ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Υγεία

Περιγραφή

Η γρίπη αποτελεί έναν αιώνιο εχθρό για τους γονείς αφού κάθε χρόνο δεν παραλείπει να ταλαιπωρεί τα παιδάκια μας και μαζί με αυτά και εμάς. Αλλά μην φοβάστε πια καθώς πλέον με τα tips που βρήκαμε θα είσαστε λίγο παραπάνω προετοιμασμένοι για να την καταπολεμήσετε και να σας αποχαιρετήσει μια ώρα αρχύτερα. 

1) Μέλι μου, μελάκι μου!
Το μέλι είναι γνωστό για τις θρεπτικές ιδιότητες που προσφέρει στον ανθρώπινο οργανισμό, εφόσον είναι πλέον σε ηλικία να το δεχτεί. Έτσι, λοιπόν το μέλι γίνεται και ένας καλός σύμμαχος στο να καταπολεμήσουμε και τον πονόλαιμο και τον βήχα που μπορεί να έχει το παιδάκι μας. Δώστε μια κουταλιά μέλι στο παιδί σας και με αυτό τον τρόπο θα του καταπραΰνετε την ενόχληση του λαιμού ηρεμώντας τον βήχα και τον ερεθισμό και θα του ενδυναμώσετε τον οργανισμό του και το ανοσοποιητικό του. 

2) Ύπνε που παίρνεις τα παιδιά…
Δεν είναι τυχαίο που σε όλους τους ανθρώπους αρέσει ο ύπνος. Με τον ύπνο το σώμα μας καταφέρνει να ανακτήσει τις δυνάμεις του καθώς και να δυναμώσει τον οργανισμό μας ώστε να μπορέσει να καταπολεμήσει την οποιαδήποτε λοίμωξη που έχει να αντιμετωπίσει. Γι’ αυτό εάν το μικρό σας είναι άρρωστο φροντίστε να κοιμηθεί σωστές ώρες και το βράδυ αλλά και κατά την διάρκεια της ημέρας ώστε να του προσφέρετε ένα ποιοτικό ύπνο που θα το βοηθήσει να καταπολεμήσει τη γρίπη πιο γρήγορα.

3) Το χρυσό δυναμωτικό φίλτρο 
Η κοτόσουπα αποτελεί μια από τις καλύτερες συνταγές για να καταπολεμήσει κάποιος την γρίπη και το κρυολόγημα. Τα θρεπτικά συστατικά που περιέχει είναι πιστοί σας σύμμαχοι ώστε να καταπολεμήσετε το κρυολόγημα και τον βήχα και επίσης αποτελεί ένα φανταστικό και νόστιμο γεύμα.

Παρ’ όλα αυτά όμως, δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να παραλείπετε την επίσκεψη σας στον γιατρό και να ακολουθείτε πιστά τις συστάσεις του για την καταπολέμηση του ιού. Με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρετε το παιδάκι σας να γίνει καλά άμεσα και να μπορέσει να επιστρέψει δυνατό στο καθημερινό του πρόγραμμα.

Δείτε φωτογραφίες

Διαβάστε ακόμη

Προτάσεις Διασκέδασης

29/11/2023

Το πεδίο μας είναι ειδικά διαμορφωμένο με πάνω από 80 εμπόδια διαφόρων ειδών, ώστε να κρατάει απ' την πρώτη στιγμή την αδρεναλίνη σας στα ύψη!

Αλυκές Δροσιάς
29/11/2023

Το club μας διαθέτει τρείς πίστες , ειδικά σχεδιασμένες για να σας προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία δράσης

Ταγαράδες
29/11/2023

Σκοπός της Ακαδημίας είναι η μύηση, εκπαίδευση και υποστήριξη αθλητών και μη, στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Πυλαια
29/11/2023

Η πίστα κατασκευάστηκε το 1988 και είναι μια από τις παλαιότερες και πιο τεχνικές πίστες τις χώρας.

Καλαμάτα
29/11/2023

Από το 2002 εώς σήμερα το Fantasy Park παρέχει στους πελάτες τους τα πιο όμορφα και διασκεδαστικά παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους.

Αρτέμιδα

Κατηγορίες Άρθρων

Διασκέδαση
92
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Διασκέδαση
Διατροφή
35
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Διατροφή
Υγεία
79
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Υγεία
Για το σχολείο
36
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Για το σχολείο
Μένουμε σπίτι
22
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Μένουμε σπίτι