ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Υγεία

Περιγραφή

Η γρίπη αποτελεί έναν αιώνιο εχθρό για τους γονείς αφού κάθε χρόνο δεν παραλείπει να ταλαιπωρεί τα παιδάκια μας και μαζί με αυτά και εμάς. Αλλά μην φοβάστε πια καθώς πλέον με τα tips που βρήκαμε θα είσαστε λίγο παραπάνω προετοιμασμένοι για να την καταπολεμήσετε και να σας αποχαιρετήσει μια ώρα αρχύτερα. 

1) Μέλι μου, μελάκι μου!
Το μέλι είναι γνωστό για τις θρεπτικές ιδιότητες που προσφέρει στον ανθρώπινο οργανισμό, εφόσον είναι πλέον σε ηλικία να το δεχτεί. Έτσι, λοιπόν το μέλι γίνεται και ένας καλός σύμμαχος στο να καταπολεμήσουμε και τον πονόλαιμο και τον βήχα που μπορεί να έχει το παιδάκι μας. Δώστε μια κουταλιά μέλι στο παιδί σας και με αυτό τον τρόπο θα του καταπραΰνετε την ενόχληση του λαιμού ηρεμώντας τον βήχα και τον ερεθισμό και θα του ενδυναμώσετε τον οργανισμό του και το ανοσοποιητικό του. 

2) Ύπνε που παίρνεις τα παιδιά…
Δεν είναι τυχαίο που σε όλους τους ανθρώπους αρέσει ο ύπνος. Με τον ύπνο το σώμα μας καταφέρνει να ανακτήσει τις δυνάμεις του καθώς και να δυναμώσει τον οργανισμό μας ώστε να μπορέσει να καταπολεμήσει την οποιαδήποτε λοίμωξη που έχει να αντιμετωπίσει. Γι’ αυτό εάν το μικρό σας είναι άρρωστο φροντίστε να κοιμηθεί σωστές ώρες και το βράδυ αλλά και κατά την διάρκεια της ημέρας ώστε να του προσφέρετε ένα ποιοτικό ύπνο που θα το βοηθήσει να καταπολεμήσει τη γρίπη πιο γρήγορα.

3) Το χρυσό δυναμωτικό φίλτρο 
Η κοτόσουπα αποτελεί μια από τις καλύτερες συνταγές για να καταπολεμήσει κάποιος την γρίπη και το κρυολόγημα. Τα θρεπτικά συστατικά που περιέχει είναι πιστοί σας σύμμαχοι ώστε να καταπολεμήσετε το κρυολόγημα και τον βήχα και επίσης αποτελεί ένα φανταστικό και νόστιμο γεύμα.

Παρ’ όλα αυτά όμως, δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να παραλείπετε την επίσκεψη σας στον γιατρό και να ακολουθείτε πιστά τις συστάσεις του για την καταπολέμηση του ιού. Με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρετε το παιδάκι σας να γίνει καλά άμεσα και να μπορέσει να επιστρέψει δυνατό στο καθημερινό του πρόγραμμα.

Δείτε φωτογραφίες

Διαβάστε ακόμη

Προτάσεις Διασκέδασης

26/04/2024

Θέλετε να απολαύσετε βουτιές με τα μικρά σας; Τότε μπορείτε να συμμετέχετε σε μια ξεχωριστή εμπειρία βρεφικής κολύμβησης στο Σεράφειο Κολυμβητήριο.

Αθήνα
26/04/2024

​​​​​​​Τα παιδιά έχουν μέσα τους πολλή ενέργεια, βοηθήστε τα να την κατευθύνουν προς την άθληση!

Μαρούσι
26/04/2024

Μια εργατική αραχνούλα η Καλλιόπη προσπαθεί μία δουλειά που δεν έχει ξανακάνει ποτέ της!

Αιγάλεω
26/04/2024

Ένα ακόμη διασκεδαστικό, εκπαιδευτικό παραμύθι από τη συγγραφέα Ανδριανή Νικολάκου. Ένα παραμύθι που εξάπτει τη φαντασία και θυμίζει κάτι από τα παλιά

Αιγάλεω
26/04/2024

Σε μια πόλη όπου η βροχή είναι καθημερινό φαινόμενο, βρίσκεται το ομπρελομαγαζάκι. Ένα μαγαζάκι απ’ όπου μπορεί κανείς να αγοράσει την γκρι ή τη μαύρη

Άλιμος

Κατηγορίες Άρθρων

Διασκέδαση
98
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Διασκέδαση
Διατροφή
35
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Διατροφή
Υγεία
79
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Υγεία
Για το σχολείο
36
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Για το σχολείο
Μένουμε σπίτι
24
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Μένουμε σπίτι