KIDS YOGA από τις Παιχνιδοπλασίες

Ενημερώθηκε

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Διασκέδαση

Περιγραφή

Η παιδική yoga λειτουργεί θεραπευτικά στις εντάσεις της καθημερινότητας και καταλύτης στη συναισθηματική, σωματική και νοητική ανάπτυξη του παιδιού. Σε κάθε μάθημα γίνεται και ένα θεματικό ταξίδι μαθαίνοντας για τη διαφορετικότητα , τη φιλία, τα βασικά συναισθήματα, την ενσυναίσθηση, τη φύση, τη διατροφή κ.α.

Κάθε Πέμπτη 16:45-17:45, παιδιά από 3,5 ετών και άνω - Ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα

Για τους σκοπούς του παιχνιδιού στις Παιχνιδοπλασίες χρησιμοποιούμε μουσική, παραμύθια, επιτραπέζια και άλλα παιχνίδια, για να ταξιδέψουμε τη φαντασία.

Εκτός από σωματική ευεξία προσφέρει: αυτογνωσία, αυτοπεποίθηση, θετική αυτοεικόνα, σωματική και συναισθηματική επίγνωση, τεχνικές διαχείρισης άγχους μέσω αναπνοών και συγκέντρωσης. 

Στόχος του κάθε μαθήματος για τα παιδιά είναι:

  • Να αναπτυχθούν με υγιείς τρόπους
  • Να δυναμώσουν τον εαυτό τους
  • Να συμμετέχουν ενεργά σε μια ομάδα χωρίς ανταγωνισμό
  • Να αντιμετωπίσουν το άγχος
  • Να βελτιώσουν την ανθεκτικότητα, τη διάθεση και τις δεξιότητες αυτορρύθμισης που σχετίζονται με τα συναισθήματα.

Οι Παιχνιδοπλασίες αποτελούν ένα νεοσύστατο πολυχώρο πρότυπο, ο οποίος είναι δημιουργημένος από θεραπευτές και απαρτίζεται από το κατάλληλα εξειδικευμένο προσωπικό. Στόχος του χώρου και των μελών του είναι οι ίσες ευκαιρίες και η ένταξη όλων των παιδιών στα προγράμματά μας. Οι Παιχνιδοπλασίες απευθύνονται σε παιδιά 2- 11 ετών και λειτουργούν καθημερινά 9:30π.μ.- 8:00μ.μ. και Σάββατα 10:00π.μ- 3:00μ.- μ.μ.

Η χαρά μας θα είναι μεγάλη να γνωριστούμε από κοντά και να σας ξεναγήσουμε στο χώρο μας εδώ στην Ιάσονος 5 Άνω γλυφάδα! Μπορείτε να μας καλέσετε για ραντεβού στο 210-9600083.

Δείτε φωτογραφίες

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε ακόμη

Προτάσεις Διασκέδασης

28/03/2024

Θέλετε να απολαύσετε βουτιές με τα μικρά σας; Τότε μπορείτε να συμμετέχετε σε μια ξεχωριστή εμπειρία βρεφικής κολύμβησης στο Σεράφειο Κολυμβητήριο.

Αθήνα
28/03/2024

​​​​​​​Τα παιδιά έχουν μέσα τους πολλή ενέργεια, βοηθήστε τα να την κατευθύνουν προς την άθληση!

Μαρούσι
28/03/2024

Μια εργατική αραχνούλα η Καλλιόπη προσπαθεί μία δουλειά που δεν έχει ξανακάνει ποτέ της!

Αιγάλεω
28/03/2024

Ένα ακόμη διασκεδαστικό, εκπαιδευτικό παραμύθι από τη συγγραφέα Ανδριανή Νικολάκου. Ένα παραμύθι που εξάπτει τη φαντασία και θυμίζει κάτι από τα παλιά

Αιγάλεω
28/03/2024

Σε μια πόλη όπου η βροχή είναι καθημερινό φαινόμενο, βρίσκεται το ομπρελομαγαζάκι. Ένα μαγαζάκι απ’ όπου μπορεί κανείς να αγοράσει την γκρι ή τη μαύρη

Άλιμος

Κατηγορίες Άρθρων

Διασκέδαση
98
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Διασκέδαση
Διατροφή
35
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Διατροφή
Υγεία
79
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Υγεία
Για το σχολείο
36
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Για το σχολείο
Μένουμε σπίτι
24
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Μένουμε σπίτι