8 Ιδέες για ένα τέλειο καραντινάτο Πάσχα (Μέρος 2ο)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Μένουμε σπίτι

Περιγραφή

Χθες είδαμε τις πρώτες 4 συμβουλές της ομάδας του Loot4kids για ένα υπέροχο καραντινάτο Πάσχα. Ας δούμε σήμερα τι άλλο έχουν να μας προτείνουν.

  1. Στις 22 Απριλίου ήταν η παγκόσμια ημέρα της γης. Τιμήστε τον πλανήτη μας και δώστε μια δεύτερη ευκαιρία σε ανακυκλώσιμα υλικά. Φτιάξτε, κάρτες, καλαθάκια, κατασκευές, λαγουδάκια, πασχαλινά στολίδια και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε, χρησιμοποιώντας υλικά που υπάρχουν ήδη στο σπίτι.
  2. Αγοράστε μερικά απλά κεράκια και βάλτε τα παιδιά να ετοιμάσουν λαμπάδες για εσάς, τους παππούδες, τους θείους ή τους φίλους τους. Προμηθεύστε τους με τα υλικά που μπορούν να χρησιμοποιήσουν και φροντίστε ώστε να μην είναι πάρα πολλά άλλα ούτε και λίγα. Έτσι διασφαλίζετε ότι το παιδί θα μείνει προσηλωμένο στον στόχο του. Σίγουρα θα είναι το πιο ωραίο δώρο που θα δώσουν.
  3. Φτιάξτε τσουρέκια, δεν υπάρχει πιο κλασσική και συνάμα μοναδική ανάμνηση από τη μυρωδιά του κακουλέ και της μαστίχας που πλημυρίζει το σπίτι. Φυσικά, τα παιδιά πρέπει και θέλουμε να συμμετέχουν στη διαδικασία μπορούν να βοηθήσουν με το μέτρημα των υλικών, το ζύμωμα αλλά και να φτιάξουν το δικό τους τσουρέκι. Tip μην αφήσετε τον μπαμπά να πλησιάσει την κουζίνα το πιο πιθανό είναι ότι θα τα φάει αμέσως.
  4. Αφού έχετε ολοκληρώσει όλες τις παραπάνω προτάσεις ήρθε η ώρα να τις αναμείξουμε. Στρώστε ένα τραπέζι στο μπαλκόνι εφόσον βοηθάει ο καιρός και διακοσμήστε το με τα Αυγο-λαγουδάκια, γεμίστε με κουλουράκια και τσουρέκι τα καλάθια που φτιάξατε, βάλτε πάνω στο τραπέζι τις υπέροχες λαμπάδες και πείτε ή δημιουργήστε τις δικές σας πασχαλινές ιστορίες.

Δεν έστειλες ακόμη λαμπάδα και παιχνίδι στο βαφτιστήρι σου; μπες τώρα στο www.loot4kids.gr και στείλε τα δώρα σου όσο ακόμα προλαβαίνεις.....
Πες μας στα σχόλια τις δικές σου αγαπημένες συνταγές και κατασκευές;

Διαβάστε ακόμη

Προτάσεις Διασκέδασης

29/03/2024

Θέλετε να απολαύσετε βουτιές με τα μικρά σας; Τότε μπορείτε να συμμετέχετε σε μια ξεχωριστή εμπειρία βρεφικής κολύμβησης στο Σεράφειο Κολυμβητήριο.

Αθήνα
29/03/2024

​​​​​​​Τα παιδιά έχουν μέσα τους πολλή ενέργεια, βοηθήστε τα να την κατευθύνουν προς την άθληση!

Μαρούσι
29/03/2024

Μια εργατική αραχνούλα η Καλλιόπη προσπαθεί μία δουλειά που δεν έχει ξανακάνει ποτέ της!

Αιγάλεω
29/03/2024

Ένα ακόμη διασκεδαστικό, εκπαιδευτικό παραμύθι από τη συγγραφέα Ανδριανή Νικολάκου. Ένα παραμύθι που εξάπτει τη φαντασία και θυμίζει κάτι από τα παλιά

Αιγάλεω
29/03/2024

Σε μια πόλη όπου η βροχή είναι καθημερινό φαινόμενο, βρίσκεται το ομπρελομαγαζάκι. Ένα μαγαζάκι απ’ όπου μπορεί κανείς να αγοράσει την γκρι ή τη μαύρη

Άλιμος

Κατηγορίες Άρθρων

Διασκέδαση
98
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Διασκέδαση
Διατροφή
35
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Διατροφή
Υγεία
79
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Υγεία
Για το σχολείο
36
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Για το σχολείο
Μένουμε σπίτι
24
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Μένουμε σπίτι