/2024

Μια εργατική αραχνούλα η Καλλιόπη προσπαθεί μία δουλειά που δεν έχει ξανακάνει ποτέ της!

Αιγάλεω
20/04/2024

Ένα ακόμη διασκεδαστικό, εκπαιδευτικό παραμύθι από τη συγγραφέα Ανδριανή Νικολάκου. Ένα παραμύθι που εξάπτει τη φαντασία και θυμίζει κάτι από τα παλιά

Αιγάλεω
20/04/2024

Σε μια πόλη όπου η βροχή είναι καθημερινό φαινόμενο, βρίσκεται το ομπρελομαγαζάκι. Ένα μαγαζάκι απ’ όπου μπορεί κανείς να αγοράσει την γκρι ή τη μαύρη

Άλιμος

Κατηγορίες Άρθρων

Διασκέδαση
98
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Διασκέδαση
Διατροφή
35
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Διατροφή
Υγεία
79
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Υγεία
Για το σχολείο
36
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Για το σχολείο
Μένουμε σπίτι
24
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Μένουμε σπίτι