5 φανταστικά σημεία στην πόλη για τα παιδιά μετά την καραντίνα

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Διασκέδαση

Περιγραφή

Έπειτα από τον περιορισμό που δεχτήκαμε όλοι οι ενήλικες το τελευταίο διάστημα λόγω της καραντίνας και βγήκαμε νικητές. Αξιοσημείωτη, επίσης, είναι η συμπεριφορά των παιδιών που μας έδειξαν ότι όποιος θέλει μπορεί και βγήκαν και αυτά νικητές μέσα από αυτήν την κατάσταση του περιορισμού. Οπότε το λιγότερο που μπορούμε να τους δώσουμε σαν ανταμοιβή της επιτυχίας τους, είναι φανταστικές βόλτες με απολαυστικές δραστηριότητες.

Αττικό Ζωολογικό Πάρκο
Στις 18 Μαΐου άνοιξε ξανά το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο στα Σπάτα, δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του να απολαύσουν ξανά εκεί τις βόλτες τους, μαθαίνοντας  και παρατηρώντας τα υπέροχα πλάσματα που βρίσκονται εκεί. Το ωράριο λειτουργίας του πάρκου ισχύει ακριβώς όπως και πριν την καραντίνα.

Εθνικός Κήπος
Ένα από τα πιο αγαπημένα μέρη, ο Εθνικός μας Κήπος είναι πάλι ανοιχτός και μας περιμένει για δροσερές και ξέγνοιαστες βόλτες μαζί με τα παιδιά μας μέχρι τη δύση του ήλιου. 

Ακρόπολη
Αν όχι στην Ακρόπολη τότε που; Δεν υπάρχει καλύτερη ανταμοιβή για τα παιδιά μας από μια επίσκεψη στην φανταστική Ακρόπολη ,η οποία αποτελεί από τα σημαντικότερα ιστορικά μνημεία όλου του κόσμου και που θα την απολαύσουν όσο τίποτα άλλο! 

Βοτανικός Κήπος Διομήδους
Ένας περίπατος στο Βοτανικό Κήπο είναι ότι ακριβώς μπορεί να χρειάζονται όχι μόνο τα παιδιά αλλά και οι γονείς! Ένας καταπράσινος πνεύμονας μέσα στην πόλη, που είναι και ιδανική τοποθεσία για ένα πικ νικ που θα λατρέψει όλη η οικογένεια. 

Μαρίνα Φλοίσβου
Τι πιο ωραίο από μια οικογενειακή ποδηλατάδα με θέα την θάλασσα! Η μαρίνα Φλοίσβου είναι ένα μέρος που προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για μια οικογενειακή βόλτα που θα απολαύσουν όλοι μέσα στην οικογένεια καθώς τα παιδιά απολαμβάνουν μια υπέροχη βόλτα δίπλα στην θάλασσα και οι γονείς μπορούν ταυτόχρονα να απολαύσουν και έναν καφέ στο χέρι. 

Δείτε φωτογραφίες

Διαβάστε ακόμη

Προτάσεις Διασκέδασης

22/04/2024

Θέλετε να απολαύσετε βουτιές με τα μικρά σας; Τότε μπορείτε να συμμετέχετε σε μια ξεχωριστή εμπειρία βρεφικής κολύμβησης στο Σεράφειο Κολυμβητήριο.

Αθήνα
20/04/2024

​​​​​​​Τα παιδιά έχουν μέσα τους πολλή ενέργεια, βοηθήστε τα να την κατευθύνουν προς την άθληση!

Μαρούσι
20/04/2024

Μια εργατική αραχνούλα η Καλλιόπη προσπαθεί μία δουλειά που δεν έχει ξανακάνει ποτέ της!

Αιγάλεω
20/04/2024

Ένα ακόμη διασκεδαστικό, εκπαιδευτικό παραμύθι από τη συγγραφέα Ανδριανή Νικολάκου. Ένα παραμύθι που εξάπτει τη φαντασία και θυμίζει κάτι από τα παλιά

Αιγάλεω
20/04/2024

Σε μια πόλη όπου η βροχή είναι καθημερινό φαινόμενο, βρίσκεται το ομπρελομαγαζάκι. Ένα μαγαζάκι απ’ όπου μπορεί κανείς να αγοράσει την γκρι ή τη μαύρη

Άλιμος

Κατηγορίες Άρθρων

Διασκέδαση
98
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Διασκέδαση
Διατροφή
35
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Διατροφή
Υγεία
79
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Υγεία
Για το σχολείο
36
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Για το σχολείο
Μένουμε σπίτι
24
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Μένουμε σπίτι